.

sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Etelänmatkailua ja viikko raportti!

Viikolla käytiin pari kertaa Tiian kanssa treenaileen tuossa Kartanonpuistossa, olipa hyvii treenei! Treenasin ne mitä olin suunnitellut eli lyhyesti mutta silti tehtiin kaikki mitä olin ajatellut, tän suunnitelmallisuuden kanssa pitää nyt oikein tsempata ja jatkaa kun sujuu näin hyvin!
Koko viikon mietin et lähdenkö lauantaina reissuun vai en eli treenit piti myös suunnitella sen mukaan et saattaa kisata lauantaina eli pääasiassa treenit oli kisoihin valmistautumista ja sen fiiliksen ylläpitoa!! No perjantaina sitten illalla puol kymmenen aikaa päätin et kyllä ne laivaliput tilataan ja aamusta matkaan lähdetään Uunon kanssa!! Ei silleen mitenkään jäänyt viime tippaan tuo päättäminen!! :p Uunon olin ilmoittanut kokeeseen jo kauan sitten mutta jotenkin vaan välillä tuli sellainen olo et viitsinkö lähtee vai en, mutta kun täällä suomessa ei oikein ole mitään sopivia kokeita nyt tiedossa niin piti lähtee merta edemmäksi katsomaan se kisakunto!!!

Eilen siis aamusta lähdettiin Uunon kanssa reissuun jonka päämäärä oli Viro ja Harjumaa, siellä tokokoe jossa tuomarina toimi Latvialainen Vladislava Akimova.
Päästiin hyvin perille vaikka pikkasen jouduttiin paikkaa etsimään mutta onneksi oli aikaa niin ei tullut mitään paniikkia ehtimisen takia!
Kisapaikka oli mukava uusi pressuhalli jossa pohjana keinonurmi, kyllä siellä kelpaisi treenata vaikka kuinka!! Kisoissa kaikki toimi kyllä hienosti ja kaikki olivat hyvin ystävällisiä ja meille Suomalaisille liikkuroitiin jopa liikkeet suomeksi, erittäin hyvää palvelua siis!!! :)

Sitten kisaraporttiin eli yksilöliikkeet tehtiin kahdessa setissä ja paikalla olot erikseen joka oli tosi hauskaa! Aloitettiin istumisella josta 9.5, toinen etutassu oli vähän liikkunut mutta muuten kiva 2 minuuttia! Välissä tehtiin eka setti yksilöliikkeitä ja sitten makuu jossa tuomarin mukaan Uuno hieman vino mutta tuota mä en oikein ymmärtänyt, makuusta kanssa 9.5 pistettä.

Seuraaminen 9- Tuntui hyvälle kaiken matkaa, hidas parantunut. Muutama perusasento vähän hidas mun makuun.
Ohjattu  7 - Merkki parantunut paljon, samoin meno kapulalle ja nosto. Paluu myös hyvä ja nopeampi kuin ennen mutta mun edessä vähän kapulan puremista eli tullut varmaan tuon kierto treenin takii vähän sivuvaikutuksena mutta sen saa korjattuu!!
Hyppynouto 9 - Nätti ja hyvä vauhti, kapula vähän kolisi suussa.
Tunnari  7.5 - Uunon asenne selvästi parempi ja vauhti molempiin suuntiin hyvä, mutta kapuloilla pitkää haistelua eli se viime talven halli ongelma vähän nyt näyttää päätään, mietintämyssä päähän tuon asian suhteen....

Ruutu 8 - Siisti, hyvällä temmolla kaikki osuudet, sivulle tulo hieman väljä.
Luosketulo 8.5 - Kokonaisuutena tasainen, vikan pätkän vauhti parantunut. Maahanmeno voisi olla inan nopeampi.
Zeta 6 - Seisominen istumiseksi.... voi voi voi.... Eipä ole näin käynyt aikoihin, oliko joku kerran erehdys vai tuleva ongelma, se selviää myöhemmin. Muuten tosi kivan tuntuista seuraamista ja istuminen sekä makuu hyvät!!
Kaukot 7 - Hieman eteni S - I mutta muuten tykkäsin kovasti, asenne todella kiva!!! :)
Yhteensä 257pist, sijoitus 3/11 ja nimen eteen saa liittää lyhenteen EE TVA!!!

Kisaaminen oli kyllä kivaa ja tuntui hyvältä ja kun videolta katsoin niin musta näyttikin hyvältä, moni asia jota ollaan työstetty niin on mennyt eteenpäin ja tullut sitä asennetta lisää joka nyt voi tuoda mukanaa muita pikku ongelmii mutta sitten taas niitä ongelmii korjataan ja työstetään eteenpäin, eipä tässä ikinä ketään ole täydellinen ja valmis!!! :)
Liikkeen välit toimi hyvin ja samoin kehään menot, erityisen tyytyväinen olen paikalla makuun alkuun kun siinä Uuno ei näyttänyt nyt lehmältä vaan oli rento ja hyväntuulinen eli jos vaikka lehmäkausi olisi takanapäin ainakin vähäksi aikaa!! ;)

Voi Uuno ei sun parempaa kisakumppania voi olla, oot kyllä niin lunki kun odotellaan vuoroa mutta heti kun mennään tekemään jotain niin teet täysillä juuri niinkun sulle on opetettu!!!
<3 Maailman paras ja rakkain Turhapuro <3
Fi, Se, Lv & Ee TVA, BH, PAIM2, PPR1 UUNO

1 kommentti: