.

sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Huippu treenikamut = Mahtavat treenit

Jos on hyvä porukka minkä kanssa treenaa niin ne treenit on vaan niin hyvii ja antoisia, muut tietää mitä mä haen ja sanoo rehellisesti ollaanko menossa oikeaan suuntaan vai ojaan ja pahasti. Viime talvi treenattiin pikku porukan kanssa teemalla häiriöt ja nyt jatkettiin ja voi kun toi porukka on vaan niin huippu!! Eipä sitä varmaan kovin kauaa jaksais taapertaa yksin ilman sitä tukea ja neuvoja jotka tuolta porukalta saa, välillä nauretaan mahat kippurassa ja välillä sitten tosissaan pohditaan mikä olis paras ratkaisu saada jokin juttu toimimaan paremmin!
KIITOS te "häiriköt", meitin oma porukka on kyllä vaan niin paras ja reenit ne on vaan niin mahtavia!!

Tällä viikolla todellakin starttas häirikkö porukan treenit halille ja näin mennään taas talven yli, voi mitä kaikkea kivaa talvi tuokaan tullessaan ja ollaan tietenkin suunniteltu vähän uusia kujeita treeneihin!! Tällä kertaa tehtiin omia juttujamme kun talvi suunnitelma ei ole ihan vielä valmis, mutta ensi viikolla sitten lähdetään etenemään suunnitelman mukaan!
Me tehtiin Uunon kanssa vähän tunnaria, seuruun perusasentoi, hyppynoudon palautusta ja luoksetulon maahanmenoa ja loppuosaa! Hyppikseen sai kivasti voimaa lisää putken avula, samoin luoksetuloon täytyy muistaa talven aikana käyttää hyväksi noita putkia kun niillä saa lisää vauhtia ja voimaa kivasti tekemiseen. Yllätyin kyllä positiivisesti kun lähetin Uunon ruudun merkille ihan putken suun viereen ja Uuno viel meni merkille eikä putkeen, vaude, todella hienoo!!! :) Loppuun viel yhdes vähän kontaktii ja kaukoi, niin hyvii kimppatreenei ja ne otetaan nyt viikottaisiksi koko talven ajaksi, keväällä meitin koirat ei kyllä ota häiriöö mistään!!

Keskiviikkona käytiin Hämeenlinnassa Sirken koulutuksessa, katsottiin meidän tunnaria kun siinä taas ongelmii mattopohjalla tai siis Uuno kiinnittää liikaa huomiota maton hajuihin. Tehtiin nyt muiden koirian makuualustoiden päällä ja siinä sai saman haistelun esille hyvin. Näitä nyt jatketaan ja kokeillaan saada Uunolle intoa lisää jotta vaan äkkiä tekisi työn ja tulisi pois, nyt selvästi vähän inhottaa mennä haisevalle alustalle. No treeniä treeniä niin hyvä tulee!! Tehtiin myös kimppatreeninä paikalla olot missä välillä osa porukasta kävi vapauttaa koiransa ja laittoi uudelleen paikalla oloon, hyvää häiriöö ja Uuno teki molemmat paikalla olot oikein hyvin!! Kiitos Sirke!! :)

Eilen käytiin porukalla kartanonpuistossa vähän tokotteleen ja oli taas hyvät treenit, Uunon kanssa tehtiin kaukojen asennetta kiertojen kautta ja peruutusta kesken liikesarjan, nämä molemmat hyvin. Ruudun asennetta pari kertaa ja samoin loppuosa ja molemamat oikein mallikelpoiset suoritukset. Liikkurin kanssa tehtiin tunnari sekä ohjattu ja ne molemmat myös todella hienot!! Kivat treenit, hyvässä seurassa ja hyvässä syyssäässä!! :)
Treeneistä mentiin suoraan ajeleen kikkarin kanssa Uunon ja Rokan avulla ja olipa hyvä lenkki taas parin päivän tauon jälkeen. Matka alkaa kivasti piteneen poitsujen kanssa, mutta samalla vauhti pysyy kuitenkin samana kuin lyhyemmilläkin lenkeillä eli kunto kasvaa!! Kyllä me keväällä ollaan hyvässä iskussa jos vaikka uskaltaisi sinne harrastesarjaan mennä ajeleen muutaman kisan!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti