.

perjantai 21. kesäkuuta 2013

Kestää pää, ei kestä pää, kestää pää, ei kestä pää jne.....

....niin kestääkö se pää koiralla vai ohjaajalla, sepä onki sitten arvoitus ja suuri sellainen!!! :) Viimeiset kolme päivää on Uunon kanssa menty aika haipakkaa paikasta toiseen ja välillä kotiin nukkumaan ja sit taas menty, mutta nyt alki juhannus ja saa hieman huilia ja levätä!!

Keskiviikkona käväisin vaan töiden jälkeen kotosalla ja lähdettiin Somerolle paimennuskisoihin, Uuno osallistui ekaa kertaa kakkosluokkaan ja se hieman vatsanpohjaa nipisteli. Hieno kaari saatiin aikaan ja lampaat löytyi mutta sitten joku kumma ohjaaja käskytti koiraa hieman väärässä paikassa ja siinä ei ollut mitään järkeä eikä sit kestänyt koiran eikä ohjaajan pää tätä!! :) No harjoitu tekee mestarin!

Torstaina Uuno pääsikin töihin mukaan ja sillä oli aikas hyvää palvelua sillä oli oma ulkoiluttaja ja  sai majailla mun pomon huoneessa koko päivän ja varmaan auttoi myös päivän töissä!!! ;) Töiden jälkeen suoraan taas Somerolle ja tietenkin paimennuskisoihin ja jatkettiin mihin eilen jäätiin. Nyt ehkä hermo piti vähän paremmin molemmilla ja saatiin ajettua kakkosten rata häkille asti jonne sit aika loppui. Kaari oli aikas laaja ja nostossa taas hieman vauhtia ja vaarallisia tilanteita mutta niistä nyt selvittiin. Poispäin ajon sain tehtyä tolpalta melkein loppuun asti mutta sitten meni vähän pyörimiseksi ja lähdein auttaan. Toinen osuus ihan ok ja kolmas. Jaossa pyörittiin sitten molemmat aikamme mutta saatiin se lopulta tehtyä vaikka mä olin taas jotenki ihan ulkona tilanteesta, kas kun yllättävää!!! ;) Sitten kohti häkkiä mutta aika loppui juuri kun lampaat oli menossa häkkiin sisään!!Kyllä oli hieman voittaja fiilis vaikka paljon on treenattavaa ja tehtävää mutta saatiin ajéttua ja mun hermo piti tolpalta ajossa ja jopa jako tehtiin lopulta!! Tästä on todella hyvä jatkaa seuraaviin koitoksiin!!! :)
Loppu ilta oltiin tolpalla ja hyvää treeniä se, kiitoksi kisan järjestäjille mukavista kisoista ja kyllä on niin kiva "talkoilla" mukavassa porukassa jossa homma toimii!!! :)

Tänään käytiin lunastamassa Uunolle vielä yksi uusi kisakirja, niitähän on nyt vaatimattomat neljä kappaletta eli kyllä lajeja riittää mitä voi tehdä!!! ;) Käväistiin siis Tuorlassa agilitykisoissa ja Uuno pääsi kaahaan hieman Aneten kanssa, koska Uuno näin halus!!! ;)
Kyllä näki Uunosta et nautti puuhasta ja sehän jopa osasi jotain vaikka vauhdin hurmassa kaikki ei mennyt ihan niinku tuomari oli suunnitellut, Uunon mielestä rata olisi voinut olla vähän erilainen tai se olisi sopinut hänen linjoilleen paremmin hieman erilaisena. Kiitos Anette kun menit Uunon kanssa se niin nautti, ehkä mun tarvii opetella itekki ohjaamaan sitä.
Kun hommattiin uusi kisakirja niin Uuno halus uuden pannanki eli sellaisen jossa on lampaan kuvia, kyllähän sitä paimenpoijjaalla pitää olla lammaspanta!!! ;)
Olipa kiva päivä aksakisoissa nähtiin paljon tuttuja ja päästiin jutteleen tuttujen kanssa ja seuraamaan hienoja suorituksia tutuilta ja vierailta.

Nyt me huilataan vkoloppu ja nautitaan, ensi viikolla vähän fiilistellaan tokorintamalla ja sitten perjantaina suunnataan auton nokka kohti Pieksämäkeä ja tokon sm-kisoja!! Kyllä niitä kisoja onkin sit jo odotettu ja kauan.....
Hyvää juhannusta kaikille!! :)


1 kommentti:

  1. Keskiviikon nosto oli kyllä harmillinen, hitsi vie! Mutta torstai taas vastapainoksi tosi huippu! Todella hyvä 2-luokan starttaus! :)

    VastaaPoista