.

tiistai 19. marraskuuta 2013

Hengissä ollaan...

Vaikka ei meistä mitään ole kuulunutkaan!! Matka väsymystä podettiin viime viikolla ja palauduttiin taas kotioloihin ja työn touhuun!! ;) Alku viikosta tehtiin Uunon kanssa vähän palauttavii treenei ja voi kun meni hienosti ja lujaa! Sitten taas alkoikin se pikku juttujen työstäminen, sisällä on treenattu paljon niitä pienen pienii yksityiskohtii ja ulkona sitten suurempi kokonaisuuksia ja vauhtia ja asennetta. Hyvin huomaa kun vähän aikaa hinkkaa jotain pikku juttua ja siitä tulee palkattua paljon kuinka juuri se juttu nostaa merkitystään ja siitä tulee tosi kivaa koiralle esim seuraamisen sivuaskeleet.... Kaukoja on nyt kanssa hinkattu oikein olan takaa ja se operaatioa vielä jatkuu, nyt on laitettu ohjaajalle muistiin tarkat kriteerit ja niiden kanssa sit mennään! Huomaa kyllä jo edistystä mutta itse vaan pitää olla tosi tarkkana ja tiukkana, kyllä niistä kaukoisa vielä hyvät tulee!!!
Mitäs muuta sitten on puuhasteltu, no kickbikellä on ajeltu ja viime viikolla päästiin ajamaan jo 4-5km lenkkei ja hyvin jaksoi Unski, väliin sit taas on menty lyhyempää lenkkii vähän reippaammin et saadaan kunto kasvamaan. Se on kyllä puuhaa josta Uuno tykkää todella paljon, tää pimeys vähän vaan haittaa touhua mutta onneksi on tehokas otsalamppu niin sen kanssa voi viilettää myös pimeydessä!! Obe on kanssa päässyt vetopuuhiin ja eteenpäin on menty vaihtelevalla menestyksellä, siis  riippuen ihan Oben päivästä ja millä tuulella on.... No kun lumi tulee maahan niin päästään kelkkaileen niin luulen et vauhtia alkaa löytymään, nyt on hyvä kasvatella kuntoa niin talvella sitten jaksaa mennä!

Perjantaina oli Pukon pikkujoulut Ypäjällä Paijan tilalla, syötiin hyvää jouluruokaa, nautittiin hyvästä seurasta ja illan päätteksi vielä kuunneltiin Tuulia Abblebytä ja hän kertoi meille koiran oppimisesta, käytösongelmista ja niiden hoidostakin pikkaisen. Mielenkiintoinen aihe ja nyt kyllä ymmärtää omia koiria taas paljon paremmin miksi ne käyttäytyy jossain tilanteessa jotenkin hölmöstä tai ärsyttävästi mun mielestä.....

Sunnuntaina oli Woollandian kauden päättäjäiset, juhlat jossa näki paljon tuttui ja oli todella kivaa!! Ohjelmassa oli herkkuttelun lisäksi mielenkiintoinen luento koiran oppimisesta. Oppimisesta kertomassa oli jo "vanha" tuttu Tuulia eli kaksi samantapaista luento parin päivän sisään niin kyllä taas oppi uutta! Toisaalta oli todella hyvä kuulla oppimisesta lyhyellä aikaa kaksi kertaa koska toisella kertaa alkoi jäämään mieleen paljon enemmän asioita ja pystyi miettimään niitä omia koiria ja niiden oppimista ja et mikä johtui mistäkin jne... Kyllä se oppiminen on vaan mielenkiintoista et jos ylimääräistä aikaa olisi niin voisi ihan miettiä et tutustuisi aiheeseen vielä syvällisemmin, mutta valitettavasti sitä aikaa nyt ei vaan ole ylimääräistä.... ehkä sitten joskus!

Siinäpä lyhkäisyydessään taas meidän touhuja... Tällä viikolla onkin mielenkiintoista ohjelmaa tulossa, sillä nyt alkaa se oman pään treenaaminen ja tutkiminen, se on kanssa todella tärkeää kisatilanteissa että oma pää pysyy kasassa ja pystyy hyvin valmistautumaan ja kisaamaan rauhallisesti ilman turhia paniikkeja vaikka kyllähän aina vähän pitää jännittää et saa sellaisen kisafiiliksen aikaan! Näistä lisää sitten seuraavalla kerralla taas enemmän!

Kiitos Ansku ja Fyra ja Cinco mukavasta reissusta "etelään", onneksi on jo uusia suunnitteilla!! ;)
 Palkintojen jako Riikassa!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti