.

torstai 4. lokakuuta 2012

Fiilistelyä ja kenraali

Tää viikko ollaan tokon osalta vähän fiilistelty, mutta ollaan se kyllä ansaittu!! ;) Tiistai iltana kaikki koirat treenasi sisällä kaikkea kivaa ja mukavaa!! ;) Obelix on nykyään ihan hurjan innokas kun pääsee treenaan ehkä Sakke vois alkaa treenaan sen kanssa vähän enemmän niin sen sais aika helpolla alokasluokka kuntoon, katsotaan mitä saadaan aikaan!! :)
Uuno treenasi höpsöjuttujen lisäksi paikkaolon päätä sillä välin kun Obe treenasi ja pää pysyi maassa vaikka vieressä tapahtui mitä!!! :)

Eilen käväistiin kentällä vähän treenaileen ihan sen takia ku su siellä oli mätsäri ja siis paljon uusia hajua!! ;) Rokka pääsi aloittaan ja tehtiin hyppynoutoa puukapulalla, hyppis meni hyvin. Loppuun me vaan leikittiin ku Rokan kanssa nyt olen treenaillu aika vähän mutta yrittänyt leikkiä paljon, jos silleen vaik saisi sen kisavireen paremmaksi kun saa tuosta yhdessä tekemisestä ihan super kivaa!!
Rasmun pääsi tekeen myös hyppynoutoa ja olikin niin pätevä, sekä merkkiä ja ruutua! Rasmus tekee aina kaiken niin tosissaan mutta on niin iloinen kun onnistuu ja saa palkkaa!! :)
Uunon treeni tehtiin kahdessa osassa ensin, hyppynouto joka todella hyvin. Zetan asennot sekä luoksetulon pysähdyksen kiertämisen avulla ja ne kyllä kivasti hallussa!! Ja ekan osion loppuun ruutua ja se hyvin mutta siinä nyt jumitti myös maahanmenoa niinku kisoissa eli maahanmenosta nyt palkkaa paljon ku olen viime ajat palkannu sitä seisomista ettei ennakoi maahan.....
Toisessa osiossa ohjattu niin et kapuloiden välissä pallot ja ei haitannut yhtään vaan Uuno teki oikein hyvät ohjatut! Loppuun viel suora luoksetulo pari kertaa ja sitten vaan hassuteltiin ja leikittiin!! Kokeilin myös tuota saalisvietti leikkiä kun saatiin siihen vähän Tiialta lisävinnkejä tuossa yksi päivä ja sehä saatiin toimimaan aikas kivasti!!

Paimentamassa ollaan käyty jo kaksi kertaa tällä viikolla ihan vaan sen takia että lauantaina on edessä tämän kesän viimeinen kilpailu ja näillä näkymin viimeinen kisa ykkösluokassa myös.... Tiistaina paimennus meni ihan ok kun tehtiin Virpin kanssa  kaaaria ja poispäin ajoa, Kiitos Virpi hyvistä neuvoista jälleen!! :)
Tänään treenattiin vähän kaaria ja ne kyllä onnistui todella hienosti ja nosto oli rauhallinen!! :) Kyllä oli niin ihana paimentaa ku koira tietää mitä tehdään ja tekee sen nätisti! Loppuun vähän viel poispäin ajoa ja vaihdoin siinä vähän pysähdys käskyä niin alkoi ajo sujumaan paremmin eikä ollut enään niin takkkuista!! Kyllä paimennus treeni on menny tällä viikolla niin hyvin että lauantaina on vuorossa varmaan täys kaaos!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti