.

lauantai 4. elokuuta 2012

Vähän treeniä ja paljon valokuvii

Torstaina tehtiin vähän treeniä kotipihassa illalla kun tulin töistä kotiin, Uunon kanssa käslytettynä luoksetuloja ja taas alkoi himmaamaan ennen maahanmenoa eli otin seisomisesta suoraan leluun muutaman kerran et saa sellaisen mielikuvan et siitä ammutaan lujaa vaan eteenpäin. Hyppynouto ok, samoin tunnari joka tehtiin pari kertaa pitkässä nurmikossa, nyt malttoi hyvin haistella! Zetan asentoja muutama kerta ja ne sujui kun vettä vaan! Loppuun paikalla makuu pää maassa niin että Sakke kierteli siinä ympärillä ja hyvin pysyi pää maassa, tehtiin myös istuminen ja se hyvin vaikka Sakke vapautti samaan aikaan muut koirat sisältä pihalle juokseen!!

Eilen perjantaina käväistiin Tiian kanssa tekemässä vähän jälkee metsään koirille, nyt siellä jäljet odottelee sunnuntaina ja mä vähän luulen et mun noi kolme vanhinta kaikki pääsee jäljelle! Tokoryhmän treenien jälkeen otin vähän Uunon kanssa aksaa kun kentällä oli rata valmiina, Uunolla oli niin kivaa kun sai juosta ja huutaa mennessään!!! On se hyvä et Uunolle toi aksa on vaan sellaista hömpötystä ja ettei itsellä ole mitään tavoitteita tuon lajin suhteen...voi vaan hassutella Uunon kanssa!!
Tehtiin paikalla istuminen Jackyn vieressä ja se meni hyvin, perään viel ohjatun vasen ja se todella hieno ei haittaa yhtään matalat merkit vaan sinne mennään niin nätisti!
Muuta ei taidettu treenata sillä piti taas jatkaa matkaa että pääsin viel ihanaan iltaaurinkoon lenkille Tiian ja Onnin kanssa!! Olipa koirat taas onnellisia kun saivat juosta ja touhuta yhdessä!

Tänään päivä meni taas töissä ja ei olla treenattu mitään eikä edes lenkkeilty mitään pidempää lenkkiä, kun sain työpäivän jälkeen valokuvaus inspiraation ja lähdettiin koko sakin kanssa vähän tuohon kylälle kuvaileen! Ei ihan aurinko paistanut enään niinku kuvittelin mutta silti aikas kivoi kuvii tuli:


Ja sitten koko poppoo!!

Huomenna alkaa Uunon "kisaviikko" vol 2 eli katsotaan kuinka nuoren klopin käy kun kisataan pari kertaa tokossa sekä paimennuksessa ja vielä viikon päästä olisi tarkoitus mennä näyttelyyn hakemaan sitä tarvittavaa näyttelytulosta, sen sitten näkee saadaanko se vai ei!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti