.

tiistai 30. lokakuuta 2012

Maneesi maanantai & Treeni tiistai

Eilen aamutuimaan lähdettiin koko perheen voimin kunnon aamulenkille, ku Sakke kerran oli vapaapäivällä... Tarvottiin siinä ohimennessä sitten puolentoista tunnin lenkki ja koirat saivat kirmata sen minkä jaloistaan ehtivät, no loppu päivä olikin aika rauhallista porukkaa kotosalla!! ;)

Illalla alkoi meidän maneesitoko vuoro ja sinne suunnattiin Uunon kanssa, halusin tehdä kisamaisen treenin ja silleen et mä en itse sitä suunnittele vaan mulle sanotaan seuraava liike juuri ennen sen alkua. Tiia olikin suunnitellut mulle ja Uunolle oikein mukavan kisatreenin ja näin kokonaisuutena treeni meni hyvin.
Seuraaminen: Vähän Uuno seilaa välillä vähän eteen ja sitten takaisin omalle paikalleen, juoksussa otti vähän etäisyyttä ja juoksun käännökset ei kovin hyviä. Peruutus tehtreeniin. Kontakti pysyi hyvin koko kaavion ajan ja hitaassa löysin nyt rytmin hyvin.
Zeta: Seuraaminen huonoa. Kaikki asennot hienosti ja ne suoria.
Luoksetulo: Mä myöhässä stoppien kanssa ja pahasti..... Kaikki välit reippaalla laukalla ja pysähtyi hyvin.
Ruutu: Seuraamaan tuleminen hieman väljä kun tuli niin innoissaan mutta muuten ihan sairaan hieno ruutu, VAU!!!
Ohjattu: Todella hieno vaikka kapulat iha seinän vieressä!! UPEA!!
Hyppynouto: Kapulan ottaminen kesti pari sekunttia kun upposi mehmeaan hiekkaan, mutta muuten nätti. Piti nyt hyvin kapulasta!
Tunnari: Pyöräytti kapulaa suussa palautuksessa, muuten nätti ja varma. Vauhti nyt hyvä.
Kaukot: Jätin itse Uunon vähän vinoon mutta muuten todella NÄTIT kaukot!!

Mitäs tuosta voi nyt päätellä, todella kiva kisatreeni ja onnistui ihan super hyvin!! Uusi paikka, uusi alusta ja vähän jännitystä mulle kun sain tietää liikkeen vasta kun se alkaa, juuri sellainen kisatreeni kun sen pitää olla!! Ainii ja sit se yks tärkein juttu liikkeiden välit toimi hyvin ja Uuno niissä aktiivinen mua kohtaan, parantunut selvästi vaikka ollaan vaan muutama kerta treenattu niit tässä lähiaikoina!

Paikalla olot tehtiin myös ja makuu ok, ei mitään huomautettavaa. Istuminen muuten ok mutta oli vähän siirrellly etutassujaan kun poistuin vinoon eli tuo treeniin eli tähän kiinnitettävä huomiota nyt!
Kiitos Tiia paljon suunnittelusta ja liikkuroinnista! :)

Tänään aamutuimaan matkattiin Somerolle paimentaan ja saatiin sinne myös seuraa mukaan! Uunon kanssa treenasin pellolla Virpin valvovan silmän alla eli oikein yksityisopetusta, Kiitos Virpi jälleen!! ;) Ekalle kierroksella poispäin ajoa niin et mulla selkeä suunta ja määränpää siinä ja alkaa luonnistua hyvin, kunhan mä selkeä ja määrätietoinen ja sitten tehtiin vähän pyöritystä lampaiden ympärillä!
Toisella kierroksella muutama kaari niin et Uunon piti itse hoitaa tuominen mulle, en antanut yhtään käskyä vaan Uunon piti ajatella itse. Ekalla vähän hämillään mut sitten homma alkoi sujumaan. Tehtiin myös poikittais ajoa joka hieman hankalaa ku sitä ei olla tehty mutta treenaamalla sekin paranee ja opitaan tekeen sitä Uunon kanssa hyvin!! Olipa kivat paimennukset jälleen!! ;)

Samalla reissulla poikettiin tokoileen ihan uudelle kentälle Tiian ja Kodan kanssa ja tehtiin muutama merkki, suora luoksetulo ja jääviä lennosta, kaikki ihan nappiin ja täydellisesti! Hyvät kaikki onnistuu treenit!!

Alkuillasta viel kunnon metsälenkki hyvässä seurassa, olipa mukava ja koiramainen päivä jälleen!! Kiitos suerasta ystävät! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti