.

perjantai 28. marraskuuta 2014

Lumi villitsi koirat

Ollaan Norjan reissusta toivuttu aika hyvin, vaikka mua riivaakin krooninen väsymys mutta se johtuu vaan tästä pimeästä ja ainaisesta harmaudesta, jotenkin tuntuu vielä harmaammalta kuin ennen kun lunta oli maassa pari päivää kuitenkin!! Miten se lumi voikin niin valkaista ja tuoda lisää energiaa niin muhun kuin koiriinkin, koirat juoksi ihan hulluna pitkin poikin ja tietenkin Obe ja Uuno kolaroivatkin.... :( Oben jarrut eivät ihan pitäneet vaan törmäsi suoraan Uunon kylkeen, en heti huomannut mitään vaan kaikki koirat jatkoivat matkaa iloisina, mutta illalla Uuno sitten ontui toista etusta :( No pari päivää huilia ja rentoja kävelyjä remmissä niin ontuminen oli poissa, onneksi päästiin näin vähällä!! Tuo lumi jotenkin vaan villitsee koirat ihan totaalisesti ja sitten ne vaan juoksee eikä pahemmin katso edes eteensä, ihme kun eivät ole puuhun vielä törmänneet!!! ;)

Viime viikolla treenattiin Uunon kanssa palauttavat tokot ja lauantaina käytiin Salon koirahallilla "häiriköiden" kanssa vähän treenaileen, oikein hyvät kisatreenit vieraassa paikassa. Uunon kanssa tehtiin kisasetti jossa ekassa setissä palkkasin tunnarista kierrolla ja toinen setti lopetettiin seuruuseen josta palkkasin lennosta. Kivat setit, kaikki yksilöliikkeet tehtiin ja olen oikein tyytyväinen, erityisesti tunnariin jossa tarkkatyöskentely vaikka vieras halli eli eteenpäin mennään varmasti sen kanssa!!! :) Häirikkö porukka on kyllä ihan paras, nää treenit on vaan niin parhaita!!! :)

Tällä viikolla ollaan käyty treenaileen tutuilla hiekkakentillä kun lumet kerran lähti, no mutta eipä tuo kura ja vesisade meitä haittaa, lisää vaatetta vaan päälle ja menoksi!! :) Treenit on menneet hyvin ja tehty juuri sellaista pikku hiomista mitä olen suunnitellut! Nyt toivotaan et saadaan loppu vuoteen vielä yksi kisa jotta pääsee katsomaan missä oikeasti mennään ja mitä pitää vielä hioa ennen karsinta kierrosta!
Kotosalla sisällä ollaan keskitytty kovasti niihin vaikeisiin kaukoihin ja siihen puhtaaseen tekniikkaan, joka on mennytkin pienen askeleen eteenpäin, ihan en oo viel niihin tyytyväinen mutta aikaa olis vielä muutama viikko saada ne sellaiseen kuosiin kun mä haluun! Katsotaan saadaanko kaukot ajoissa valmiiksi, sen näkee sitten tammikuussa.
Tänään oli häirikkö vuoro jälleen hallilla ja siellä vähän puuhattiin häiriöiden kanssa ja hyvät olikin treenit jälleen, Kiitos Tiia seurasta!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti