.

lauantai 17. elokuuta 2013

Tsek tsek!!

Tää viikko on ollut vähän sellainen tsekkaus viikko, on tarkasteltu erilaisii juttui ja vähän erilaisista näkökulmista eli nyt ainakin tiedossaa missä mennään ja mitä tehdään et päästään sinne minne kovasti yritetään.
Tiistaina käväisin kokeilemassa pk-esteen Uunon kanssa, metsinen kiinteä hyppy ihan ok ja sitä tehtiin myös kapulan kanssa ja sekin oikein hyvin. Pk A:ta ei Uuno ole ikinä tehnyt mutta pallolla sitä sai hyvin tehtyä koko liikkeenä ja sekin nyt kunnossa ja Uunon asenne siinä todella kiva!!! :)

Keskiviikkona tsekattiin missä mallissa tokon liikkeet on kisoissa ja ne hän oli oikeastaan juuri siinä kunnossa mihin ne jäi Pieksämäellä!!! :) Koe kokonaisuutena meni todella hyvin, jopa hieman yli odotusten!!! :) Treenattavaahan aina riittää ja on mutta toisaalta ihanaa huomata kuinka hyvin Uuno tekee hommia vaikka noita temppuja ei ollakkaan reiluun kuukauteen tehty oikeastaan yhtään!!! Nyt on hyvä alkaa laatimaan treeni suunnitelmaa ja sitä mihin suuntaan mitäkin liikettä haluaa viedä!!! Tulokseksi siis evl1 303.5pist, KP ja luokkavoitto!!!! :)

Torstaina piti käydä paimentamassa mutta ohjelma meni taas niin sekaisin ettei siinä vaiheessa kun pääsi kotiin niin ollu mitään järkeä lähteä enään ajamaan Somerolle, joten mentiinkin koirien kanssa pitkälle lenkille ja nautittiin ihanasta auringon paisteesta.

Eilen perjantaina meinasi taas työt haittaa elämää, mutta onneksi niistä selvittiin ja päästiin Uunon kanssa melkein ajoissa Hämeenlinnaan Mantereen Niinan koulutukseen, oli siis nuorten koirien ringin koulutus. Uunon kanssa ekana juttuna halusin tehdä luoksetulon maahanmenoa johon haluisin hieman lisää voimaa ja asennetta. Nyt tekee silleen viekamies tyyppisesti siististi mutta se jokin siitä puuttuu. Katsottiin muutamia erilaisia juttuja ja päädyttiin et aletaan rakentaan sitä ihan alusta uudelleen. Toisena juttuna noudon palautusta johon siihenkin sain muutaman hyvän työkalun joilla siihen saa vähän lisää ajatutsa sivulle. Kolmantena viel seuraamisen tsekkaus ja siitäpä ei sit sen enempää kuin et se oli aivan kamalaa!!!! ;)
Niinan kanssa juteltiin paljon Uunon asenteesta ja tavasta tehdä tokoa, asenne on todella hyvä mutta tuosta virkamies asenteesta pitäisi hieman päästä eroon ja saada sellaista hölmöyttä ja voimaa mukaan kuvioihin!!! Ensin oli todella tyytyväinen ja iloinen tuohon tekemiseen mutta niinkun sanotaan et nälkä kasvaa syödessä niin se pitää kyllä tähänki asiaan ihan paikkansa, aina keksii parannettavaa ja asioita joihin haluisi jotain lisää tai uutta!!! :) Matka siis jatkuu!!! ;)
Paikalla olot tehtiin ja niistä istuminen hyvä mutta makuussa voisi mennä paremmin maahan eli se treeniin paremmin!

Tänään käväistiin Somerolla tapaamassa tuttuja ja vähän paimentamassa ja kyllä muuten tietää mitä siinäkin treenaa!!! ;) Uunon kanssa hyvät paimennuspätkät ja sai Uuno käyttää omaa päätään aikas reippaasti.... Tuollaisia päänkäyttö treenejä täytyisi tehdä enemmän ja useammin!!! :) Tehtiin myös muutama eläinkoe juttu taas ja olipa kivaa!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti