.

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Viikkokatsaus meidän touhuihin

Jos kysytään Rasmukselta et mikä on ollut viikon kohokohta niin vastaus olisi : uusi tyttöystävä!!! ;) Käytiin perjantaina lenkkeileen AnnaKaisan, Miisan ja Helmin kanssa ja voi kun Rasmus rakastu ihanaan pilkulliseen Helmiin, papparainen laittoi oikein parastaan kun käänsi korvat taakse ja heilutti häntää somasti että sai neidon huomion itselleen!! On se hyvä että Rasmuksella noita tyttöystäviä riittää, ei käy elämä mitenkään yksitotiseksi tai tylsäksi!!! ;)

Ollaan viikon aikana tehty pari kertaa hyppyjumppaa kun on nuo hypyt tuossa pihalla niin se käy niin helpolla, Uunolla hyppytekniikka tallella ja hyppää niin kauniista ja nyt talven aikana ehkä tullut sellaista ns. hyvää raivoa siihen hyppäämiseen hieman lisää eli menee ihan eri asenteella kuin viime kesänä!! Rokka teki myös hyppyjumppaa ja kylläpä oli herran innoissaan ja viiletti menemään sellaista vauhtia ettei olla ennen nähty, hauska pieni mies!!! :)

Toko treenirintamallakaan ei oikein mitään uutta ja ihmeellistä, pari kertaa on treenattu ulkona porukalla ja sitten perjantaina kävin vetään tokot hallissa niin samalla hieman puuhastelin Uunon kanssa. Meillä treenit nyt olleet jo sellaitsta fiilistelyä ja vauhdin hurman hakemista, kun ne viimeiset karsinnat jo alkaa kolkutella ovella, niiden jälkeen sit vähän varmaan tehdään enemmän tekniikan kanssa töitä mutta sitten alkaa ne sm-kisat lähestyä niin pitää alkaa niihin valmistautumaan! No onneksi ei ole tekniikan kanssa suurempia murheita vaan voi rauhassa fiilistellä ja nauttia yhdessä tekemisestä!!! :)
Keskiviikkona iltasella kävin Turkkusees ilman omia koiria vähän kouluttamassa, olipa kiva ilta ja todella hyviä nuoria ja hieman vanhempia koiria ja ohjaajia!

Tähän loppuun vielä pieni haaste kaikille tokoihmisilla:
Ja jos tuo liian helppoa niin voi kapuloihin laittaa hieman vauhtia!! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti