.

sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Peurakausi on alkanut!!

Uunon kanssa on tokoiltu muutama kerta viikon aikana, käytiin Annakaisan kanssa kartanolla tekeen vähän luoksetuloi ja ruudun loppuosaa, molemmat toimi hyvin. Keskiviikkona oli nuorten koirien tokoringin koulutus Hämeenlinnassa ja kouluttamaan tuli Viitasen Sirke, aloitettiin treenaan kaikki vuorotelle kehäänmenoja ja ne ollut ihan hyvii, kerran Uunoa huomautin kun lehmäili oikein kunnolla mutta muuten teki hyvää työtä!! Tehtiin myös sitä vaikeaa paikallaolon alkua ja nyt pääsin siitä hyvin palkkaamaan muutaman kerran, sitä täytyy vaan päästä tekemään paljon jotta sen mielentilan saa vaihdettua parempaan!! :)
Katsottiin Uunon kanssa yhtä seuraamis ideaa, jonka Sirke oli kuullut ja ajatellut heti meitä sen jälkeen, tuota Norjalaista ajatusta täytyy kyllä lähtee työstämään, sillä voisi saada Uunon pään vähän pystympään. Paikalla istumisen loppuun paneuduttiin myös kun siinä Uunon korvat tuppaa painumaan taakse kun ohjaajat saapuu kehään, no tähänkin kokeillaan saada uusi mielentila nameja heittelemällä, katsotaan sitten jonkin ajan päästä et onko mielentilaa saatu parannettua!! :) Olipa kivat treenit, kiitos Sirke hyvistä neuvoista taas!! :)
Loppu viikon aikan on tehty kaukoja lenkillä ja niissä alkaa kyllä olla asennetta ja voimaa nyt todella hyvin eli näyttää oikein hyvältä!!! Ollaan tehty myös perusasentotreeniä ja vähän luoksetulon vauhtia, jotka molemmat sujuneet oikein hyvin!!

Kikkarilla on ajeltu kerran ja eilen koirat veti Leeviä mönkijällä Vaulammilla, en uskont et noi mun rekut saa koko mönkijää liikkeelle mutta hyvinhän se meni kunhan ei tullut isoi ylämäkiä vastaan!!! Hauskaa ainakin oli kaikille!! :)
Tänään Uuno pääsi Tanjan taikakäsien käsittelyyn ja oli vähän merkkejä vetotreeneistä Uunon kehossa. Lihaskireyttä havaittavissa molemmin puolin rankaa sekä vasemmalla niskassa,sekä vähän kankeutta rangassa lapojen alueilla ja ylimeno alueella, no nyt vähän huilataan et saa kroppa palautua kunnolla ja sitten taas jatketaan ja kokeillaan kiinnittää erityisesti huomioo seuraavan päivän ravilenkkeihin. Tanja huomasi että Uunon niska on vahvistunut nyt kesästä sekä kuulemma muskelit myös kasvaneet eli kyllä voimaa on tullut lisää ja samalla kyllä myös hulluutta siihen vetämiseen eli kyllä se vaan niin kivaa on Uunonkin mielestä!!! :)

No sitten siihen viikon huippu uutiseen eli peurakausi alkanut ja ekat haavakot käyty tsekkaamassa tänään. Otettiin Rapa ja Rokka molemmat mukaan kun jos olisi ollut selvä homma niin olisin ottanut Rokan liinan päähän mutta kun alku hankala ja hieman epäselvä niin otin Rapan mukaan. Löydettiin alusta vähän verta ja sitten vaan koira hommiin, pari lenkkiä metsässä tehtiin mutta ilman tulosta valitettavasti tällä kertaa. Mä niin toivoin että olisi peura löydetty kun olisi saanut verijälkeä ajavat koirat taas vähän kunniaa tällä seudulla mutta ei tällä kertaa eli nyt vaan seuraavaa soittoa odotellaan ja ollaan tietenkin heti valmiina lähtöön metsään poikien kanssa!!! :)

Tänään meidän kesätyöntekijät sitten muuttivat takaisin kotitilalleen, olipa kiva seurailla niiden puuhaa tuossa kesän aikana, hassuja veijareita olivat!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti