.

lauantai 26. huhtikuuta 2014

Vantaan karsinnat!!

Tänään oli viimeiset tokon maajoukkuekarsinnat tällä erää ja paikkana Vuokkoset areena Vantaa. EVL:ssä ei ollut kuin 22 kisaajaa kun monilla tulokset jo kasassa joten kirkkain kärki puuttui mittelöistä!

Liikkeet oli jaettu jo totuttuun tapaan kahteen kehän ja tänään ensin tehtiin yksilöliikkeet ja vasta vikana paikalla olot. Uunon kanssa oltiin numerolla 4 eli ihan hyvä paikka, ei tarvinut koko päivää odottaa mutta ei sentään ihan ekanakaan kehään menty.
Ekassa kehässä tuomarina Pirkko Bellaoui (Suluissa lukee tuomarin kommentit)
Ruutu 7.5 (Hidas merkki, hieman aijaa, hieman hidas ruutu ja maahanmeno, haisteli ruudussa, loppu voisi olla huolellisempi) Aika perus ruutu Uunolta ja toi loppu tosiaan voisi olla huolellisempi ja parempi, haistelua mä en nähnyt joten varmaan siinä vaiheessa kun mä kävin kohti aloituspaikkaa niin nenä oli käynty maassa.
Hyppynouto 9 (Paluu voisi olla nopeampi) Hyvä perus hyppis, tasaisen vahva.
Seuraaminen 7 ( hieman vartalo apuja juoksussa, kontakti tippuu,hitaassa paikka hieman seilaa) seuraaminen tuntui vähän nihkeältä ei niin hyvää kuin normaalisti. Parissa käännöksessä mä käännyin huonosti ja meinas mennä jalat sekaisin.

Sitten pieni tauko ennen toista kehää jossa tuomarina Carina Savander-Ranne
Luoksetulo 9 ( Hyvä seis, riittävän nopea maahan) perus luoksetulo, jossa loppu ehkä hieman parempi kuin ennen. Kokonaisuutena luoksetulo nyt oikein hyvässä mallissa!!
Kaukot 6.5 (Etenee puolimittaansa, selkeät ja riittävän ripeät asennon vaihdot) voi vitsi miten hyvä ilme ja keskittyminen Uunolle, tekniikka varsinki S-M ei vielä valmis mutta etenee. M-I hyppäs istumaan oikein napakasti!!! :)
Tunnari 0 (Väärä, vaikuttaa työskentelevän näennäisesti kapuloilla) tähän iso HUOH.... ja Uunolla isa AHDISTUS koko liikkeen ajan, kisoissa nyt tunnari mennyt kaiken aikaa huonommaksi ja nyt jotenki hajos sitten.... Ei halunnut haistella omaa vaan otti sitten vierestä kun oli aikansa ihmetellyt ja totes varmaan et joku pitää tuoda. Jälkeenpäin kuulin et joillain muillakin ollut samaa ongelmaa ja joku epäili et matossa joku haju oman kohdalla, no oli mikä oli tuo tunnarin mielentila pitää ottaa nyt treeniin ja tarkkailuun.
Ohjattu 8.5 (hidasti merkille, hyvä vauhti, pieni kapulan korjaus suussa). Nyt palautuksessa ehkä parempi focus muhun, muuten ok.
Zeta I-M-S 8.5 (Hyvä istuminen+maahanmeno+seisominen, seuruussa poikittaa hieman,lopussa pa vino) Asennot oikein!!! :) Alussa hyvässä mielentilassa, ekan mukaan lähdön jälkeen seuruu huononi. Lopussa vähän herpaantuu. Kokonaisuutena kiva!!

Viimeisenä viel takaisin Pirkon kehään jossa paikalla olot
Paikalla makuu 9 ( vino ja hidas istu) mun moka toi vinous jäi nimittäin vähän vinoon mutta pysynyt ihan paikoillaan koko ajan. Hyvin alas, loppu pa inan hidas.
Paikalla istuminen 9.5 (vähän vino) ja tämäkin ihan mun moka kun en kattonut tarpeeksi tarkkaan, no tekemällä oppii!!! :)

Kokonaisuutena, tunnari tietenkin harmittaa mutta tehtiin se kokeen jälkeen uudestaan ja oli edelleen hieman epävarman oloinen mutta toi oman kuitenkin näppärästi! Sitä pitää nyt vaan vähän miettii ja kattoo mikä siinä oikeasti se ongelma, nyt pika analyysin jälkeen voisin veikata liikkeen alkua mutta katsotaan rauhassa! Fiilis koko kisan ajan kiva ja meillä oli Uunon kanssa kivaa yhdessä kehässä jälleen joka onkin se tärkein asia kutienkin!! Kyllä Uunon kanssa kisaaminen on vaan niin siistii ja kivaa, eipä nuo pikku kauneusvirheet maata kaada tai muutenkaan saa mieltä synkäksi, niistä pääsee yli ja kaikkea voi treenata onneksi!!! Niin tulokseksi EVL2 237.5pist!
Se olis sit karsinnat tällä erää ohi kokonaisuutena noista karsinnoista voisin sanoa et ihan kivasti meni, neljä kisaa kisattiin ja kotiin tuomisina oli 2x ykkös tulos ja 2x kakkostulos! Eteenpäin vuoden takaisesta on menty ja paljon ja ens vuonna ollaan toivottavasti menty taas harppaus eteenpäin!

Kotiin pääsi mukavan aikaisin kun järjestelyt sujui kisoissa hyvin eli iltasella koirat uimaan ja pellolle juokseen, muutama kuvakin tarttui mukaan:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti