.

sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Derekin kurssi Ruottin maalla

Viime viikon torstai iltana ajelin Uunon kanssa Somerolle ja napattiin Katja ja Lou kyytiin, matka jatkui Turun satamaan josta kyytiin hyppäsi vielä Minna ja Huiku ja eikun laivaan!!
Aamulla suoraan laivasta ajeltiin Uddeniin ja siellä lähes suoraan pellolle ja tietenkin paimentamaan Derekin oppeihin!! :)

Samainen paimennus sessio siis kuin vuosi sitten mutta nyt vaan oltiin neljä päivää et saisi kaiken mahdollisen opin irti tuosta mukavasta Irlantilaisesta herrasta!! ;) Kyllä oli jälleen kokemisen arvoinen reissu ja on paljon avaimia takataskussa joilla viedään Uunon ja mun paimennusta eteenpäin, kaiken vieläkun musitaisi ja osaisi treeneissä tehdä oikein niin hyvä olisi!! :)

Ihanaa olla sellaisen kouluttajan opeissa joka pystyy lukemaan koiria sekä ohjaajia todella hyvin ja antamaan juuri sopivia neuvoja tilanteeseen kuin tilanteeseen. Meillä Uunon kanssa treeneissä keskityttiin mun ohjaamiseen ja äänen käyttöön sekä niihin käskyihin, Uuno sai kovasti kehuja ja taisi Derekki vähän ihastua Uunoon!! ;) Uuno oli kyllä hyvä tai teki niinkuin asiat on sille opetettu, varsinkin poispäin ajo sai kehuja kun uskaltaa ajaa vahvasti paikasta kuin paikasta. Pitäisi myös muistaa olla yhtä mustavalkoinen tuossakin lajissa kun esim tokossa, se on vaan niin vaikeaa!! Niin sainhan mäkin hieman kehuja ja kyllähän se mieltä aina lämmittää, nyt vaan matka jatkuu eteenpäin ja Derekin sanoja lainatakseni meillä on mahdollisuudet vaikka mihin Uunon kanssa!! :)

 
Ensi vuona varmasti uusi reissu Ruotsiin edessä ja mennään katsomaan ollaanko päästy eteenpäin ja kuinka vanhaksi Derek silloin Uunon luulee, nyt luuli et se on vähintään 4 kun seurasi hetken sen touhuja!!! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti