.

sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Viikon kuulumisia!!

Taas on viikko vierähtänyt ja tuntuu ettei olla mitään touhuttu mutta kyllä sitä on touhuttu vaikka mitä.... Viime viikon sunnuntaina me vaan hengailtiin tai tehtiin Uunon kanssa vähän kontaktei kotipihalla mutta muuten vaan oltiin ja nautittiin elämästä!! :)
Tähän väliin on pakko sanoa et mun alkaa olla ikävä tokoa, mutta olen niin tyytyväinen itseeni et ollaan oltu kohta lähes kuukausi tokoilematta, no kun elokuu koittaa niin toko palaa meidän elämään ja sitten taas aletaan rakentaan liikkeitä kuntoon loppuvuoden ja alkuvuoden koitoksia varten!! Olenhan Uunon pariin kokeeseenki taas ilmoittanut et päästää katsomaan missä mennään ja mitä vielä osataan!!

Maanantaina lenkkeiltiin pitkästä aikaa metsässä, siis minä uskalsin mennä metsään!!! No käytiin sellaisessa tutussa ja turvallisessa metsässä missä EI ole käärmeitä... No mutta siellä oli vadelmia vaikka kuinka, niitä sitten vähän syötiin. Obekin innostui syömään niitä suoraan puskasta, on se vaan niin uskomaton otus tuo Obe!!!! :)

Tiistaina olin ajatellut et mennään paimentaan mutta mä elin tiistaina ihan maanantaita ja ei sitten menty paimentaan.... Vähän noi päivät taitaa olla sekaisin. Paimennuksen tilasta käytiin jälleen lenkkeileen ja vähän tehtiin kontaktei.
Keskiviikkona ohjelmassa oli hyppyjumppaa Rokan ja Uunon kanssa ja jälleen kontakti treeniä.

Torstai meni huilatessa ja illaksi töihin eli se päivä oli siinä. Perjantaina mentiin Annakaisan kanssa kentälle ja nähtiin siellä myös Ansku ja mun sylikoira ;) Mä tein Rokan ja Uunon kanssa jälleen vähän hyppyjumppaa ja Uuno selvisi nyt hyvin korkeuden arvioinnissa 90cm korkeasta isosta okserista JEEE!!! :) Hieman keppejä tehtiin ja niissä molemmilla koirilla kiva asenne ja vauhti. Tietenkin myös vähän kontaktei jotka Uunolla ihan super hienot ja Rokan kanssa olen nyt alkanut naksutella alastuloa ja siitä taitaa tulla yhtä hieno kuin Uunolla!!! :)
Kentältä tuli vähän äkkilähtö kun ukkonen tuli ihan yllättäen ihan päälle, kyllä muuten sai äkkiä kamat kasaan ja kotiin, oli se ukkonen aika kamala kun ihan viereen löi..... Kiitos Annakaisa seurasta!! :)

Nyt vkoloppu on mennyt taas hurjaa vauhtia.... eilen vähän jälkeiltiin Uunon kanssa ja meni oikein hyvin. EIlen myös koko sakki pääsi uimaan ja siitä riemua riitti jälleen!!!
Tänään on vaan heitelty palloa ja istuttu pihalla! Piti vähän tehdä pk juttui mutta ei me jaksettu kun on niin kuuma ja muuten vaan laiskotti!!! :)

Ensi viikolle on taas paljon kaikkee kivaa ohjelmaa tiedossa, mejäkoetta, pentupäivää, agia, paimennusta jne.... Ensi viikolla sitten taas lisää niistä riennoista ja touhuista!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti