.

perjantai 12. heinäkuuta 2013

Unelmoiva ohjaaja....

Maanantaina töiden jälkeen mentiin Vaulammille koirien kanssa ja tietenki ne pääsi uimaan niinku asiaan kuuluu ja Uunolle tein läheiselle pellolle vähän jälkee. Jäljellä treenattiin kulmia ja purkin ja/tai kepin ilmaisua. Jälki sujui niin hienosti ettei tosikaan eli kyllä Uunosta tulee viel hieno jälkikoira!!! :) Mä olen itsekki oppinut tykkäämään jäljestämisestä todella paljon tai olen aina tykänny mejästä mutta kyllä tuo pk-jälkikin on niin kivaa ja kun huomaa et koira tykkää ihan sikana niin mikäs siinä mennessä sit on!! :)

Tiistaina auton nokka suunnattiin töiden jälkeen Somerolle ja vuorossa agia ja paimennusta. Agissa tehtiin niitä mulle niin haastavia takaaleikkauksia, ei ne Uunolle mitään haastavia ole mutta mulle on!! :) Leikkaukset sujui hyvin ja agi meni muutenki ihan siaraan hyvin, kontaktitkin pikku hiljaa valmistuu eli kohta vois alkaa katseleen vaikka vähän kisakalenteria!!! ;)
Paimennuksessa tehtiin ekalla kierroksella pari jakoa ja sitten poispäin ajoa ja ne hyvin, jako nyt vielä vähän kangertelee ajoittain mutta eiköhän me sekin Uunon kanssa opita! Toisella kierroksella oli suunnitelma tehdä kaksi onnistunutta hakua niin et hieman tuen nostossa ja täähän meni ihan nappiin!! :) Hyvä treeni ja iloinen ohjaaja!! :)

Keskiviikkona jälleen auton nokka kohti Someroa ja vuorossa oli SPKY paimennuskisa jossa Uuno niin ikään kakkosluokassa. Rata saatiin ajettua läpi ja pisteitä kerättyä 68 ja sijoitus 2!!! Todella kiva ja aikas siisti rata, se jako taas tökki mutta sitä pitää vaan treenata varsinki sitä miten itse siellä heiluu ja huojuu!!! ;)

Torstaina Uuno pääsi mukaan töihin hengaileen ja se oli kuin kotonaan, haettiin vanhuksia saunalle ja siellä se tapsutteli innoissaan mukana ja istuskeli vanhusten sylissä jne.... Kaikki oli niin onnellisia Uuno sekä vanhukset. Töiden jälkeen auton nokan suunta oli edelleen Somero ja nyt vuorossa kennelliiton paimennuskoe jossa Uuno myös ekaa kertaa kakkosluokassa. Rata alkoi todella hyvin ja päästiin jaolle asti joka saatiinki tehtyä nätisti mutta sitten ohjaaja vähän unelmoi muutaman sekunnin ja lampaat pääsi liian kauan ja Uuno ei ehtinyt niiden eteen vaan ne poistui hetkellisesti kisa-alueelta, voi voi voi.... Se oli niin lähellä ei ollu kun muutamasta metristä kiinni... No ens kerralla ei varmasti unelmoida!!! :) JAkoon asti rata oli todella hieno, siihen asti pisteitä oli kasassa 62 et se oli menny oikeasti todella hyvin.... Tästä harmittavasti unelmoinnista huolimatta olen ihan super tyytyväinen Uunoon se teki jälleen niin hyvää työtä ja ehkä mäkin opin joku päivä sen jaon niin sit me näytetään muille mistä on pieni Turhapuro tehty!!!! :)
Kiitoksia Marikalle ja Kimmolle kisojen järjestämisestä, oli niin lystiä talkoilla hyvässä porukassa pari iltaa!! :)

Tänään sitten tämän viikon huili ilta ja se menikin nukkuessa.... No käytiin sentään lenkillä koirien kanssa ja vähän tehtiin jotain pientä tuossa pihamaalla! Nyt edessä onkin töistä vapaa vkoloppu, JEE!! Huominen menee liikkurin hommissa ja sunnuntaina nuortenkoirien ringin koulutuksessa eli super kiva vkoloppu edessä!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti