.

sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Treenirytmin metsästystä

Ollaan reenattua kolme kertaa nyt viikolla ja se näyttää ainakin nyt sopivan hyväksi treenitahdiksi sillä Uuno on paljon energisempi ja näyttää paljon iloisemmalta kun saa palkan, on tietenkin aina iloinen mutta nyt jotenkin ilme ihan erilainen ja riekkuu ihan täysillä!! :) Uuno kuitenkin on jo aikas osaava koira niin se lähes jokapäiväinen puurtaminen ei ehkä ole enään se juttu, vaan tehdään pienii täsmätreenejä ja keskitytään juuri niihin juttuihin johon halutaan muutosta ja keskitytään treeneissä siihen tekemisen riemuun ja iloon enemmän kuin ennen. Tehdään tietenkin lähes päivittäin vähän kaukoi ja kaikkee pikku juttui, mutta oikein treenaamaan lähdetään vaan se kolme kertaa viikossa niin nyt näyttää ainakin siltä et se olisi sopiva määrä tässä vaiheessa! Tämähän on tilanne joka saattaa äkkiäkkin muuttua mutta kokeillaan nyt näin, tietää ainakin sitten myöhemmin et toimiko vai ei!

Maanantaina käväistää Annakaisan kanssa treenaamassa kartanon puistossa ja oli kivaa ja sitä riemua!! Tehtiin zetaa vähän uusilla mausteilla ja kyllä oli näppärät stopit ja hyvä seuruu. Seuruun siirtymiä hieman pompun kautta ja niissä näyttäisi olevan uutta ilmettä eli sitä mitä onkin haettu. Loppuun vielä luoksetuloja takapallolle ja ne oikein hyvii kaikki!!! :)

Tiistaina matkattiin samalla porukalla Sipooseen Jessicaa moikkaamaan, Uunon kanssa katsottiin "läksyt" läpi, seuraamisen siirtymiset parantuneet ja niissä Uuno nyt selvästi hakee ylöspäin! Hyvä Hyvä!!! :) Tunnarin ja hyppynoudon palautukset katsottiin kanssa ja niissä molemmissa sitä haettua voimaa tullut lisää ja tunnarissa varsinkin rentoutta tullut lisää eli eteenpäin menee nämäkin!! Loppuun vielä paikalla makuun alkua jossa Uuno tai välillä kai ohjaajakin lehmäilee, no nyt uusia kujeita matkaan ja aletaan työstämään sitä ja kokeillaan saada Uunon korvat pysymään pystyssä ettei näytä enään lehmältä!!! Kiitos Jessica jälleen tuhannesti ja Annakaisa seurasta!!! :)

Eilen omassa pihassa ensin pääsi kooikerit pitkästä aikaa vähän puuhastaan, kyllä teki molemmat niin hienot noudot, merkit ja seuruuta!!! :) Hauskaa kun molemmat oli niin innoissaan ja tohkeissaan!! :)
Uunon kanssa pari ohjatun merkkiä joissa nyt sitä asennetta, sit ohjatun molemmat puolet ja ne nätit. Kierron kautta luoksetulon stoppei ja niissä nyt vähän uutta palkkaussysteemiä ja näyttäis kyllä toimivan. Seuruun tempomuutoksii ja käännöksii veivattiin kanssa ja loppuun viel tunnarii jossa haettiin kierroksii ja rentoutta ja niissä kyllä onnistuttiin!!!!

Viikolla on muuten kohotettu koirien sekä omistajan kuntoa, Uunon, Rokan ja Oben kanssa on ajeltu kikkarilla ja hyvin mielin voi matkaa hieman pientää sillä kyllä on tullut voimaa koiriin lisää. Tänään vähän puuhastelin ja tein vetoliinat kolmelle koiralle eli viikolla kokeillaan sit menoa kolmen koiran kanssa!! :) Tähän asti olen ajanut ensin Uunon ja Rokan kannsa vauhtilenkin ja sit perään viel Uunon ja Oben kanssa rauhallisemman lenkin mutta nyt saa sitten kaikki koirat kerralla matkaan!!! Kyllä tuo kikkarointi on vaan niin hauskaa ja siihen jää ihan koukkuun ja pitäis päästä kaiken aikaa vaan lujempaa ja lujempaa!!! Vauhtiajelun lisäksi on lenkkeilty hienoissa syyssäissä ja nautittu auringosta ja lämmöstä sekä luonnon kauneudesta kyllä syksylläkin voi vaan olla kaunista vaikka yleensä vihaan koko vuoden aikaa!!! :)

1 kommentti:

  1. Minkälaisia vinkkejä saitte paikkiksen lehmäilyn poistoon? Meillä on nähtävissä orastavaa ongelmaa paikkamakuun vireessä, vissiin ohjaaja lehmäilee ja koira tylsistyy. :D

    VastaaPoista