.

maanantai 20. toukokuuta 2013

Kesätukka ja vaikka mitä muuta!! :)

Taas on yksi viikko takana ja nyt alkaa olemaan kesä, puissa on lehdet ja joka puolella vihreää!! Mä olen kyllä talvi ihminen kun tykkään lumesta ja pakkasesta mutta on tuo kevätkin kiva kun kaikki alkaa kasvamaan ja vihertään!!
Obelix on kanssa aloittanut kesän sillä se kävi kampaajalla ja sillä on kesätukka!!! :) Siit tulee kuvia myöhemmin kun saadaan viel enomiehenkin tukka kuntoon niin voidaan ottaa sukukuva noista miehistä!!! :) Mä en vaan voi ymmärtää kuinka paljon voi yhdestsä koirassa olla karvaa ja kuinka pienelt se sitten näyttää ilman karvaa, ihmeellisiä asioita jälleen!! :)

Yksi selvä kesän merkki on myös uimakauden aloitus eli viikon aikana ollaan käyty varmaan viis kertaa uittamassa koiria ja voi kuinka hauskaa ja ihanaa se on!! :) Koirat hyvin tietää koska mennään polskimaan ja kyllä on mekkalaa ja huutoa kun sanoo sen kuusi kirjaimisen sanan äänee -UIMAAN!!!
Obelix ei oikein ole viel ymmärtänyt tuota uimisen jaloa taitoa vaan se juoksee rannassa ja kauhoo etutassuillaan vettä minkä ehtii, se vaan on niin hauska!! Muut koirat taas ottavat tuon uimisen kuntoilun kannalta koska uivat pitkiä aikoja perkkäin ja välillä ihan omia kuvioita, kyllä koiran kunnosta huolehtiminen on vaan niin helppoa!! ;)

Ollaanhan me tietenkin myös treenattu ja lajejahan jälleen riittä.... Uunon kanssa on tehty jälkeä ja siinä harjoiteltiin viimeisellä teiden ylityksiä ja kyllähän ne alkoi sujumaan kun päästiin yhteysymmärrykseen miten se tehdään!! Uunon jälkimotivaatio vaan kaiken aikaa kasvaa ja vauhti myös alkaa kasvamaan varsinkin niissä pätkissä missä ei niitä nameja ole. Jotenkin tuo pk-jälki on kanssa niin mukavaa ja rentouttavaa kaiken tän pilkun viilaamisen rinnalla!!
Tokossa on tehty kaikenmoisii treenei suunnitelman mukaan ja käväistiin myös sunnuntaina Turkkusessa treenaan Jaanan ja Taijan kanssa. Turussahan Uuno sitten näytti ettei nyt kannata ihan hirveästi hetsata tai ainakin pitäisi osata lukea koska se menee yli.... No ompa taas treenattavaa!!! ;) Kiitos Jaanan neuvoista ja Taija seurasta!! :)
Tuolla samaisella Turun reissulla käytiin taas vähän kattoon noit vetojuttui ja kyllä ne koirat vaan syttyy siihen puuhaan todella helpolla ja nopeasti, Uunokin mamman kiltti poika huusi kun muut lähtivät ja oli ihan tohkeissaan!! :) Hauskaa puuhaa vaikka olen nyt päättänyt etten enään ylämäkeen juokse koiran kanssa, mutta se kickbike on ihan varmasti mun ja Uunon juttu!!! :)
Paimennus rintamalla taas on mennyt ihan hyvin, vähän taisi Uunolla olla omat kuviot tiistaina laitumella mutta kyllähän nekin saatiin kuosiin!! :) Pillin käyttö etenee ja sen puhaltaminen aijoittain on jopa aika luonnollista ja helppoa vaikka välillä se onkin todella hankalaa.... vaikea kapistus todella.....

Rokan kanssa ollaan käyty toko liikkeitä läpi ja olen tutkinut mitä se osaa ja mitä ei ja olen tullu siihen tulokseen et kaikki yksilöliikkeet Rokka kyllä osaa, paikalla oloja pitää treenata ja varsinkin sitä istumista ja paljon koska siihen mä olen saanut luotua vähän epävarmuutta omaa tyhmyyttäni!!! Rokan kanssa tokoilu on niin kivaa kun treenaa pari kertaa viikossa niin pikku miehessä on intoa vaikka kuinka!! :)

Rasmus pääsi myös tokoileen tuossa viikolla ja kyllä oli niin pätevä, voin rehellisesti sanoa et mun koirista parhaan seuraamisen osaa Rasmus!!! :) Rasmus on myös vähän reissannut, ei nyt kylläkään millään päätä huimaavalla menestyksellä mutta kävipä miekkonen vähän kesäloma matkalla.... Luulen kyl ettei Rapa mitenkään kovin tyytyväinen tähän reissuun ollu kun mä en ollu mukana....onhan se kuitenki vähän sellainen mamman kultapoika!!! <3

Obesta ny tulikin jo kerrottua, mutta eipä sen hassuttelijan elämään nyt kuulu paljoa muuta kun leikkiä hassua ja huvittavaa!! Pitäähän sitä taloudessa yksi pelle olla!!! :)

Tuleva viikko tuo tulleessan tokoa, aksaa, paimennusta, jälkeä ja reissuakin!! Eli vaihderikas, kiireinen ja muakava viikko ihan varmasti tulossa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti