.

sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Kaukjärven kierros!

Vappupäivää vietettiin Uunon kanssa koko päivä pellolla tolpalla lampaita "vahtien" eli oltiin Somerolla auttelemassa SPKY paimennuskisoissa, kivaa puuhaa, ihan huippu seurassa!!! :) Uuno teki hyvin töitä, kyllä siihen luottamus vaan on kasvanut hurjasti, ei olisi viime keväänä vielä onnistunut tuollainen duuni noin rennosti ja turhaan mistään tressaamatta!! :) Hurjasti onnea kaikille tutuille, teitte hienoja suorituksia niitä oli ilo seurailla aitiopaikalta!

Eilen töiden jälkeen puuhattiin vähän pihassa ja samalla tokoiltiin, saatiin houkuteltua Sakke häiriöksi tunnariin.... Uuno oli kylläs sitä mieltä ettei siinä ole mitään ihmeellistä jos kapuloiden seassa istuu joku, ihan normi settii!!! ;) Tehtiin myös vähän merkkiä tavarahäiriöillä ja luoksetulon maahanmenoi ja loppuosaa ja kaukojen tekniikka, kaikki oikein pätevästi! Tokojen jälkeen käytiin tuossa kylvetyllä pellolla vähän jäljestämässä, olipas mielenkiintoinen kokemus tuo uusi alusta ja niin hyvä treenata kulmiin kun näkee misssä kävellyt!!! ;) Uunolle tuo uusi pohja ei aiheuttanut mitään ongelmia, vaan samaan tahtiin mentiin kuin nurmella tai metsässä ja esineet myös ilmaistiin hyvin vaikka mukana ei ollut yhtään keppiä vaan kokeilin vähän kaikkee muuta (nahkaa, muovia, pyyhekumia, pahvia jne...). Kulmat meni nyt todella tarkasti ja hyvin, eihän ne vielä mitään täydellisiä ole mutta hyvään suuntaan ollaan menossa!!

Tänään Jaana ja Uuno kävivät juoksemassa Kaukjärvenkierroksella harrasteluokan, matkavauhti 11.4km/h eli hyvää vauhtia menivät!!! :) Antoivat muille myös hieman tasoitusta juoksemalla 300-400m pidemmän matkan kun muut, tekevälle sattuu..... Uuno niin tykkäs kun pääsi juokseen, tiesi heti mitä mennään tekemään kun huomas et pakkasin valjaat ja vetovyön mukaan!! "Lemmikki" Obelix pääsi mukaan maskotiksi ja hoitikin sen hommaan kunnialla läpi jälleen kun keräsi rapsutuksia vaikka kuinka!!! ;)


Ihanaiset!!! :) Kiitos Jaana taas!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti