.

tiistai 8. huhtikuuta 2014

Kuluneet päivät ja viikot

Aluksi muutama kuva nuorten koirien ringin koulutuksesta maaliskuulta, kiitos Tuuli kuvista:
 Aika kiva seuraamiskuva!!! :)
 Mitäs seuraavaksi äiskä tehtäis?
 Tunnarin ongelmaa etsittiin, mutta Uuno super hyvä häiriöistä huolimatta!
 Pitäähän sitä vähän pomppia!!! ;)
Tarkkana kuin porkkana!

Viime viikko ollaan treenattua kyllä aikas ahkerasti vaikka mitä mutta vähän silleen fiilis pohjalta kun mitään sen suurempaa suunnitelmaa ei ole ollut, tämähän on hieman tyhmää mutta näin nyt vaan on menty omien aikataulujen ja menojen takia. Vaikka ei ole ollut suunnitelmaa niin on kyllä treenattua kattavasti kaikkea. Häirikköporukan kanssa tehty kaikkee häiriöjuttui ja ne on olleet ihan huipputreenejä, juuri sellaisii treenei mitä ei muuten tulisi tehtyä ja mihin tarvitaan muiden apuja ja käskytystä jne....
Muissa treeneissä on tehty paljon kaikkee asenne ja vauhti juttui ja ne alkaa tuottamaan pikku hiljaa tulosta eli Uunolle saatu asennettua moneen juttu hieman uusi asenne ja tekemisen ilo ja vauhti, tykkään kyllä Uunon tekemisen ilosta ja innosta, aina kun tehdään jotain niin se on ihan täysillä mukana ja nyt viime aikoina saanut vähän sikailla kun sen saa niin helposti palautettua ruotuun. Toisilla koirat sikailee ja se ongelma mutta Uunon kanssa vähän odotetaan ja halutaan et se sikailee kun on kuitenkin sellainen kilttikoulupoika yleensä!!

Tänään aloitettiin Rokan ja Uunon kanssa hyppyjumppa kausikin kun kerran tuossa omalla pihalla nuo muutama este on niin käytetään niitä hyödyksi! Samalla tuli tehtyä muutama suunnitelma pk-puolelle ja kyllä sitä tottista nyt taas lähdetään treenaan ja myös jälkeä pari kertaa viikossa, koska mä niin tykkään tuosta jäljestä ja tekee hyvää Uunolle kun se saa määrätä tahdin ja mä vaan taaperran siellä liinan perässä, helppoa hommaa mulle ainakin!! =D Kyllä siis on taas suunnitelmia tulevalla kaudelle vaikka kuinka ja tietenkin niitä tokokisoja tässä kesän mittaan on mukavasti tiedossa ja varmaan syyspuolella muutama paimennuskisakin, jos suunnitelmat menee niinku oon ajatellut!

Lenkkeilty ollaan tietenkin ahkerasti niin kaveriporukassa kuin keskenämme, Uunon kanssa myös pyöräilty ja ajettu kickbiken kanssa säännöllisesti, noihin vetojuttuihinkin ollaan saamassa vähän uusia ohjeita ja neuvoja sekä päästään treenaamaan myös huipputyyppien seurassa eli eipä tiedä minkälaisia kommennetteja saadaan!! Uunolle on tiedossa myös vetotreenejä huippukoirien vierellä ja jopa mulle luvattu et mä pääsen ohjaksiin, kattoo sit uskallanko mennä vai annanko tän kunnian jollekki muulle etten vaan ajo ojaan tai puuhun, kun luulen et vauhti hieman eri kun pelkän Uunon kanssa!!! ;) Noi vetojutu on kyllä vaan niin kivoja niin Uunon kun mun mielestä, voi sitä vauhdin hurmaa!!! :)

1 kommentti: