.

lauantai 7. joulukuuta 2013

Rekikoira Obelix!! :)

Eilen lähdettiin aamulla ajeleen Rapan ja Uunon kanssa Kangasalalle näytelmiin, Rapa pääsi kehään ja Uuno oli mukana harjoittelemassa nukkumista ihmispaljouden keskellä, tärkeä taito sekin ja sillä voidaan päästä vaikka kuinka pitkälle!!! :)
Rasmus oli ainut vetsku uros ja sai erin sekä sa ja sijoittui pu kehässä kolmanneksi, loppupeleissä saatiin vielä vsp-vet ruusuke käteen ja oltiin oikein tyytyväisiä sillä kooikeri kehässä sa:ta ei jaettu kuin neljä ja koiria kuitenkin paikalla 11 eli tiukka linja oli!

Iltasella tokoiltiin ja saatiin Sakkekin houkutultua ( kiristettyä) mukaan ja pääsin treenaan luoksetuloa johon se avustaja tarvitaan! Tehtiin myös pari tunnaria, ohjatun molemmat puolet sekä seuraamista ja zetaa. Kaikki meni tosi hyvin ja nyt alkaa seuraamisenkin käännökset luonistumaan kun mä maltan askeltaa niissä vähän rauhallisemmin, pysyy se koira paremmin mukana kun antaa sille vähän aikaa eikä kiirehdi!!

Tänään lenkkeiltiin kunnon lenkki Elonkierrossa ihanan lumisilla pelloilla, koirat juoksi ihan hulluna ja niitä oli niin ihana seurata ja katsella niiden touhuja!!! Käväistiin treenaamassa Annakaisan ja Miisan kanssa mtt:llä. tehtiin vähän ruutua, seuraamista ja luoksetuloa kun se avustaja kerran taas käytettävissä!!! Obekin pääsi treenaan ja "pelottelemaan" Miisaa, no ei se Obe niin pelottava sitten lopulta ollut vaan taisi Obe saada uuden tyttöystävän!!! ;) Kiitos seurasta jälleen!!

Ehdittiin tänään myös vähän ulkoilemaan Leevin ja Oben kanssa ja kuljetettiin Sakke "työmaalle"....
 ja sitten iski totaaliväsy.....

Päivän päätteeksi Rasmus ja Uuno pääsi vielä Tanjan taikakäsien käsittelyyn ja vielä ihan kotona, ei tarvinut matkustaa minnekkään, luksusta!!! :)  Molemmilla vähän jäykkyyttä kaularangassa ja Uunolla vasemmalla puolella kylkiluissa juntturaa mutta muuten oikein kivassa kunnossa!! Uuno sai vielä erikoiskehuja lihaksistaan, massaa tullut siis kivasti lisää eli kyllä nyt kelpaa talvella taas kelkkailla!!!

Loppuun vielä ihan huippu uutinen eli Uunosta on tullut kahdeksan kertainen ISKÄ!!!! :) Onnea Wenja ja koko Woollandian porukka pennuista! Pennuista ja niiden kuulumisista voi tarkemmin lukea TÄÄLTÄ!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti