.

lauantai 31. elokuuta 2013

TOKOn piirimestari 2013

Saanko esitellä etelä-hämeen kennelpiirin TOKOn  piirimestari UunoDG!!
Kuvia tämänpäivän kokeesta tulee kunhan saan ne itselleni asti!!! :)

Tänään kisattiin siis etelä-hämeen tokon piirimestaruudesta Parolassa jo tutulla kentällä. EVL:ssä koiria oli 8 ja kaikki teki hienot suoritukset ja nähtiin paljon onnistumisia, onnea kaikille tuloksiinsa tyytyväisille!!! ;)
Ekana paikalla olot joista istuminen "täydellisesti" ja makuukin muuten ihan super hyvin mutta istumiseen vaati kaks käskyä.
Yksilöliikkeet tehtiin kahdessa erässä ja ekassa setissä tunnari joka ihan perussettiä, no jos aletaan oikein viilaamaan niin palautus vauhti voisi olla heiman parempi. Seuruu ihan perus Uunoa kanssa, siisitä ja tasaista!!! Ruutu nätti ja varma ja ekan setin vikana luoksetulo joka mun makuun edelleen vähän löysä mutta parempaan päin ollaan kuitenkin menossa sen kanssa!!!
Toisessa setissä zeta ja se todella hienosti, pitää nyt vaan muistaa treenata vähän myös pysymistä kun oli vähän sen oloinen et olisi lähtenyt mukaan myös ilman käskyä.... Ohjattu siisti muuten mutta Uunolla kävi pieni huolimattomuus moka eli kun oli ottanut kapulan suuhun niin se tippui maahan, no Uuno tietenkin tilanteen korjasi oitis mutta harmillinen pieni kauneusvirhe!! Kaukot hyvin, vähän toivoisin viel puhtautta liikesarjoihin ja vikana hyppy joka nätti!!!

Kokonaisuutena ehjä ja tasainen suoritus jälleen, huomaa hyvin et Uunolla kaikki liikkeet hyvällä mallilla, pientä viilaamista aina on mutta kyllä ne nytkin hyvässä mallissa on!! Koko matkan ajan yhteistyö toimi jälleen saumattomasti ja Uunon kanssa on niin helppo olla kehässä ja nautin siitä ihan suunnattomasti! Kokonais saldoksi 295.5pist, EVL1, luokkavoitto, KP ja piirimestaruus 2013!!!! :)
Kyllä nyt kelpaa hymyillä ja nauttia tästä voitosta taas hetki ja sitten suunnataan katseet tulevaan ja uusiin koitoksiin!!

Kiitokset kokeen järjestejille todella hyvin järjestetystä kokeesta, kaikki toimi ja koe meni sujuvasti läpi!! Sitä osaa kilpailijana arvostaa kun kokeen järjestelyt toimii ja kaikilla on mukavaa ja ehkä plussana vielä pohjalla että EHKK:lla on aina ihan super palkinnot!!! :) Nytkun kilpailu maksut vaan nousee ja nousee niin kyllä sitä alkaa vähän katsomaan mistä saa minkäkinlaisii palkintoi ja missä homma toimii ja ihmiset on ystävällisiä jne.... Eli ISO kiitos järjestäjille!!! :)
Seuraavat kaksi vuotta piirimestaruus kisataanki ihan täällä kotikentillä eli Forssassa!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti