.

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Voihan kaukot...

Otsikosta saattaa jo päätellä et kaukat ei ole ihan siinä kunnossa missä niiden nyt toivoisin olevan, mutta eipä tässä voi kun katsoa itseä peiliin kun ei ole niihin panostanut tarpeeksi. No me nyt treenataan ja tehdään kovasti tekniikkaa ja toivotaan että kahden viikon päästä voin sanoa et se kannatti edes jossain määrin, sen näkee sitten.... Itseä kyllä tässä ottaa taas päähän oma tyhmyys ja se et ei ole oikeasti tehnyt asialle tarpeeksi ajoissa jotain.... Ehkäpä tästäkin voi kuitenkin oppia jotain tulevaisuutta varten, ainakin sen että seuraavalle tokokoiralle opetetaan kerta heitolla kaukot sellaisiksi kun ne haluun, Uunolle on opetettu nuorena vähän sinne päin ja nyt niitä sit yritetään saada uuteen uskoon ja se on kovin vaikeaa kun se ensin opittu kummittelee siellä muistissa todella kovasti. Tässä voisi nyt viisaana sanoa et opeta kaikki alusta asti oikein eli sen näköiseksi kun haluat ne valmiina olevan! ;)

Eilen käytiin kentällä treenaamassa ja tehtiin sellainen tarkistu treeni eli kaikki liikkeet kokonaisina ja vähän katseltiin missä mennään. Seuruu parantunut ja mä olen mielestäni siinä nyt itse parempi kun muistan kääntyä rauhassa ja antaa sille koiralle aikaa niinhin käännöksiin ja se tuntui oikein hyvältä. Luoksetulossa vanha mörkö tuli esiin eli maahanmenon ennakointi, no sitä työstetään nyt sit kunnolla pois. Zeta oikein kiva, samoin ruutu. Ohjattu ja hyppynouto siistit, tunnarissa vähän varmistelua mutta muuten hyvä. Kaukot ihan siinä kunnossa missä ne nyt voikin olla eli paljon hyvää ja paljon parannettavaa! Molemmat paikalla olot oikein hyvin! Kokonaisuutena ihan jees paketti jota nyt sit vielä tässä parin viikon aikana ennen kisoi työstetään parempaan suuntaan niiltä osa-alueilta mikä on mahdollista!

Tänään pyörähdettiin feeniksin kentällä vähän seuraamassa, etsimässä omaa, tekemässä pari zetaa ja luoksetuloa. Oli tilaa vaikka kuinka  ja kyllä sitä sitten hyväksi käytettiinkin ahkerasti! Oli niin kiva treenata kun lumi oli maassa ja vähän pakkasta, ihan loistava keli. Koko sakin kanssa käytiin parin tunnin lenkki aamulla tuolla ihanassa talvisessa säässä ja taas huomasi hyvin et kuinka koirat myös nauttii lumessa ja siellä juoksemisesta ja pyörimisestä, voi sitä riemua ja iloa joka noiden karvatassujen naamoilta paistoi!! :)

Arkisin ollaan treenattu sisällä vaikka mitä, jos joku sanoo ettei voi harrastaa tokoa sisällä eteisien lattialla niin on kyllä väärässä, sisällä pystyy treenaan joka liikkeestä jotain ja toisista todella paljonkin, ja pystyy ihan kokonaisia liikkeitäkin tekeen vaikka kuinka eli pitää vaan vähän käyttää mielikuvitusta niin hyvä tulee!! Sisällä treenaamisessa on se hyvää ettei ole pimeää, on peili mistä vähän voi kurkistella ja tuon isännän saa helpommin avustamaan kun pystyy tekemään paljon niin et istuu vaan sohvalla ja huutelee sieltä!!

Alkaa muuten jännitys pikku hiljaa tiivistymään eli kuinkakohan monta prinsessaa ja/tai turhapuroa se Wenja mahtaa pyöräyttää.... Vielä muutama päivä saadaan odotella ja loppu viikosta h-hetki alkaa olemaan aikas lähellä, voi kun jännää!!! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti