.

maanantai 23. joulukuuta 2013

Halli elämää

Messarin jälkeen ollaan käyty treenaileen ahkerasti eri halleissa ja laitettu myös treenisuunnitelmaa hieman uusiksi eli oltiin Viitasen Sirken koulutuksessa menneenä lauantaina Janakkalassa ja mä sain aikas monta ahaa elämystä. Ajelin koulutukseen suoraan töistä aikamoisen flunssan vallassa ja oli vähän sellainen olo et kannattaako tää kun päässä ei ollut mitään selkeää ajatusta mitä tehdään ja mihin oikeasti haluisin neuvoja tai uusia ajatuksia... Tuolla asenteella kannattaisi varmaan useamminkin mennä treenaan sillä tuo koulutus oli yksi mun ja Uunon parhaista, paljoa ei tehty mutta senkin edestä päässä uusia ajatuksia ja monta pientä "ongelmaa" ratkesi vähän niin ku itsestään. Se tunne kun ajeli kotiin Janakkalasta oli aika magee ja samalla uskomaton!!! :) Kiitos Sirke tuhannesti!!! :)

Viime viikolla tiistaina käytiin treenaan Tiian kanssa Forssassa hallilla, keskiviikkona Annakaisan kanssa Loimallaa hallilla ja tänäänä Anskun ja Tiian kanssa taas Forssassa, kyllä on siis halli treeniä tehty ja jotenkin nyt innostuis tuosta hallissa treenaamisesta kun olen aina ollut vähän sellainen ulkona treenaaja ja olen sää olosuhteisiin vaan sopeutunut ja suunnitellut treenit niiden mukaan, mutta onhan tuo aika luksusta kun treenaa hallissa!!! :) Ehkä yksi syy tähän ulkona treenaamiseen on ollut se ettei täällä niitä halleja ole ollut eli on ollut myös toisaalta pakko treenata ulkona jos haluaa treenata, mutta nyt on onneksi asiat toisin!!! :)

Torstaina käytiin Somerolla ihmettelemässä pentusia ja samassa vähän visioitiin talven paimennustreenejä ja nyt on selvät sävelet siltäkin osin tässä treenaamisessa! Uuno teki niin hienosti hommia lampolassa et ei olisi uskonut, pää on kasvanut ihan valtavan ison askeleen eteenpäin ja se tekeminen oli jotenkin rentoa, sellaista pikku puuhastelua, aikun kivaa!! :) Pennut on niin ihania palleroita, pikku hiljaa alkaa silmät avautumaan ja pääsevät liikkeelle enemmän ja lujempaa, niiden kasvua on niin hauska seurailla ja innolla jo odottaa et muutama viikko menisi eteenpäin niin näkisi vähän minkälaisia sällejä niistä oikein mahtaa tulla!!! ;)

Mitäs muuta sitten vielä,lenkkeilty ollaan vaikka vettä sataa lähes päivittäin. Eilen käytiin Anskun ja tyttöjen kanssa lenkillä elonkierrossa ja niin ne pojat vaan opetti tytöt pahoille tavoille!!! ;) Mua asia ehkä huvitti ja nauratti mutta taisi olla Ansku enemmän järkyttynyt kun prinsessoista ilmeni ihan spanielimaisia piirteitä!!! ;) Kiitos seurasta ja pian uudestaan niin kohta Ansku sullakin on kolme spanielia!!!! ;)

Siinäpä ne tärkeimmät varmasti, nyt on koti puunattu ja voi alkaa viettämään joulua, kerranki mulla on melkein kahden viikon loma tässä joulun aikaan eli saa kunnolla rentoutua ja nauttia vaan, harvinaista herkkua mulle kun ennen lomatkin melkein aina buukattu täyteen ohjelmaa ja menoja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti