.

lauantai 7. heinäkuuta 2012

Toivottavasti tämä toimii paremmin....

Oli pakko tehdä uusi blogi kun tuo vuodatua takkuilee jälleen ja nytkään sinne ei pääse ehkä pariin viikkon kirjoittamaan mitään kuulumisia.... Eli meidän kuulumiset päivittyy nyt tänne ja katsotaan sitten mitä teen ku se vuodatus tulee ehkä joskus kuntoon, mun on vaan menny maku siihen kun on viime aikoina sohlannut todella paljon välillä hukkuu juuri kirjoitetut tekstit, välillä ei voi kirjoittaa, kuvat menee minne sattuu jne.... Toivottvasti tää toimii paremmin tai sitten mun menee järki ja lopetan koko blogin kirjoittamisen.

No mutta sitten niihin meidän muihin kuulumisiin tai siis paremmin sanottuna treeneihin. Tokoa ollaan treenattu ahkerasti koska se on niin ihanaa ja kivaa!!! Maanantaina aksasin Rokan ja Uunon kassa oman seuran koulutuksessa jonka kävi vetämässä Vuorelan Lotta. Tein molempien kanssa helpompaa rataa kun halusin vähän fiilistellä ja vaan anataa mennä. Rokka meni aika kivasti sen mitä jaksoi ja teki tarkaa työtä, siihen kyllä vaikuttaa nuo lämpimät ilmat todella paljon ja sen myötä se paras vauhti vähän kateissa. Rokan kanssa vastaan ei tullut mitään ihmeellistä muutakun se et mä taas vähän töpeksin mutta se nyt on ihan normaalia meillä!
Uunon kanssa meni hyvin, tehtiin pieniä pätkiä kun en niitä kontakteja ole sille viel opettanut, laiskuu vähän iskenyt.... Pätkät mitä tehtiin meni hyvin ja Uuno slevästi kuuntelee/katsoo jo mihin sen ohjaan ja ei sinkoile sinne tänne eli ollaan edistytty vaikka kovin vähän ollaanki aksattu! Uunon kanssa oma hitaus vaan korostuu todella paljon kun herra painaa aika kyytiä esteillä ja jos mä vähän jäljessä niin sitten mennään metsään ja pahasti jälleen. Hyppyjä olen Uunon kanssa nyt pikku hiljaa nostanut ja se osaa hypätä aika kivasti, Uunolle myös vähän lisää hommia kun pitää nostella koipiakin välillä!!

No sitten niihin tokoihin...molempien poikien kanssa ollaan viikon aikana treenattu vähän kaikkia liikkeitä ja toisia hieman enemmän, ollaan käyty muutama kerta kartanon puistoss kun siellä kiva nurmi.
Rokan seuraaminen ollut nyt todella hyvää, samoin luoksetulot hienoja ja stopit upeita. Zetassa seisomista palkkailtu tehostetusti ku se vähän hukassa, muuten liike hyvässä kunnossa. Ruutu yhtä vahva kuin ennen, ohjattu hyvässä mallissa ja tekee hienon ohjatun liikkurinki kanssa!!Hyppy ja tunnari myös nätit, samoin kaukot niissä kyllä vähän tuppaa ennakoimaan mutta olen nyt muistanut palkkailla myös viivettä ja johon on parantunut! Paikalla oloissa olen ottanut käyttöön istumisessa uuden valmistelu jutun ja näyttää toimivan kivasti, istumiset onnistuneet hyvin ja makuut rauhallinen.
Viikkoon mahtuu siis paljon hyviä tokotreenejä ja mikä tärkeintä niin Rokka on alkanut höpsötteleen kun tokoillaan ja saattaa vähän varastaa merkille tai ruutuun, tämä siis ihan positiivista kun kyseessä Rokka joka ennen tehnyt oikeestaan vaan sen mitä pyydetty!! Ihan höpsettelijä!!!

Uunon kanssa tokoilu sujunut myös hyvin, seuraamiset ollet todella hyviä ja tasaista suorittamista, päätä tarvii kokeilla saada viel ylemmäs mutta se on sellainen pitkä projekti. Luoksetulo hyvässä malilla samoin stopit, vähän luoksetuloon toivoisin lisää sellaista voimaa tai intoa ja sitä nyt lähdetään hakemaan. Zetassa ollaan tehty asentoja paljon ja aina järjestys vaihtuu eli joutuu kuunteleen tarkasti mitä sanon ja hyvin kuuntelee. Ruudut ovat onnistuneet todella hyvin, siellä pysyminen ja seuraamaan tuleminen myös kunnossa. Ohjatussa ollaan tehty vähän kaari treeniä kun haluan ne sellaisiksi pyöreiksi mutta olen tainnut tehdä sitä liikaa ku nyt sinkoo vähän sivulle eli nyt takaisin päin ja saa mennä vähän suoremmin kapuloille. Nurmikolla kapuloiden kanssa ollut pientä hahmotus ongelmaa, mutta luulen et se katoaa kun saadaan vähän varmuutta lisää. Liikkurin kanssa ollaan tehty muutamia kertoja ja eipä liikkurista ota ainakaan häiriöö. Hyppynouto ja tunnari teknisesti kunnossa mutta niihin lähdetään kanssa hakemaan vähän lisää intoa ja vauhtia niin saadaan näyttävyyttä lisää liikkeisiin siinä samalla. Kaukojen tekniikka treeni jatkuu sisällä mutta ekaa nousua olen palkkaillu pitkältä matkaa, tekniikka alkaa hahmottua tästä pikku hiljaa. Paikalla olot ovat olleet todella mallikkaita suorituksia ja varsinki istumiseen olen todella tyytyväinen.
Paljon ollaan treenattua mutta se toko Uunon kanssa on vaan niin ihanaa!!!

Rasmus on päässyt kotipihalla tokoileen ja temppuileen ja on innokas mutta kyllä siitä niin hyvin huomaa et kuinka nauttii oloneuvoksena olemisesta ja siitä ettei sen kanssa treenata niin tosissaan, sopii Rasmukselle todella hyvin!!!
Obelix on puolestaan viettänyt kesälomaa mitä nyt itsekseen on hassutellut ja hulluillut pihalla ja sisällä. Ainiin oppihan Obe tässä viikolla uimaan ja siitä tulikin ihan mahdoton uimapeto sen jälkeen. Käytiin saaressa uittaan koiria yks ilta ja työnsin Oben sinne vaan niin syvälle et joutui uimaan, sen jälkeen tyytyväisenä mennyt uimaan itse joka kerta kun on päässyt. Shokki hoitoa joka auttoi todella hyvin, voi olla et kohta taivastelen sitä ettei sitä saa vedestä ollenkaan pois koska oikeesti on siellä vaikka pari tuntia jos vaan saa olla rauhassa!

Lenkeillä ollan käyty ahkerasti Elonkierrossa kun en voi muualle mennä käärmekammoni takia mutta siellä pääsee hyvän lenkin peltoja pitkin ja koirat saa juosta vapaana kaiken matkaa ja käydä uimassakin välillä. Perjantina lenkille kaveriksi saatiin Kati ja koirat ja olipa ihanaa nähdä kuinka onnellinen Rontti oli kun pääsi kavereiden kanssa lenkille pitkän tauon jälkeen, leikkivät jopa Rasmuksen kanssa yhdessä taisi olla molemmilla vähän ikävä toisiaan ja sen kunniaksi pistettiin psytyyn pieni leikkihetki!!! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti