.

tiistai 25. syyskuuta 2012

Kaupunkilomalla

Oho, kun on taas vierähtänyt vähän viime päivityksestä mutta kokeillaan nyt vähän muistella mitä kaikkee on ehditty touhuileen.....
Viime viikolla me käytiin tietysti paimentamassa ja nyt hakukaaret oli hienoja ja oikein mallikkaita,.Pyörittiin tai Uuno pyöri vähän pienemmässäkin aitauksessa....siinähän meinasi sit ihan järki mennä kun eipä Uunon käsky varastossa ollut ollenkaan sellaista käskyä kuin maahan, se oli vallan poistettu käytöstä tai ainakin siltä näytti ja tuntui.... Käsky toivottavasti uudelleen asennettiin pienen keskustelun jälkeen, saas nähdä mitä seuraavaksi deletoituu!! :)



Ollaan tietenki myös tokoiltu ja eipä sillä rintamalla mitään sen erikoisempaa, ihan joka päivä ei olla ehditty tokoon panostaan mutta ehkä tälläinen vähän kevyempi linja välillä tekee hyvää ku sit voidaan taas treenata monta viikkoa joka päivä!
Rokka on päässyt myös tokoileen alkuviikosta mutta sitten ukkoa alkoi vähän yskittään ja on vaan huilannut kotosalla ja parannellu itseään, tiedä sitten missä vilustuttanut itsensä mutta voisin epäillä et jollain kuraoja uinnilla olisi jotain syytä tuohon flunssaan!!

Viime viikola tehtiin pari makkarajälkeäkin Uunolle ja kivasti se haistelee/maistelee niitä menemään mutta nyt vaan tarvittais jonkun kokeneemman apuja et miten jatketaan eteenpäin ja mitä pitää treenata ja et mikä on hyvää jne.... Ku omat taidot tuossa lajissa täysin onnettomat....


Perjantaina pakkasin Rasmus, Uunon ja Oben autoon ja lähdettiin kaupunkilomalla Hämeenlinnaan Jaanan ja Leevin luokse, Rokanki piti alunperin lähteä mukaan mutta kun köhi aina välillä niin päätin jättää Rokan Saken seuraksi kotiin.
Mulla oli pe illasta sunnuntai iltapäivään aika ohjelma täyteinen vkoloppu eli opiskelin itseni tokon liikkeenohjaajaksi.... Monta tuntuia tuli seistyä vesisateessa ulkona, mutta ei se haitannut kun oli hyvää seuraa ja mielenkiintoinen asia... Nyt sitten pitäisi tietää taas vähän lisää tokosta ja osata myös toimia liikkurina siellä koekehässä ja luulempa että nuo onnistuu!

Uuno ja Rasmun olivat lauantaina ja sunnuntaina mukana kurssilla ja toimin niiden kanssa esimerkki koirakkona muille kurssilaisille, Rasmus oli niin onnellinen kun pääsi vähän tokoileen!! Uunolle tuo oli todella hyvää kisatreeniä ja välillä tehtiin liikkeitä sekaisin eriluokista niin samalla tilu myös hyvää kuuntelutreeniä! Molemmat koirulit kyllä suoriutuivat hyvin tehtävistään ja olivat niin onnellisia!! :)
Obelixin vkoloppu sitten vierähti Jaanan ja Leevin kanssa olivat käyneet metsälenkeillä ja touhuilleet vaikka mitä, Obe oli hyvin sopeutunut kaupunkikoiran elämään ja ollut kun kotonaan eli on se vaan aika rento kaveri!! :)








Tänään käväistiin Uunon kanssa Somerolla paimentamassa ja treeneihin kuului vähän lampaiden siirtoa luitumelta lampolaan ja päin vastoin, hienosti sujui Uunon kanssa homma ja lampaat saatiin oikeisiin paikkoihin jouhevasti!
Käytiin laitumella tekemässä muutama jako ja selvästi Uuno nyt ymmärtänyt mitä se tarkoittaa kun tulee todella hyvin siihen väliin, poispäin ajoin myös isolla pellolla isompaa laumaa ja siinä treenattiin nyt erityisesti siellä maassa pysymistä ja ettei sieltä voi lähteä liikkelle sillon kun itse haluaa.... Vähän sellaista hermojen venytystä meille molemmilla mutta loppua kohden parani, mutta vaatii kyllä vielä vähän treeniä!

Käytiin myös ottamassa kaaria sänkipellolla ja nyt meinasi Uunolla keittää vähän yli kun joutui nostamaan lampaita vetoa vastaan, hyvää treeniä mutta huomasi että Uuno alkaa olla väsynyt kun välillä vähän singahteli minne sattuu jne.... Kaaret oli kyllä hienoja ja tarpeekis laajoja eli niistä ei tarvitse olla niin huolissaan enään, nyt nostoon malttia ja ne maahanmenot täsmällisemmiksi, mutta siinä sitä puuhaa riittäkin vaikka kuinka....
Kiitos Marikalle ja Kimmolle Uunon ihanasta lahjasta, kyllä se menee palkintohyllyyn kun on niin hieno!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti