.

perjantai 30. elokuuta 2013

Hienoja jälkeläisiä!!! :)

Jälleen alkaa kirjoitus samalla lailla kun muutaman kerran ennenkin eli ompas taas aikaa vierähtänyt viime kerrasta. Tuntuu vaan ettei koneekka istumiseen ole ollu aikaa vaan kaiken aikaa on menyt johonki suuntaan tai sitten ollu vaan muuten kovasti puuhaa kaiken aikaa kotosalla. Ollaanhan sitä jotain sentään saatu aikaankin ja vietyä asioita eteenpäin!! No onneksi tulee syksy ja pimeät niin alkaa nää menot rauhoittumaan ja pimeys vähän pakottaa olemaan kotosalla iltaisin enemmän!

Eniten nyt viime viikon aikana on aikaa ja energiaa vienyt varmasti uuden työtehtävän opettelu ja kaikkien niiden uusien töiden sisäistäminen, nyt kyllä tuntuu siltä et päässä ei ole mitään uutta mutta kun tässä loman jälkeen palaa sorvin ääreen niin kyllä sitä varmaan jotain osaa ja ainakin on monta ihmistä joilta kysyä neuvoja!!! :) Vaikka tää nyt vähän pelottaa ja jännittää niin silti odotan uutta juttua ihan innolla ja kyllä siitä tullaan selviämään!!! Sekin on totta jos ei ikinä ota riskei ja mitään yritä niin ei pääse kyllä yhtään eteenpäinkään!

No sitten noihin nelijalkaisiin ystäviin, Rasmuksen kanssa käväistiin eilen Ypäjällä mejäkokeessa ja herra taas tassutteli komeasti jäljen läpi ja tulokseksi kelpo VOI2, yksi kulma meni hieman pitkäksi mutta väliäkös sillä. Ne kenet tietää Ypäjän maastot ja sen kuinka paljon siellä on riistaa niin osa kyllä arvostaa tuota kakkostulosta aikas korkealle!!! ;) Rapa vaan tykkää niin tuosta puuhasta ja on siinä elementissään! Ei haitannut jäljellä maa-ampiaispesä vaikka Rapa siitä ihan yli meni... onneksi ampparit hyökkäs mun kimppuun eikä Rapan, no en mäkään sit loppujen lopuksi saanut kuin yhden iskun eli aikas vähällä selvittiin! Nyt vaan odotellaan niitä "tositilanteita" joihin mut ja Rapa on luvattu ottaa mukaan, kun nyt kesän aikana ollaan päästy näyttämään mihin me pystytään ja todistettu osaamisemme.

Rokka on viettänyt hieman hiljaiseloa kun alkoi menneenä viikkona hieman antumaan toista etujalkaa pyörälenkillä, en sieltä mitään löytänyt tai huomannut et ehkä siellä joku pieni venähdys jossain tai jotain. Nyt on siis saanut huilata et jalka paranee ja päästään aloittamaan kunnon kohtotus talven rientoja varten kunnolla.

Uunon kanssa on harrastettu kaikkia lajeja joita tässä viime aikoina ollaan muutenkin treenattu sekä käyty pyöräilemässä muutama kerta kun alkaa noi lämpötilat kivasti laskea eli kunnon kohotus kausi aloitettu!!!! Tokoissa treenattu vaan ylläpitävii juttui kun huomenna olisi edessä piirimestaruus kisa Parolassa ja ensi viikolla kisataan myös seuramestaruudesta eli eipä paljoa liikkeitä voi hioa tai muuttaa vaan mennään silleen iloisesti ja paljon palakaten eteenpäin!
Paimentamassa käytiin Somerolla torstaina ja ihan sellaista perustreeniä joka sujui hyvin, viimeiset syksyn skabat on vielä edessä, mutta ennen niitä muutama juttu pitää viel treenata kuntoon niin sitten pääse mestaruuskisoissa ottamaan mittaa et missä mennään!
Pk-jutut menee omalla painollaan eteenpäin ja musta ainakin tuntuu et alkaa kaikki palaset olla kasassa eli kyllä sitä pitää kokeilla joku kisapaikka saada syksylle niin sittensen näkee oikeasti missä mennään!! Sama ajatus on vähän agin kanssa, mutta siinä se kisaamisen aloittaminen nyt ainakin viel tovin venyy kun ei vaan ole aikaa ja vapaita vkoloppuja tässä lähiaikoina... No treeniä vaan lisää nyt niin sit on viel parempi kuin ne kisat joskus aloittaa!!! :)

Obelix, no mitäs siitä voisi sanoa...eipä sillä mitään erikoista vaan sellaista samanlaista eloa kuin ennenkin. Vähän ollaan jumpattu takaosan käyttöä ja niiden jalkojen hahmottamista ja siinä kehittyy hyvin. Talvea ajatellen pitäisi alkaa Obenkin kuntoa pikku hiljaa kohottamaan ja testaileen kuinka hyvin kulkisi Uunon rinnalla kelkan edessä. Ensi talveksi niin hyvä suunnitelma kelkkailuun, et mä niin jo odotan sitä lunta maahan ja et saisi kaivaa kelkan esille ja eikun menoksi!!! :)

Viime vkoloppuna sunnuntaina käväistiin Oben, Saken ja muutaman ihanan neidin kanssa Tervekosken Kv näyttelyssä, jossa esitin Sirpan muutaman tytön ja paikalla aika kiva edustus Rapan jälkikasvua! Rapan tytär valioitui kysyeisessä näyttelyssä Suomen muotovalioksi ja sai myös cacibin kun oli VSP!!!! Onnea Sirpa ja Yosta!!!
Yosta aika tarkkaan kaksi vuotta sitten kun oli meillä hoidossa, nyt tämä ihana pikku neiti on jo kaksi vuotias ja saavuttanut vaikka mitä!!! :)
 

Näyttelyssä mukana siis Rapan tytär Yosta Eri1 sa pn1 cacin sert -> fi mva vsp!!! Tyttären tytär Hilkje eh2, poika Hessu eri4 ja tyttären tytär Timi eri1 sa pu2 vara-cacib!! Näistä neljästä hienosta koirasta koostui myös Black Amiikos kasvattajaryhmä joka KP1!!!! :) Hieno näyttelypäivä hyvässä seurassa, kiitos mukana olleille ja tälläisiä päiviä paljon lisää!!!! :) Sillä aikaa kun oltiin näyttelyssä niin Jenni ja Sirpa olivat käyneet taippareissa ja voi lisätä kahdelle hienolle koiralle SPA1!!! Onnea Didi, Jeroom, Jenni ja Sirpa ja taas toetan et kyllä Rapalla on hienoja jälkeläisiä!! <3
 
Mitäs muuta meillä sitten on ehditty touhuamaan, no eilinen mejäkoe vie keskiviikko ja torstai illan aika tehokkaasti, mutta kyllä se sitten aina palkitsee kun on tyytyväisiä ihmisiä ja koirat saa hyviä tuloksia, vaikka ennen koetta aina meinaa iskeä epätoiva et kaiken saa kuntoon, mutta taaskin selvittiin kunnialla touhusta ja nyt jäädään odottelemaan ensi vuotta mejäkokeiden osalta!!! :) Kiitos Ypäjän riistamiehet jälleen kerran hyvästä yhteistyöstä ja mukavista kokeista kesän aikana!! :)
 
Tulevasta vkolopusta on tulossa taas tapahtuma rikas eli huomenna vuorossa etelä-hämeen kennelpiirin TOKOn piirimestaruus kisa Parolassa ja sinne Uunon kanssa ollaan menossa katsomaan mitä osataan. Sunnuntaina auton nokka kääntyy kohti Siuntioo ja vuorossa koko päivän paimennuskoulutus Eijan luona, sitä odotellaan innokkaana kun muutama pulma tullut vastaan ja niihin nyt kaipaisin vähän lisä apuja, neuvoja ja vieraan ihmisen näkemystä et miten kannattaisi jatkaa eteenpäin!!!
Ensi viikko vietetään lomaa mutta kun kalenteria katselee niin ihan kivasti hommaa näyttää olevan tiedossa ja tulossa, mutta ainahan sitä on kiva touhuilla ja puuhastella kun ympärillä samanhenkisii ihmisii!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti