.

maanantai 11. marraskuuta 2013

Riika kutsui

Viime viikko meni aikas vauhdilla, oli joka päivällä jotain ohjelmaa ja tuntui että aika vaan viiletti mennä eikä itse meinannut perässä pysyä. Viikolla treenattiin joka päivä tokoa jossain muodossa, keskiviikkona ihan porukalla todella hyvät kimppatreenit jossa kaikki koirat treenas yhdessä! Yhtään törmäystä ei saatu aikaan vaikka koirat juoksi sinne ja tänne lelujensa perässä, ihan sika hyvää häiriöö ja oman koiran pitää oikeasti keskittyä siihen ohjaajaan ja sen käskyihin! Näitä lisää ja paljon kiitos!! :)

Perjantaina töiden jälkeen pakattiin kassit ja pussit autoon Rapan ja Uuno kanssa ja poikettiin Forssasta ottamaan kyytiin Ansku ja länderi neidot ja matka kohti Latviaa ja Riikaa alkoi! Riikassa oltiin pe-la yönä puol kolmen aikaan eli äkkiä koirat pissalla ja nukkumaan sillä la aamuna aikainen herätys ja näyttelyhalli kutusi!
Lauantaina iltapäivällä näyttelyn yhteydessä ihan kehien välittömässä läheisyydessä kisattiin kansainvälinen tokokoe jonne Uuno oli ilmoitettu! Kevät talvella kisattiin myös tuolla samaisessa paikassa ja silloin häiriöinä toimi kanat, vuohet ja pomppulinnat, tällä erää häiriönä oli näyttelykansa jota oli joka puolella ja jotka välillä hurras ja taputti todella kovaa aivan tokokehän vieressä. Vähän jänskätti tuo häiriö sillä se oli aika kova, kun mentiin paikallaolo kehään niin joku lapsi heitti pallon keskelle kehää ja välillä kehässä käveli näyttelykoirat jne... eli häiriöö oli!!! :)
Paikalla olot Uuno teki oikein hyvin, makuun maahanmeno nyt oikein hyvä ja istumaan nousussa oikein hyppäs ylös! Yksilöliikkeet tehtiin putkeen sekoitetussa järjestyksessa, niistä vähän plussii ja miinuksia:
Kaukot:
-Uuno keskittynyt muhun, ei vilkuillu sivuille
-Tekniikka ei puhdas, varsinki S->I huono
-M->I nyt hieno ja terävä vaikka neljäs vaihto
Ohjattu:
-Vauhti tasainen kaiken matkaa
-Merkki hieman vino
- Kapulan palautus parantunut ja nostossa nyt vähän enemmän "munaa", mutta silti vielä siisti
Zeta:
-Seisomisen istui kun annoin käskyn hieman lujempaa metelin takia.... (täytyy miettiä tuota nyt tarkkaan)
-Seuruu parantunut ja tarkkaavaista nyt
-Istuminen hyvä
Ruutu:
-Tasainen suoritus
-Maahan olisi voinut mennä inan nopeampaan
-Seuruuseen tulo parantunut
Seuruu: 
-Tasaista, perusasennot hyvii, paikka ok
-Käännökset ohjaajalle jotenkin todella vaikeita varsinkin vasempaan
-Täyskäännöksissa Uuno vähän irtoaa
-Sivuaskeleet joka suuntaan parantuneet
-Lopussa Uuno vähän herpaantui
-Tuntui hyvälle!
Tunnari:
-Hieman hätäinen kapuloilla
-Vauhti ok ja tasainen molempiin suuntiin
-Loppu hyvä
Hyppynouto:
-Siisti, tasainen ja varma
Luoksetulo:
-Vauhti parantunut mutta voisi tulla vielä lujempaa
-Vika osuus voisi olla voimakkaampi
-Stopit venyi, johtuiko alustasta??
-Lopussa hyvä pa
-Nousi istumaan jätön jälkeen, oliko tekemässä eriliikettä????
Kokonaisuus:
-Rentoa ja iloista tekemistä läpi kisan
-Liikkeiden välit samassa kuplassa
-Oltiin yhdessä kehässä ja tuntui todella hyvältä, luotin Uunoon todella paljon ja se kannatti!!! :)
-Todella kiva kisa ja hyvin selvittiin vaikka pohja oli liukas ja häiriöö todella paljon eli matka jatkuu!!!
Tuomarina toimi Uwe Wehner, hän oli oikein mukava ja asiallinen herran, antoi jokaisella koirakolle vielä palautetta suullisesti suorituksen jälkeen! Meillä Uuno sai kovasti kehuja ja mä vähän noottia, varsinkin niistä seuraamisen käännöksistä et ne pitää saada sujuvammaksi, tykkäsi kovasti Uunosta ja sen työskentelystä! Kysyi viel lopuksi että kuuluuko Uuno Suomen maajoukkueeseen, no mä kerroin ettei kuulu ja et tuo koira ei ole kolmeakaan vuotta vanha, hän totesi sit vaan et varmasti tulee kuulumaan jos jatketaan samaan malliin!!! Kyllä nyt hymyilyttää ja saa olla taas niin tyytyväinen pikku Turhapuroon ja siihen kaikkeen työhän mitä ollaan tokon eteen tehty, nyt treenit jatkuu ja matka kohti huippua!!! :)
Tulokseksi 249pist EVL2 ja sijoitus 2/8 eli hyvin vedettiin kovatasoisessa kisassa, jossa tiukka tuomari linja mutta kaikille sama linja! Tietenkin kun noita pisteitä katsoo niin kyllähän se muutama piste harmittaa, mutta se kokonaisuus oli kuitenkin niin hyvässä mallissa ja tuntui hyvältä et ei voi olla kun todella tyytyväinen!! :)

Lauantai iltaa vietettiin vähän shoppaillen, hyvää ruokaa syöden ja koirien kanssa lenkkeillen! Illalla aikaisin nukkumaan ja kyllä uni maittoi kun edellisenä yönä uni jäi vähän vähäiseksi!
Sunnuntai aamuna saatiin rauhassa kävellyttää koirat ja pakata kamat, näyttelypaikalle ei ollut mikään kiire kun kooikeri kehä oli vasta iltapäivällä kahden aikaan.
Rapa iltapäivällä Anskun kanssa kehään ja sieltä saatiin se mitä lähdettiin hakemaan eli vet-sertti ja balt vet winner 2013 titteli!!!  Nyt on sit eka veteraani sertti takataskussa ja eka veteraani titteli ja titteleitähän pitää olla!!! ;) Eli mun puolesta oikein onnistunut ja antoisa reissu, onneksi seuraava reissu on jo suunniteltu ja melkeimpä varattukkin!! Kyllähän se uusi reissu pitää olla jo suunnitelmissa siinä vaiheessa kun edellisestä kotiin palataan!! ;)
Kiitos Ansku ja leidit oikein mukavasta viikonlopusta, kyllä reissaaminen on vaan lystiä ja mukavaa hyvässä seurassa!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti