.

maanantai 30. joulukuuta 2013

Joulun jälkeistä elämää

Joulu se tuli ja samalla myös meni, on se vaan niin ihanaa vaikka kyllä jotenkin oli hieman fiilis kateissa kun ei ollut lunta vaan atoi vettä ja oli viitisen astetta lämmintä... No ehkä ens vuonna sitten on lunta maassa ja ihana valkoinen joulu!!

Joulun päivät meni aika lailla sukuloidessa ja vaan ollen, on syöty, ulkoiltu ja ennenkaikkea tietenkin treenattu!!! Koirat alkaa olemaan varmaan sitä mieltä et nyt voisi nuo huoltojoukot palata jo töihin niin tulisi rauha taloon ja saisi kunnolla levätä, mutta ei ihan vielä, pari päivää vielä lomaillaan ja sitten arki palaa.
On käyty tokoileen hallilla Forssassa ja ulkona kentällä sekä parillakin parkkipaikalla kun kerran maat on sulia ja ei näy jäätiköitä missään! Uunon kanssa ollaan keskitytty kokonaisuuteen ja se alkaa tuottamaan tulosta eli jatketaan samaan malliin! On paljon pienii juttui joita pitää edelleen parantaa ja paljon mutta nyt etsitään sitä yhteista kuplaa vielä tiiviimmäksi siihen kokonaisuuteen ja uskon että oikeaan suuntaan ollaan menossa hurjaa vauhtia! Tuossa sivussa ollaan rakennettu tietenkin niitä pikku juttuja kuntoon ja sitten ujutettu niitä sinne kokonaisuuteen mukaan eli paljon hommaa mutta niin kivaa ettei malttais olla päivääkään treenaamatta, mutta pitäähän koirillekkin se lepopäivä antaa!

Tapaninpäivä iltana tuli mukava soitto ja pakattiin Rapa sekä jälkivaljaat autoon ja eikun mutaiselle pellolle haavakkoa etsimään... Olo suhteet oli kyllä haastavat ja märät mutta sieltä se peura vaan löytyi, vaikka tällä kertaa mukana oli kyllä paljon onnea ja hyvää tuuria. Pääasia on kuitenkin et peura löytyi ja kaikki hyvin, sekä bonuksena päälle saatiin vähän ulkofilettä itsellemme joka olikin ihan tajuttoman hyvää, nam nam!!! :)

Paimentamassa käväistiin tänään ja treenit etenee, pilli käskyt vahvistuu ja jakoonkin on saatu vähän uutta asennetta ja ilmettä eli kyllä se nyt näyttää siltä et ensi kesänä kisapelloilla voi hyvinmielin jakoa hieman esitellä!! Käytiin myös vkoloppuna paimentamassa pikkaisen kun pikku Uunoilla ja Wenjoilla oli katsojia ja halusivat tavata myös Turhapuron ja Uuno oli tehnyt kuulemma hyvän vaikutuksen vaikka mua vähän pelotti et mitä Turhapuro temppuja Uuno ollenkaan tulee näyttämään!!! Nyt on kaikilla pikkuisilla kodit tiedossa, oi miten ihanaa ja samalla niin jännää ja mielenkiintoista seurailla niiden kehitystä ja kasvua, kyllä siellä pantulaatikossa on vaan 8 tulevaisuuden toivoa (ehkä olen hieman puolueellinen noin sanomaan mutta sanonpa kuitenkin ) :)

Meinasi ihan unohtua eli tänään tapahtui taas historiaa eli tokoilin Rokan kanssa ja se oli aikas kivaa!!! Tehtiin EVL putkeen läpi ja miksei ollut tuomaria ja liikkuria paikalla sillä takataskussa olisi se eka ykkönen!! ;) No jospa sitä nyt vähän ryhdistäytyisi ja kokeili ensi kesänä sen kanssa kisata kun se kokonaisuus oli kuitenkin niin hyvin kasassa tauonkin jälkeen, alkoi vähän se TVA arvo taas kutkuttelemaan takaraivossa kun se meni niin hyvin!!! ;)

Nyt siis suuntaamme katseet tulevaan vuoteen ja kiitämme nöyrästi kaikkia meitä auttaneita, kouluttaneita ja meidän kanssa treenanneita, ilman teitä me ei oltais tässä!!! :) KIITOS!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti