.

lauantai 6. heinäkuuta 2013

Toko LOMA

Sm-kisojen jälkeen tehtiin Uunon kanssa vähän palauttavii juttui tokon suhteen ja nyt vietetään muutama viikko totaali lomaa tokosta ja sitten lähdetään työstämään uutta treenisuunnitelmaa ja sitten katsotaan syksyllä ja talvella mihin asti sillä uudella suunnitelmalla päästään!!! :) Tää tokoloma tekee varmasti todella hyvää meille molemmille koska koko kevät tehtiin lujasti töitä tokon suhteen, mutta nyt molempien päät tuulettuu!!! :) Pitääpä tähän viel sanoa ettei tuo "työnteko" tokon suhteen menny kyllä ollenkaan hukkaan!!! :)

Maanantai aamupäivä me huilattiin koirien kanssa ja sitten alkoikin paluu arkee eli mun piti mennä töihin iltavuoroon, no arkeen ollaan siis palattu.
Tiistaina käväsitiin vähän paimentamassa Aneten kanssa ja tehtiin erilaisia eläinkokeita pellolla, meidän kokeet oli kyllä aika kannattavia!!! :) Paimennuksen jälkeen viel Uunon kanssa aksattiin ja voi kun se meni taas niin hyvin ja aksa oli niin kivaa eli nyt pitää opettaa ne kontaktit ihan oikeasti Uunolle niin pääsee taas eteenppäin!

Keskiviikkona käytiin iltasella Tiian kanssa kentällä tekemässä vähän hyppyjumppaa ja Uunon kanssa tehtiin myös keppei ja hieman kontakteja. Piti Rokanki kanssa tehdä hieman hyppyjumppaa mutta hän päätti syödä naminsa jo matkalla niin ei sitten tehty jumppaa pallovatsan kanssa....

Torstaina suunnaksi jälleen Somero ja lampaat, pitää nyt käydä ahkerasti treenaan kun ens viikolla taas parit paimennuskisat edessä! Paimennus sujui hyvin ja kun vähän muokattiin mun käytöstä niin alkoi sujumaan viel paljon paremmin!! :) Kiitos Tuija!
Uuno tilasi Allilta pienen agility ohjeistuksen myös torstaille ja niin Alli ohjelmoi Uunoon kontaktit tai ainakin toivon että opetus meni perille ihan vaan katselemalla!!! :) Kiitos Salla ja Alli!! <3

Eilen ei paljoa puuhattu kun mulla oli taas iltavuoro, mutta tänään sitten töiden jälkeen mentiin puuhaan pk-jäljen pariin kun Annika tuli vähän katsomaan missä mennään. Uunohan tietenkin meni hyvin ja oli jälleen niin taitav pieni Turhapuro kuin vaan voi olla!! Nyt treenit jatkuu jäljen suhteen ja sitä tullaan tekemään ahkerasti kun´on se tavoite laitettu!!! ;)

Joka päivä koirat ovat päässeet uimaan kun siitä nauttivat kerran ja ollaan lenkkeilty jos vaan sää on sen sallinut eli ei ole oluut liian kuuma. Mun puolesta voisi tulla jo syksy ja mä niin kaipaan niitä ekoja yöpakkasia kun ilma on niin raikas niiden jälkeen ja on ihana lähteä lenkille kun maa on hieman jäässä ja joka paikassa kuuraa!!! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti