.

tiistai 21. lokakuuta 2014

Syksyn parhautta!!

Mikä voisi olla parempaa kuin pakkasaamut ja aurinko paistaa.... Nyt on saatu kyllä nauttia hienoista ilmoista ja todella hyvistä ulkoilu säistä, kyllä tulee lenkkeiltyä paljon pidempiä lenkkejä kun ilma on hieno!!

Viime viikolla tokoiltiin Uunon kanssa muutama kerta ja treenit sujui kyllä hyvin, oli energiaa ja ilmettä ja sitä voimaa mitä on kaivattu!!! Toi sopii kyllä nyt tämän hetkiseen tilanteeseen että treenien määrä on vähentynyt ja sitten treeneissä keskitytään oikeasti niihin asioihin joihin haetaan parannusta eikä hinkata niitä asioita mitkä jo sujuu ja toimii. Pitää niitä hyviä juttujakin tietenkin treenata ja tehdä mutta niihin ei tarvi käyttää niin paljoa energiaa kuin ollaan ennen kulutettu. Tuntuu vaan nykyään ettei tule treenattua oikeastaan mitään kun ei joka päivä käydäkkään treenaan, no aikansa nyt tätä kyllä nää kuviot taas jossain vaiheessa muuttuu toisenlaisiksi.

Kikkari pidettiin parkissa ja annettiin Uunon kropan palautua Tanjan taikakäsien käsittelystä, mutta lauantaina käytiin tekeen ihan pieni lenkki kun käytiin vähän esitteleen tota vetotouhua Mellilässä osalle vepe porukasta ja pääsinhän mäkin kiitämään ihanaisen Urmas nöffin kanssa!!! ;) Tuntui ettei Urmaksen tarvinut edes vetää kun sai mut liikkeelle kikkarin kyydissä, voi kun oli hauskaa taas huippuporukalla!!! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti