.

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Nuppijumppa

Torstai iltana lähdettiin hyvällä porukalla kohti Siuntiota ja Alatalon Vappua, tämän kerran ilman koiria.... eli mentiin harjoittelemaan ohjaajan psyykkistä valmentautumista! Mä olin odottanut tätä jo monta viikkoa sillä itsellä mielessä monta kysymystä joihin haluisin vastauksen, mutta samalla vähän jännitti et mitä me siellä mahdetaan oikein tehdä!! :)
Kaksi tuntia meni todella äkkiä kun käytiin läpi vähän meidän jokaisen harrastamista, treenaamista ja miten me päästään sinne tavoitteeseen ja mikä se meidän tavoite on, oltiin etukäteen jo laitettu Vapulle meilii ja vastailtu muutamiin hankaliin kysymyksiin! Todella mielenkiintoista ja opettavaista ja tulihan sieltä myös meille vähän läksyjä eli seuraavaan kertaan on kolmisen viikkoa aikaa niin sillä välin puuhataan läksyjen parissa ja odotellaan seuraavaa kertaa todella innokkaana!!! :) Kiitos kaikille ihan mahtavasta illasta, onneksi niitä on tulossa lisää tässä piakkoin!! ;)

Mitäs muuta me sitten ollaan puuhattu, lenkkeilty vähäsen ja treenattu jonkin verran sisällä kun ulkona on pimeää ja sataa vettä eikä se yhtään houkuttele sinne menemään! Nyt on onneksi maassa vähän lunta ja paljon valoisempaa, ehkä se ihana talvi siis sieltä pikku hiljaa saapuu ja pakkaset, noi kurakelit ja vesisade on kyllä ihan hirveitä kun kuraa tulee sisälle koirien mukana ihan uskomaton määrä eikä yhtään auta vaikka niitä tassuja kuinka pesisi ja pyyhkisi.... No aikansa kutakin, onneksi nuo kurakelitkin kohta taas helpottaa!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti