.

torstai 27. syyskuuta 2012

Valmistelua...

Eilen käytiin Uunon kanssa pika pikaa kentällä ja samalla vähän tokoiltiin, tehtiin tunnari suurella kapula määrällä ja nenä toimi todella hienosti kahteen kertaan. Hyppynoutoa metallilla sateessa ei mitään ongelmaa ja nyt ei edes kolissut kapula suussa eli otekki ehkä parantunut!! ;) Ruutua ensin alustan kanssa ja hienosti haki sinne sitten ilman alustaa jan iin et joutui etsimään itse keksikohdan tämäkin ihan  nappiin!! Palkkailin myös ruudun loppuosaa eli maahanmenoa, pysymistä ja seuraamaan tulemista kaikkea erikseen, hyvin kuunteli Uuno koska kutsun seuraamaan ja koska huutelen vaan omiani!! Loppuun viel vähän kiertämistä ja siinä sivussa luoksetulon stopit sekä tietenki ne suorat luoksetulot, joiden alkuun kaipaisin vähän lisää vauhtia, no ajan kanssa sitä varmasti tulee!! :)
Iltasesella sitten lenkkeiltiin koko sakin voimin viellä piristävässä syyssateessa, no ei ne pienet sateet haittaa tuleepa liikuttua ainakin reippaasti!! ;)

Tänään tokoiltiin Tiian kanssa Jokioisilla ja Rokkakin pääsi vähän tokoileen. Ensin se suuri asia johon olen todella iloinen ja ylpeä Rokka palkaantu uudella vetolelullaan jossa on kaninkarvaa... Repi sillä ihan hulluna mun kanssa, kun yleensä ei siis revi!! ;) Tämä lelu otetaanki aina mukaan tästä eteenpäin kun mennään treenaan! ;) Sitten itse treeneihin Rokan kanssa tein ohjatun molemmat puolet ilman liikkuria ja ne on, suora luoksetulo ja stopit kierron avulla ja kaikki ihan super hienosti!! Hyvä Rokka!! ;)

Uunon treenit aloitettiin jäävien tekemisellä ja pysymis treenillä, nyt jäävät hyvin hallussa mun täytyy vaan muistaa jättää pois oma vartaloapua jonka tekee aika automaattisesti kuitenki.... Paikallaolon pää treeni niin et Tiia häiriköi mutta eipä noussu Uunon pää!!! :) Ohjattu ensin niin et kapulat valmiina ja siinä Uuno sinkoaa sinne minkä kapulan on lukinnut mutta jos tekee liikkurin kanssa niin menee juuri sinne minne halutaan eli nyt treenattava myös niin et kapulat jo valmiiksi paikoillaan vaikka eihän se kokeessa niin mene onneksi.... Seuraamista ja nyt ekaa kertaa korjasi paikkaa taaksepäin jos hieman huomautin suullisesti eli tuota täytyy nyt jatkaa koska ei paineistunut siitä yhtään vaan jatkoi innokasta työskentelyä häntä heiluen!! loppuun viel Uuno sai juosta pari kertaa ruutuun kun oli kerran uuden väriset ruutu merkit kentällä valmiina ja hienosti juoksikin!!

Kivat treenit hyvässä seurassa, Kiitos seurasta!! Mukavien treenien jälkeen lähdettiin viel 2xTiian, Kodan ja Onnin sekä mun kolmen koiran kanssa citylenkille Jokioisiin ja en tiedä oliko se niin hyvä idea kun nuo mun apinat ei oikein aina muista miten siinä remmissä kuljetaan.... No alku hermojen kiristelyn jälkeen kaikki sujui mallikelpoisesti!!! Kiitoksia Tiiat seurasta!! ;)

Huomenna käydään vähän viel fiilisteleen tokoa jossain ja sitten lauantaina me kisataan jälleen..... Kisaaminen on vaan niin kivaa kun on koira joka nauttii siitä!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti