.

sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Mutaa, lunta ja uudestaan mutaa

Lunta, miten ihanaa ja valoista!! :) Ompa ollut kyllä niin mukava kun maa ollut valkoinen muutaman päivän, nyt kyllä syksyn synkkyys ja pimeys ovat taas valitettavasti palanneet. Valkoisen maan voimalla jaksoi kyllä uskomattomasti lenkkeillä myös pimeällä ja muutenkin viettää koirien kanssa aikaa ulkosalla touhuten! Kyllä sitä odottaa jo ihan innoissaan et se kunnon talvi tulisi ja paljon lunta ja pakkasta sekä tietenkin hyvät kelkka kelit!! Tuli nimittäin tässä viikon aikana ostettua kikspark eli päästään sillä sitten hurjasteleen kunhan se talvi vaan tulisi!!
Keskiviikkona käytiin Tiian kanssa aamusta tokoileen kartanonpuistossa, lyhyet mutta oikein ytimekkäät treenit. Uunon kanssa tein luoksetulon stoppei ja loppuosaa jotka kaikki hyvin, varsinkin seisomaan stoppaaminen parantunut hurjasti. Zetan asentoi vahvistettiin sekä seuraamista, nyt ei yhtään arpomista asennoissa vaan kaikki ihan nappiin! Ohjatun suunnat kerrattiin, hetsattiin merkkiä ja tehtiin palautukseen asennetta eli ohjatussa treenattiin vähän kaikkea, kaikki näytti oikein hyvältä ja vauhdikkaalta!!
Treenien jälkeen valjastettiin Uuno ja Koda kikkarin eteen ja kävin poikein kanssa heittamässä reilun 4km lenkin 12minuuttiin ja matkalle mahtui pari lyhyttä taukoakin eli aikas vauhtia mentiin, mutta oli niin siistiä!!! :) Uuno nautti kun sai hyvän juoksukaverin rinnalle ja mä sain nauttia vauhdin hurmasti, oli kyllä niin kivaa ja siistiä, tuota pitää kokeilla uudestaankin!!! ;)

Perjantaina häiriköt oli taas vauhdissa ja suunnattiin hallille lämpimään ja kuivaan treenaan! Teemana oli kehäänmenot, seuruu, luoksetulo, peruskontakti ja ehdittiin viel tekeen paikka makuukin! Noi treenit on kyllä vaan niin parhautta ja loistavii! Uunon kanssa treenit meni hyvin ja saatiin hyvin tehtyä hyvää täsmä treeniä juuri noihin juttuihin! Kiitos kamut! <3

Eilen ajelin Hausjärvelle liikkuroimaan tokokoetta, joka oli hyvin historiallinen koe sillä Marita Packalenin viimeinen tokokoe tuomarina. Todella mukava päivä, hyvii tuloksii tuli paljon, porukka oli oikein mukavaa ja kaikki toimi hyvin!! Halli missä koe pidettiin oli hieno ja sinne varmaan jossain vaiheessa suunnataan myös treenaamaan jos vaan vapaita aikoi löytyy sopivasti!! Kotiin palattuani äkkiä koirat messiin ja lenkille jotta ehdittiin viel edes vähän valoisalla, no kotiin tullessa oli jo aikas pimeää mutta ei se haitannut kun lumi valaisi hyvin metsässä. Matkan varrella nähtiin 8 peuraakin ruokailemassa, nuo metsän elukat on kyllä tällä hetkellä hyvin liikkeellä kun niitä näkee melkein lenkillä!

Tänään on vietetty isänpäivää ja käyty juhlimassa isiä, onnea isät!! :) Aamulla treenattiin omalla pihalla luoksetulon stoppei ja vauhtii kiertojen kautta, hyvä tempo Uunolla kaiken aikaa. Seuruussa tehtiin tempomuutoksii ja perusasentoi, molemmat oikein hyvin ja Uunon pää pysyy paremmin pysty hitaassakin jo!! ;) Loppuun viel tehtiin tunnarin palautusta ja se oikein hyvin! Hyvät treenit siis jälleen!! Iltasellä käytiin viel ulkoiluttaan kikkaria elonkierron mudassa ja Uunon ja Rokan kanssa treenattiin ylämäkii Saken avustuksella. Hyvin sai lisää voimaa mäkeen kun Sakke palkkas siellä mäen päällä koirat, näitä pitäisi tehdä lisää niin saisi koirille mielikuvan palkasta mäen päälle! Oikein kunnon voimatreeni ja kuralensi mutta sepä ei meitä haitannut!! :)

Ensi viikosta kun hengissä selvitään niin sitten voidaan rauhoittua joulun odotukseen! Ensi viikolla tullaan ajamaan muutama kilometri autolla ja käymään muutamassakin eripaikassa, mutta niistä kuvioista lisää sitten kun ollaan selvitty tuosta kaikesta ohjelmasta!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti