.

lauantai 13. joulukuuta 2014

Kierrossa oli juu ja pahasti.

Blogin päivttäminen taas hieman jäänyt mutta nyt kokeillaan muistella parin viimeisen viikon tapahtumia. No yksi täkeimmistä asioista oli viime sunnuntaina kun Kotin Tanja kävi koiria käsitteleen Forssassa ja multa Uuno sekä Rokka pääsivät nauttimaan. Rokan kanssa en ole ihan varma nauttiko hän... Rokan kanssa nuo käsittelyt ovat ajoittain aika painajaista kun herra ei vaan malta olla paikoillaan pitäis päästä tutkimaan kaikkia hajua ja muuten vaan voi singahdella minne sattuu. No selvittiin kuitenkin hengissä ja Rokka oli yllättävän hyvässä kunnossa kun ottaa huomioon sen että käsitelty kunnolla varmaan vuosi sitten, jäykkyyttä oli kyllä rangassa ylimeno alueilla ja lapojen välissä hieman mutta muuten kivassa kunnossa!!! Olin oikein yllättynyt positiivisesti tästä tuloksesta!!
No Uunon kanssa sitten Tanja saikin tehdä töitä vähän enemmän, sillä Obehan tärmäsi Uunoon sillon pari viikkoa sitten kunnolla ja se kyllä näkyi tai tuntui. Uunon oli koko rintaranka kierrähtänyt ja se aiheuttanut jumit lannealueelle sekä pahaa kireyttä vähän jokapuolelle. No onneksi Tanja sai Turhapuron käsiteltyä ja jumit auki, johan muuttui Uunon seisoma asentokin paremmaksi kun pystyi seisomaan suorassa, nyt vaan jumpataan sitten ja ravataan paljon jotta saadaan ranka pysymään joustavana ja eloisana ettein vaan uusia jumeja synny sekä kielletään Obelixiä törmäilemästä Uunoon!!! :)
Tälläistä tää koirien kanssa elämä on, välillä ollaan ihan kierrossa ja jumissa mutta sitten taas Tanjan taikakädet tulee ja hoitaa homman, mä en kuitenkaan halua pitää mun koiria missään pumpulissa vaan haluan että ne saa nauttia elämästään ja riehua ja remuta menemään minkä ehtivät, välillä tietenkin pidetään huilipäivii ja tehdään ravilenkkei, mutta tekevällä vaan näitä kolhui sattuu!

Mennyt viikko on siis vietetty aika rauhallisesti ja annettu Uunon palautua käsittelystä kunnossa. Loppu viikosta on treenattu tokoa muutama kerta ja kyllä huomaa miten vaikuttaa maahanmenoihin ja varsinkin kaukojen tekniikkaan et koira on kunnossa ja pystyy sen puolesta tekemään asiat teknisesti oikein. Häiriköt kävi eilen taas hallilla ja oli niin hyödylliset sekä kivat treenit, noissa treeneissä se suunnitelmallisuus kyllä on iso asia!! Muuten ollaan treenattu suunnitelman mukaan ja hyvin menee mutta antaa mennä nyt vaan!! ;) Ainut pieni muutos meidän suunnitelmaan on se ettei mahduttu nyt huomenna kokeeseen mihin olin ajatellut mennä eli nyt jää tuo vierashalli treeni kisojen mielessä väliin, no onneksi on noita vierashalli treenei tulossa kuitenkin niin pitää ottaa niistä nyt kaikki ilo irti ja tehdä niitä kisanoamisii juttui niissä aina ensiksi.

Viime kuun lopulla vietettiin Forssan hallilla Uunon "titteli" juhlia tietenkin treenien merkeissä ja vähän herkuteltiin samalla!! Kiitos kaikille mukana olleille oli kyllä niin kivaa treenata yhdessä vähän isommalla porukalla ja vaihtaa kuulumisia!!
Mitäköhän vielä muuta meillä on tapahtunut, ei nyt mitään merkittävää varmaan kun ei mieleen muistu, täytyy jatkossa muistaa päivitellä blogia hieman tiuhempaan että muistaa edes mitä on tapahtunut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti