.

maanantai 1. heinäkuuta 2013

Fiilistely viikko vai olisko paremminkin kaaos viikko

Palataan vähän viime viikon ohjelmaan ja siihen kaikkeen mitä ehdittiin touhuamaan. Alku viikosta tuntui siltä ettei koko viikosta selviä hengissä kun ohjelmaa tuntui olevan sen verran paljon ja vähän joka suuntaan....Tai jos selviää hengissä niin sunnuntaina on jo niin paljon univelkaa ettei pysy hereillä millään.  Mutta hip hei hengissä ollaan ja suurinpiirtein vielä järjissäkin ja eipä sitä univelkaakaan taida ihan hirveästi olla!!! :)

Maanantai oli ainut sellainen hieman kevyempi päivä ohjelman suhteen mutta silloin sitten vähän tokoiltiin ja tehtiin kaikkia rästihommia pois alta tulevaa kiireistä viikkoa varten.

Tiistaina käväistiin Somerolla Uunon kanssa mutta nyt ei paimennettu ollenkaan kun ei vaan aika riittänyt, mutta käytiin vähän aksaamassa ja voi kun se meni hyvin vaikka mä olin kartturina!!! Mä alan ihan innostumaan Uunon kanssa aksaamisesta kun menee lähes kuin ajatus ja voi sitä vauhdin hurmaa!!! :) Tehtiin radan pätkää pariin kertaan ja se vaan meni niin hyvin, oli vauhtia mutta samalla tarkkuutta ja Uuno lukee niin hyvin mun ohjausta, jossa mun pitää olla kyllä tarkkana!! :) Olipa kivaa, kiitos Anette jälleen neuvoista!! :)

Keskiviikkona mä vietin illan Ypäjälle metsässä eli tehtiin torstain koetta varten mejä jalkii ja ne talkoot meni kyllä niin sujuvasti, ei mitään ongelmii vaan kaikki sujui!! Kaipa sitä on viime vuonna jotain oppinut kun nyt kaikki sujui ja kaikilla oli niin mukavaa!! Kyllä tuo mejä on vaan aika terapeuttista ja ihanaa!

Torstaina oli vuorossa sitten koe ja mä vein sinne Rapan koska tiedän et se rakastaa tuota puuhaa ja tykkää siitä! Kyllähän oli Rapa onnellinen kun huomasi et hän pääsee mukaan ja valjaat pakataan myös mukaan eli heti tietoinen mihin mennään! Rapa se jäljesti oman jälkensä omaan varmaan tapaansa, siel liinan päässä on kyllä niin turvallinen ja luottavainen olo kun tasan tietää ettei Rapalta jälki huku vaan se vaan porskuttaa sitä eteenpäin vaikka mitä olisi edessä!! Tulokseksi VOI 1 47 pistettä eli ihan kelpo suoritus kun ei olla yhtään edes treenattu, nyt jos vähän treenaisi niin voisi päästä vähän isompiin kisoihin eli taitaa mun ja Rapan tiet käydä nyt useammin treenijäljelle jos vaikka sit sykyllä pääsisi loistamaan!! :) Parasta ehkä kokeessa oli palkinto eli me ei huolittu mitään pystei kun niitä on ennenstäänkin vaan pyydettiin ja saatiin palkinnoksi kaksi haavakkoa ensi kaudelle eli oikeat hommat kutsuu jälleen!!! :)
Koe sujui muutenkin hyvin eli kaikki järjestelyt sujui lähes suunnitelmien mukaan ja kaikki vaikutti olevan tyytyväisiä niin tuomarit kuin kilpailijat! Kyllä mejäkokeiden järjestäminen on vaan kivaa kun ympärillä on mukavia ihmisiä ja kannustava ja auttavainen porukka!!
 
Perjantaina sitten äkkiä töiden jälkeen kamat kassiin ja Obe hoitoon Vaulammille ja siitä alkoi matka Uunon, Rapan ja Rokan sekä Saken kanssa kohti Hankasalmea jossa vietettiin mökki elämää seuraavat pari päivää ihan huippu porukan kanssa ja  lauantaina sekä sunnuntaina käväistiin Pieksämäellä vähän katsomassa ja kisaamassa TOKOn sm-kisoissakin, mutta siitä reissusta huomenna lisää kun saan vähän videoo ja kuvii ladattua koneelle!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti