.

keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Myöhästyneet onnittelut ja Oben kuulumisia

Tuossa menneillä viikoilla Rokka Roketti täytti jo 4vuotta, kylläpä se aika menee nopeasti kun juurihan me Sirpan kanssa vasta haettiin tuo Rakettimies Hollannista!! :)

PALJON ONNEA ROKKA!! :)
 
 
 
 
Sitten samalla vähän Oben kuulumisia eli viime viikon torstaina käytiin Vihdissä lekurissa ja mähän tietenkin olin jo varannut leikkaus ajan kun se jalka vaikutti ihan siltä et olis polven ristisiteet menny mutta kaikkien onneksi olin väärässä!! Lääkärissä jalkaa kuvattiin joka suunnasta ja ihmeteltiin ja loppujen lopuksi tultiin siihen tulokseen et Obe on vaan kolauttanut tuon kintereen johonkin ja sen takia turvokissa ja kipeä. Koska mistään kuvista ei löytynyt mitään mikä voisi selittää jalan lepuuttamista, eikä jalassa muutakaan vikaa löydetty. Hoidoksi saatiin tukiside viikoksi pariksi ja kipulääkettä, niillä on nyt menty ja Obehan parantui heti seuraavana päivänä niin paljon ettei yhtään huomaa edes et jalka on ollu kipeä!! :)
Onneksi kaikki on kunnossa ja ei tarvinut alkaa leikkaamaan polvea tai löytynyt mitään muutakaan, kerranki onni suosi näissä jutuissa!! :)
 
Lisää kuulumisia Ruottin reissusta tulee kunhan ehdin kirjoittamaan niitä, mutta sen verran voin tähän jo todeta et oli kyl ihan huippu reissu, huippu seurassa ja Uunokin tuli takaisin kotiin vaikka sille olisi ehkä töitä löytynyt Irlannistakin!!! ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti