.

sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Touhuja, kuvia ja video!

Perjantaina mä vietin vielä vapaa päivää eli ehdittiin touhuileen koiruuksien kanssa vaikka mitä ja ilman koiriakin tuli touhuiltua kaikenlaista. Katin ja koiruuksien kanssa lenkkeiltiin Elonkierrossa ku en voi vieläkään muualle mennä oikein lenkille, pelkään siis vielä ja edelleen ja yhä niitä käärmeitä eli yöpakkaset sais tulla niin pääsis metsäileen koirien kanssa nyt nuo lenkkimaastot hieman yksipuoliset ja tylsät....


Rokka paistettelee kesäauringossa....

Illalla mentiin pukon kentälle vähän touhuileen koko perheen voimin, ensin Rokan kanssa tehtiin hyppyjumppaa perussarjalla mutta kasvatin sarjaa 8 esteeseen ja hyvin hyppi Rokka. Tehtiin myös kontakteja, keinua ja keppejä ja eipä niissä mitään ongelmaa.
Myös Uuno pääsi vähän aksaileen eli ohjelmassa kepit jotka papranee kaiken aikaa, myös keinuun tutustuttiin ja se alkaa sujumaan jo kahtalaisesti, puomia juoksutin muutaman kerran eli nyt vaan täytyis opettaa se loppu sinne erikseen, samoin A kiivettiin pari kertaa.

No ei me nyt ihan vaan aksan takia kentälle menty vaan pitihän meidän myös tokoilla!!! Eli Rokka pääsi aloittaan senkin ja ohjelmassa seuraaminen joka todella kivaa ja innoaksta, tuossa auttaa kyllä se kun treenaa sitä aika harvoin niin pysyy vire hyvin! Zeta liikkeenä ja se oikein hyvin paitsi et seisomisessa vähän kääntyi kun kävelin taakse eli se tehtiin uudelleen ja jätin palkan eteen niin sen jälkeen seisoi nätisti! Loppuun vielä paikalla istuminen joka nyt ei ihan putkeen menny ku jouduin kerran korjaamaan, siihen voisi meittiä jotain uutta palkkausjuttua jos saisi Rokan vähän ryhdikkäämmäksi ja istumaan terävämpänä....harkintaan....


Uunon treeneihin kuului zeta jossa kaikki muu oikein hyvin mutta istuminen tökki eli sitä pitää vahvistaa nyt paljon et sen saa toimimaan paremmin. Ohjatussa tehtiin molemmat puolet ja tietenkin pienen merkin kanssa ja tällä kertaa merkki löytyi hienosti!! Myös ohjatut todella hienot vaikka mä vähän sohlasin.... No onneksi koira tietää mitä tehdään vaikka mä jotain siel huutelen ja kokeilen sössiä hienon suorituksen!! Kaukojen ekat nousut palkkasin ja samoin liikkeenä ja alkaa tekniikka pysymään aikas hyvin kasassa vaikka mä olen siellä lähes 20metrissä!! Loppuun vielä paikallaan istuminen joka hyvin!

Obelix ja Rasmus olivat myös mukana ja Obe pääsi leikkiin Tuksun kanssa ja vähän aksaileen Saken kanssa eli kiipeilivät puomin pari kertaa ja sitten tungettiin (siis oikeesti tungettiin) se myös putkeen mutta alku järkytyksen jälkeen Obe sitten juoksenteli putkeen jo niin nätisti, shokkihoito auttoi jälleen!! :)

Kentältä matka jatkui Tammelaan Saareen uittaan koiria, Obe ja Uuno uivat varmaan 40minuuttia putkeen ja ei näyttänyt tuntuvan missään, aikamoisia vesipetoja. Rokka ui varmaan 20min ja Rapa vaan vähän kastautui arvokkaasti ja sitten tutkimaan rannan tuoksuja!! Tuo nuoriso on kyllä aikamoisia vesipetoja, no hyvää liikuntaa tälleen kesällä ja hyvin nivel ystävällistä!! :)
Nuoriso iltauinnilla

Ja sitten mennään.....
....Näin lentää vesi ja vesi lentää näin.....

Oben tyylinäyte

ja loppuun kunnon ravistus!!


Eilen lauantaina ei sitten tehty mitään ku mä olin koko päivän töissä, niinku tänäänki mutta tänään sentään vähän tokoiltiin illalla pihassa.
Uunon kanssa paikallaan istuminen joka todella hyvin, tunnari pari kertaa ja toisen palkkasin vauhdista ja nyt alkaa paluu vauhti paraneen pikku hiljaa. Pelkkää matalaa merkkiä muutama kerta ja se löytyi ongelmitta, mulla taitaa itsellä olla kohta joku matalamerkki kammo.... Kierron avulla luoksetulon stopit ja suoria ja niissä vauhti hyvä samoin stopit. Hyppynouta ihan liikkeenä ja samaan syssyyn vinot heitotkin eikä niissä mitään ongelmaa. Zetan asennot suorapalkalla istuminen 10 kertaa ja muut kerran ja kaikki onnistui nyt taas hyvin. Loppuun vielä kaukojen vaihtoja pitkältä matkaa ja vähän katsastin miten tekniikka kasassa ja hyvin näyttää olevan!!!

Rokan kanssa tehtiin hyppynoutoja jotka ok, samoinku luoksetulot ja stopit. Tunnari kerran ja se ihan ok teknisesti mutta vauhtia saisi olla lisää tai sitten musta on tullut vaativampi.... Kauojen vaihtoja viel loppuun ja niitä tarvii nyt alkaa vähän tekeen useammin ku tuppaa hieman eteneen.... eli treenata pitää ahkerasti!!!

Loppuun video+muutama kuva Rokan viime viikon aksaradasta Ylöjärveltä, kiitos Eija!! Kaikki kuvat+video Eija Haarala!!
Lennokas Rokka

Hyvin kiipee!!


Keinulla nätti niiaus!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti