.

keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Vauhdin hurmaa, nenän käyttöä ja vähän muutakin!

Sunnuntaina Taija ja Simo-salama tulivat meille kyläileen, olipas mukavaa nähdä pitkästä aikaa ja vähän hurjastella yhdessä!! Uunolla ja Simolla oli yhteiset treenit eli pääsivät vetämään yhdessä kikkarilla, meno oli vauhdikasta ja niin kivaa!!! Molemmat poijjaat nautti kyllä vetämisestä todella paljon ja hvyin niiden kemiat toimi yhteen eli nyt vaan kuntoa kohottaan syksyä ajatellen!!! :p


Simo vähän ulkoilutti myös Taijaa, voikun molemmat näyttää niin tyytyväisiltä!!! :)

Maanantaina käytiin tokoileen Annakaisan ja Miisan kanssa kartanonpuistossa, Uuno teki vaan vähän palauttavii juttui ja poistettiin tunnariahdistus!!! ;) Tunnarissa todellakin ahdistuksesta ei mitään tietoa vaan teki todella hienosti, nyt täytyy jatkoo monipuolisia tunnari treenei niin sillä päästään varmasti aimo harppaus eteenpäin kohti parempaa mielentilaa!! Uuno juoksi ja juoksi ja siinä samalla tehtiin vaikka mitä kivoi juttui, tuollaiset ne palauttelu treenit pitää ollakkin hauskaa yhdessä tekemistä eikä mitään pilkun viilausta, vaalaamaan ehditään myöhemminkin vaikka kuinka ja paljon!! :)
Tokoilujan jälkeen käytiin lenkkeileen ja vähän jäljestään elonkierrossa ja jäljellä teemana kulmat ja nyt alkaa pelittään eli kyllä tuo esine juttu vaan auttaa niissä!! :)

Eilinen menikin koko päivä töissä eli kotona en varmaan hereillä ollut kun parisen tuntia eilisen päivän aikana! Tänään sitten vietettiin mukavaa vapaapäivää joka aloitettiin Tiian kanssa jälkipellolla. Uuno teki oikein mukavan jäljen ja kulmat nyt todella tarkasti eli eipä niiden kanssa nyt enää mitään kovin suurta murhetta ole!!
Pellolta Vaulammille syömään munkkeja ja lenkkeileen metsään koko porukan kanssa. Iltasella viel käytiin tokoileen kartanonpuistossaj tehtiinkin oikein hyvät treenit! Ruudun motivaatioo, loppua osaa, seuraamisen hidasta, kaukojen tekniikkaa ja tunnarin ahdistuksen purkua, kaikki toimi tosi hyvin eli kyllä meidän treenisuunnitelma koostuu pitkälti siitä asenteesta taas seuraavan pari viikkoa ainakin, tietenkin siellä on myös tekniikka juttui mutta se on monessa liikkeesä jo niin hyvä että pitää etsiä asenteeseen viel yhtä vaihdetta lisää!!
Iltasella oli viel pakko käydä ajaan muutaman kilometrin lenkki kikkarilla kun oli kerrankin vähän viileämpää, kyllä se on vaan niin mukavaa puuhaa!! :)

Huomenna onkin vuorossa paimennuskisat jonne Uunon kanssa suunnataan talkoileen koko päiväksi, on pakattu jo toppahousut kassiin valmiiksi kun huomenna taivaalta saattaa sataa vaikka lunta.... Tälläistähän tää vapun sää on!! =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti