.

tiistai 30. joulukuuta 2014

Loppu vuoden touhut!

Joulun pyhät tuli ja meni, tuli syötyä, huilattua ja lenkkeiltyä. Välillä on kyllä niin ihanaa kun voi vaan kävellä valmiiseen pöytään syömään, käydä koirien kanssa pitkällä lenkillä valkoisessa luonnossa ja sitten vaan olla kotosalla ja ihmetellä maailman menoa!! Jotenkin tästä vaan olemisesta nauttii ihan suunnattomasti kun syksy ollut suht kiireinen, töitä olisi vaikka kuinka ja paljon, koulu painaa päälle kaiken aikaa ja sitten vielä ainainen pimeys väsyttää ja ketuttaa eli joulun pyhät ja muutama loma päivä tuli kyllä todella tarpeeseen!! Huomenna pitäis mennä käymään töissä mutta sitten saa taas olla viikon verran kotosalla vapaapäivillä ja lomalla eli kyllä saa ladattua akut täyteen talven ja kevään kiireitä varten!!

Joulun pyhinä tokoiltiin hallilla monen monta kertaa, treenattiin monen moisella kokoonpanolla ja vähän uusiakin tuttavuuksi tavattiin eli antoisia treenejä ollut ja paljon on treenattu.
Treenisuunnitelma karsintoi varten on valmiina ja sen toteutus tänään aloitettiin, eihän tässä neljässä viikossa enään mitään erikoista ja suurta muuteta. Meidän treenit Uunon kanssa keskittyy nyt fiilikseen ja siihen kuuluisaan ilmeeseen sekä tietenkin vauhtiin ja voimaan! Tehdään sellaisii juttui mitkä itse nään tärkeiksi tässä vaiheessa ja sitten maaliskuussa ollaan taas viisaampia osuiko mun ajatukset nappiin vai ei!! Treenaaminen Uunon kanssa on nyt viime aikoina tuntunut todella hyvältä, on ollut pienii ongelmiikin mutta silti tuntuu todella hyvältä ja siltä et oikeaan suuntaan mennään. Zetan kanssa pitää tehdä paljon töitä nyt neljän viikon aikana ja tullaankin tekemään, toinen tärkeä juttu on tunnarin mielentila ja kolmantena kaukojen tekniikan puhtaus eli noista meidän treenit paljon koostuu ja sitten sinne väliin kaikkea muuta!!

Uudet tokosäännöt on julkaistu ja pari kivaa muutosta tulossa EVL:än eli hyppynouto poistuu ja tilalle tulee kiva liike jossa yhdistyy kiertäminen, nouto, hyppy ja ohjaaminen. Tuota liikettä on jo vähän kokeiltu ja itsellä on jo vähän ajatusta miten sitä lähdetään työstämään ja mihin pitää kiinnittää erityisesti huomiota, aika näyttää sitten miten se toimii. Toinen suurempi muutos on paikalla olot, niitäkin vähän testailtiin pyhien aikaa hallilla ja kivaa vaihtelua sekin, ettei ne ole enään niin puuduttavan pitkät!! Mä tykkään kun tulee jotain uutta, pääsee työstämään koiralle taas uusia kokonaisuuksia ja kiva nähdä miten ne alkaa toimia!!

Oikein mukavaa loppu vuotta kaikille blogin lukijoille ja ensi vuoden puolella sitten palataan meidän touhuihin tarkemmin!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti