.

keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Messari vkoloppu

Lauantaina kukonlaulun aikaan ajeltiin Rasmuksen ja Uunon kanssa Helsinkiin ja messukeskukseen jossa pohjoismaiden voittaja-2013 näyttely. Rasmus kehässä veteraaniluokassa ja sieltä sijoitus 4 ja sa! Saija Juutilainen oli tuomarina ja hän nähnyt Rapan myös maaliskuussa ja arvostelu ihan samaa linjaa eli hänen linjansa kyllä pitänyt, hyvä arvostelu siis!!! :) Rapan jälkikasvu teki hienoa työtä ja Timi oli Roppi niinkuin maaliskuussakin, vaude!!! Paljon onnea Melissa, Pekka ja Timi, kyllä papparaisella on vaan hienoja lapsukaisia!!! :)

Iltapäivällä vähän shoppailtiin ja nähtiin tuttuja ja hengattiin ja kulutettiin aikaa messarissa!! Menipä päivä äkkiä vaikka aluksi tuntui ettei aika kulu millään! Iltasella kisattiin Uunon kanssa KV-tokokokeessa joka samalla maajoukkueen karsintakoe. Uunolla kisanumero 8 eli aika täydellinen paikka, ehti katsomaan muutaman suorituksen ennen omaa mutta ei tarvinut koko iltaa odottaa omaa vuoroa.
Liikkeet oli jaettu kolmeen kehään ja lopuksi tehtiin paikalla olot kehässä yksi. Kehässä 1 seuruu joka pyöri aika pienellä alueella ja katsojien lähellä, seuruu tuntui hyvälle eikä mitään sellaista suurta siinä tapahtunut!!
Kehässä 2 zeta joka muuten ihan ok mutta seisomisen Uuno istui jälleen...... Tunnari teknisesti ok, mutta Uunon ajatukset jossain ihan muualla kun meitä ennen ollut koira kussut aloituspaikkaan ja mä en huomannut sitä tarpeeksi ajoissa vaan laitoin Uunon istumaan lähes kusilammikkoon..... Ruutu joka muuten ihan siisti mutta seisomisesta meni maahan hieman ennakoiden tai sitten liukastui matolla kun jarrutti seisomiseen ja sivulle tulo lopussa tuli banaanilla.
Kolmannessa kehässä luoksetulo joka mennyt eteenpäin!!! Loppuosassa hieman vauhti loppui. Ohjattu perus siisti suoritus, samoinku hyppy. Kaukot vielä loppuun jotka ei vielä kestäneet kisaolosuhdetta vaan niissä jähmeyttä ja kankeutta, asennot tehtiin kaikki mutta ei ollenkaan hyvällä sykkeellä!
Lopuksi takaisin ykköskehään tekemään paikallaolot, istuminen muuten ok mutta siirtänyt hieman etutassuja piiloa kohden kun sinne poistuttiin vinosti. Makuu ok, meni hyvin alas ja nousi ylös!!!
Kokonaisuutena käteen jäi paljon treenattavaa mutta samalla paljon hyvääkin ja moni asia mennyt eteenpäin mitä ollaan syksyn aikana työstetty!!
Eteenpäin mennään häntä heiluen ja kaikista tärkeintä mulle on se Uunon into ja ilme millä noita hommia tekee ja kuinka paljon nauttii siitä yhteisestä tekemisestä!!
Kymmenen aikaan lähdettiin pois messarista ja ajeltiin Mairen luokse yökylään, Kiitos tuhannesti että saatiin tulla poikien kanssak ylään koska kotiin ajaminen tuossa vaiheessa iltaa ei eneään kovasti kiinnostanut ja varsinkin kun tiesi että sunnuntai aamulla palataan messariin taas!

Sunnuntaina todellakin paluu messariin ja Rasmus jälleen kehässä, eri ja sijoitus 3 veteranniluokassa ja päivän saldo, Portugalilainen hemmo olisi toivonut lisää karvoja korviin muuten oikein hyvä arvostelu! Vähän vielä shopattiin lisää ja sitten kotia kohden Anskun kanssa peräkkäin, koska oltiin sovittu treffit Karkkilaan jossa hieman ulkoilutettiin meidän hullua koiralaumaa ja käytiin syömässä! Kiitos Ansku seurasta jälleen, kyllä oli pojat niin onnellisia kun näkivät tyttöystävänsä!!! <3
Sellainen messari vkoloppu tänä vuonna, ensi vuonna sitten uudet kujeet ja metkut tiedossa!!! Kiitos kaikille tutuille mukavasta vkolopusta ja seurasta, erityis kiitos Salla shoppailuseurasta ja tiimikamojen hankkimisesta ja Ansku sunnuntain seurasta!!! Kyllä on vaan niin mukava käydä messarissa mutta kotiinkin on kiva palata!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti