.

keskiviikko 21. elokuuta 2013

Pomppii pomppii....

Ehkä kaikista paras uutinen tässä muutaman päivän sisään on ollut Alatalon Vapun sanat Uunon hyppäämisestä et se on kuin kiiltokuva kun ponkasee ison kiinteän pk-esteen yli!!! :) Uuno the kiiltokuvapoika!!! ;)

Eilen siis ajeltiin Annariinan ja länderi neitojen kanssa käymään Siuntiossa Vapun yksärillä ja aiheena tietenkin hyppääminen, lähinnä koirilla no kyl me ohjaajatkin jouduttiin vähän töitä tekemään!!! ;)
Molempien kanssa lämmiteltiin perussarjalla ja Rokka siinä hieman etupainoinen mutta saatiin korjattua asiaa oksereilla. Uuno taas vähän virkamies mutta hyppäsi hyvin joka kerta.
Uunon kanssa katsottiin ensin kiinteää estettä sarjan lopussa ja se oikein hyvin yli joka kerta. Mentiin metrinenkin ja ei mitään ongelmaa, Uuno hyppää kuulemma todella hyvin ja itsevarmasti ja se hyppääminen on sille helppoa kun voimaa löytyy tarpeeksi lihaksista.
Katsottiin kiinteää pelkästään kapulan kanssa ja se myös todella hyvin, kapula ei tuonut mitään ongelmii hyppäämiseen vaan edelleen varmasti, rohkeasti ja näyttävästi yli, hyvä Uuno!!! Vähän alastulo tömähti korkeissa hypyissä ja loppuun katsottiin siihen muutama hrjoitus jossa voin treenata sitä ja sitten et saadaan viel takaosaan lisää potkua niin siihen omat treenit!!! Uuno hyppää kohta jo varmaan talon katolle kun hetki viel treenataan takaosaan lisää voimaa!!! :)
Kyllä mieli oli niin hyvä kun tehty työ ei ole mennyt hukkaan vaan se on tuottanut todella hyvää ja toivottua tulosta!!! Aina se tuntuu mukavalta kun toinen kehuu koiraa ja huomaa sen työn mitä on tehty jonkun asian eteen!!! Nyt jumpat jatkuu!!

Rokan kanssa tehtiin hyppyjumppa rataa jossa oli putki ja sitten monta erilaista hyppyjumppa sarjaa joille koira joutui tulemaan vauhdista sisään. Rokalle perussarjalle ekan yrittämisen jälkeen okserit niin johan alkoi meno taas muuttamaan ja koira hyppäämään paljon paremmin! Kääntymiset meni hyvin kun mä vaan ohjasin tarkasti enkä työntänyt mun liikkeellä koiraa pois linjalta. Kaikesta pienestä säädöstä huolimatta niin olen todella tyytyväinen Rokkaan teki hyvin hommia ja paransi. Yllättävää ainakin mulle oli et kääntyi sarjoilla hyvin vaikka sitten radalla yksittäisellä esteellä kääntyminen ei ollut kovin mallikas mutta se ehkä johtui kyllä ohjaajasta enemmän kuin koirasta. Loppuun Rokan kanssa myös takaosaa kehitttävää sarjaa jossa joutuu oikeasti käyttämään takaosaa ja tekemään töitä ponnistukseen kunnolla ja oikein!!! Oli kyllä Rokka väsynyt kun oltiin jumpattu pari tuntia ja myös Uunossa huomasi et taisi ottaa vähän takareisiin mutta hyvin teki molemmat hommia ja innoissaan!!! :)

Kiitos Ansku ja länderineidot matkaseurasta ja kiitos Vappu kun katsoit meidän perään ja annoit lisää ohjeita taas jatkoon!!!! Uuno lähettää erityiskiitoksen Cincolle matkaseurasta!!!! <3

Maanantaina käytiin Tiian kanssa treenaan tokoa ja mä tein Uunon kanssa myös vähän pk-esteitä, Aa esteestä tullu kyllä ihan Uunon lemppari ja kiipee niin iloisesti ja varmasti!!! :) Tokot meni ihan hyvin, kamalan hyvää suunnitelmaa ei ollut mutta se ei haitannut menoa.
Tänään käväistiin myös vähän tokoilemassa ja jälleen ilman kovin hyvää suunnitelmaa mutta kaikki kuitenkin onnistui todella hyvin eli mihinkäs sitä suunnitelmaa sitten edes tarvitsee?? No suunnitelma pitää kyllä tässä väsätä mutta luulen et teen sen vasta piirikisojen jälkeen kun sitten ajattelin pitää viel vähän tokolomaa lisää ennen kuin se talven aherrus alkaa. Syksyllä edessä viel paljon muuta ohjelmaa ja kisoi niin hyvä jättää ykis laji vähän vähemmälle ja keskittyä niihin muihin paremmin, tokoa ehtii tekemään sitten talvella todella hyvin!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti