.

maanantai 9. heinäkuuta 2012

Viikonloppu & maanantai

Lauantaina illalla tokoiltiin Kartanon puistossa Anskun ja Johannan kanssa, kiitoksia seurasta! Rokka teki paikka makuun ja oli todella nätisti ja rauhassa. Zetaa tehtiin muutama kerta ihan vaan kävelynä läpi, sitten perään ihan liikkeenä seisominen edelleen vähän takerteli mutta muut jäävät hyvin. Tunnari suurella kapula määrällä ja teki hyvää työtä ja oma tuli mun käteen nätisti tarkan haistelun jälkeen. Puun kierron kautta tehtiin vähän kaukoja ne hyvin ja pysyi paikallaan nätisti!

Uunon kanssa aloitettiin paikalla istumisella joka oikein hyvin, pituutta istumisella varmaan ainakin kolme minuuttia. Zeta käveltiin kanssa muutamaan kertaan läpi ja sitten ihan liikkeenä ja se todella hienosti, kaikki asennot tarkasti ja nopeasti!! Tunnari siisti mutta haluisin siihen vähän lisää intoa ja vauhtia, en tiedä haluanko taas liikoja.... Ohjattua tehtiin ihan liikkurin kanssa mutta Uunon kaaret lähti nyt liikaa sivulle ja ei hahmottanut kapuloita ollenkaan, hienot merkit kyllä teki. No lisää treeniä ohjattuun vaan niin alkaa tulemaan varmuutta siihenki liikkeseen. Seuraamisen tempomuutoksia joissa Uuno nyt hyvin mukana ja kontakti pysyi hyvin ja paikka erinomainen, kokonaisuutena hyvää ja tasaista seuraamista koko matkan! Loppuun vielä paikka makuu mutta siinä ei yksinkertaisesti kyennyt pitämään päätä maassa kun niin oli hiki ja suu kiinni hengittäminen ei onnistunut, muuten paikka makuu rauhallinen ja hyvä alku ja loppu!!

Treenien jälkeen mentiin Anskun ja ihanien länderi neitojen kanssa lenkille vielä Elonkiertoon, olipa mukava käydä lenkillä pitkästä aikaa yhdessä!! Otetaan piana uudestaan!!

Sunnuntaina iltasella ajelin Turkkuseen Jaanan luokse treenaamaan ja Uunon kanssa teemana oli ohjattu ja seuraaminen. Ohjatun kanssa aloitettiin ja sain siihen paljon hyviä neuvoja ja paljon myös kokeiltiin miten ne toimii ja kyllä ne toimi. Nyt vaan pitää treenata ohjattua ja saada niihin suuntiin varmuutta ja et oikeesti katsoo mihin sen lähetän!!
Seuraamista tehtiin pallo kädessä ja se auttoi ettei pää painu niin alas ja samalla Uuno otti ihan muutaman sentin etäisyyttä musta mutta se ei haittaa sillä etäisyys pysyi kaiken aikaa samana ja paikka hyvänä. Paljon tehtiin käännöksiä ja varsinki vasempaan et saa Uunon paikan pysymään kohdillaan ettei lähde edistämään. Seuraaminen alkoi mustakin tuntua heti paremmalta ja olin siihen oikein tyytyväinen tuon treenin jälkeen, noilla eväillä taas jatketaan eteenpäin!!
Treenien jälkeen pääsin vielä seuraamaan Uunon tädin hienoa jäljestystä ja vähän sain ohjeita siihenki josa vaikka Uunon kanssa innostuisin sitä tekemään, katsotaan mihin aika riittää!! Kiitos Jaana jälleen neuvoista ja et saatiin tulla teidän kanssa treenaamaan!! :)

Tänään maanantaina lähdettiin heti aamutuimaan Uunon kanssa Somerolla josta matka jatkui Marikan ja Tuijan sekä tietenkin muutaman koiran kanssa Siuntioon jossa meitä odotti oikein mukavat lampaat! Ensin vähän eroteltiin niitä ja vietiin pässipojat toisella laitumella ja sen jälkeen vähän treenattiin kun oli kerran uusi paikka ja vähän erilaiset lampaat.
Uunon kanssa tein poispäin ajoa kun nuo lampaat liikkui hyvin ja se onnistuikin aikas kivasti, nyt itse tajusin muutaman huomautuksen jälkeen sen et mun tarvii antaa Uunon enemmän vaan kävellä enkä voi laittaa sitä maahan niin paljoa. Ajo rauhoittui pikku hiljaa kun Uuno sai pidempi matkoja kävellä ja ajaa vaan lampaita eteenpäin. Sisäflänkkejä täytyy vahvistaa vielä paljon että ajosta saa sujuvaa ja jouhevaa. Ihan muutamia kaaria tein ja ne nyt nätit eli kaaret ovat palautumaan päin, kun ne tuossa toissa viikolla katosivat lähes täysin mutta kyllä ne näköjään sinne kovalevylle palautuukin!!!

Kotona iltapäivällä Uuno pääsi tekemään vähän kaukoja ihan liikkeenä et näin vähän missä kunnossa ne on ja hyvässähän kunnossa ne oli! tehtiin myös muutama hyppynouto josta palkkasin suoraan vauhdista, jos näin saisi sen palautus vauhdin paranemaan! Hyppynoudot muuten ihan nätit, kyllä niiden kanssa kelpaa kisoihin mennä!!
Illalla kaikki muut pääsivät vielä tokoileen paitsi Obelix, Rasmuksen kanssa tein temppuja ja suoria luoksetuloa. Rapa oli jälleen niin onnellinen kun pääsi ekana treenaamaan mun kanssa ja muut joutui jäämään sisälle!!!

Rokan ja Uunon treenit koostui aikaslailla samoista jutuista eli suoria luoksetuloja puun kierron kautta, molemmilla hyvä vauhti ja tulivat sivulle hyvin. Zetan asentoja sekalaisessa järjestyksessä, nyt ekaa kerta Rokan ei tarvinut arpoa mikä asento tehdään vaan kuunteli hyvin mitä pyysin. Uunolla hyvät asennot ja ei yhtään sekoittanut. Rokka teki ohjatun oikean puolen ja tekikin todella hyvin, Uunon kanssa tehtiin molemmat puolet ja ne nyt nätit ja palkka lennosta niin kyllä alkaa tuo palautusvauhti kasvamaan!!! Rokalla vuorossa tänään paikalla istuminen joka hyvin, Uuno teki molemmat paikalla olot aluksi makuu joka rauhallinen ja loppuun istuminen, jaksoi istua nätisti vaikka kova hiki olikin mutta hyvää treeniä!!

Paljon ollaan tänään ehditty touhuamaan ja treenaamaan mutta niinhän se vapaapäivänä kuuluukin touhuilla ja harrastaa ku sillon sen ehtii hyvin tekemään eikä ole mihinkään kiire!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti