.

tiistai 2. huhtikuuta 2013

Matkailu avartaa!!

Lauantaina aamutuimaan haettiin Saken ja Uunon kanssa Ansku ja länderi neidot Fyra ja Cinco kyytiin ja siitä alkoi matka kohti Latviaa ja Riikaa!! :) Matkalla poikettiin vähän shoppaileen ja syömään, ihanaa kun kerranki sai ajella ihan rauhassa eikä ollu mikään tolkuton kiire koirien kanssa kehään!!
Hotellille saavuttiin hyvissä ajoin ja päästiin lenkille ja jälleen vähän shoppaileen, sitten saikin rentoutua ja juoda muutaman sidukan hyvässä seurassa!

Sunnuntaina aamulla ajeltiin näyttely/kisapaikalle ja oltiinki siellä hyvissä ajoin, sillä meinasi tuottaa pieniä ongelmia tuo sisään pääseminen Uunon kanssa kun meidän kisanumerohan oli siellä sisällä.... No onneksi päästiin kuitenki sisälle ja kaikki selvisi parhain päin.
Uunon kanssa siis kisattiin tokossa kv-kokeessa ja voin sanoa että kisaympäristö hyvin erilainen kun Suomessa ja häiriö aika maksimaalinen näihin Suomen häiriöihin nähden. Koe pidettiin samassa hallissa missä eläinmessut, kehän takana noin 5m oli vuohia, ankkoja ja pupuja. Toisella laidalla varmaan lähemmäs 50kanaa/kukkoa jotka huusi vähän väliä. Kolmannella sivulla kolme isoa pomppulinnaa joissa lapset pomppi ihan innoissaan!! :) Eli häiriöitä oli ihan kivasti, vähän jotain joka suunnalla sekä tokon katsojia oli todella paljon, kehän laita ihan täynnä ihmisii!! :) Yksi häiriö oli vielä pohja, se oli harmaa matto mihin oli liimattu joka liikkeen alun ja lopun kohdalle valkoinen teipin pala eli niitä teippejä oli aikas paljon.... Olihan tuolla kokeessa muutakin hieman erikoista, sillä sama ohjaaja ohjasi kahta koiraa samassa luokassa eipä ole tuollainenkaan tullu ennen eteen!!

Sitten itse kokeeseen eli ensin oli paikalla makaaminen joka muuten ihan hyvin mutta maahanmenoon tuplakäsky ja sekin ihan mun moka kun en älynnyt sanoa sitä hieman kovempaa kun hallissa sen verran meteliä ettei Uuno vaan kuullu sitä. Makuussa pää pysynyt kaiken aikaa hyvin maassa. Perään istuminen joka muuten siisti muta juuri ennen kuin tultiin piilosta esiin niin Uuno vähän liikuttanut toista etutassua.

Yksilöliikkeet oli sekoitetussa järjestyksessä mutta se ei aiheuttanut mitään suurempaa hämminkiä eikä pidäkkään aiheuttaa!! Ekana ruutu joka ihan siisti perusruutu, Uuno makasi ruudussa nyt tyytyväisemmän oloisena eli tuo naksuttelu treeni tehonnut. Kaukoissa ne tekniikka virheet mitkä tiesinki ja toinen istuminen vajaa, muuten Uuno teki juuri niinkuin osaa tällä hetkellä.  Hyppynouto ihan ok, samoin seuraaminen sellaista Uunon perusosaamista, muutama vajaa perusasento. Zeta muuten hyvä mutta Uuno ei osannut seistä....tuo hieman ihmeellistä kun tähän asti se ollut vahvin noista jäävistä mutta voi olla et sanoin käskyn vähän kovempaa tai jotain ja Uuno luuli et käskin istumaan.... Tunnarissa hieman epävarmuutta mutta hyvin haisteli, mennessä vähän potkaisi kapuloita. Ohjattu kiva ja hyvä kokonaisuus, samoin luoksetulo joka tasainen ja käytin uutta käskyä!! :)
Tulokseksi saatiin evl2 250pist eli ei jäänyt kauas se ykköstulos, mutta tuokin on hyvä tulosa ja olen siihen oikein tyytyväinen varsinkin kun kilpailuympäristö hieman haasteellinen!! Uuno selvisi tuosta ympäristöstä todella hyvin eikä nuo häiriöt haitannut sitä yhtään. Mäkin selvisin, sillä mua vähän jännitti tuo liikkuri kun käskytti mua englanniksi mutta mä selvisin siitä ja pysyi pää kasassa kaiken aikaa!! Hyvä me Uunon kanssa!!! :)

Kerätään viel yhteen vähän plussii ja miinuksia:
-Liikkeiden välit olisi voinut olla aktiivisempia
-Zetan seisominen.....
-Mun käskytys liian hiljaista ajoittain
-Tunnarissa vähän epävarmuutta
-Kaukojen tekniikka viel kesken
-Noudoissa pyöräyttää kapuloita juuri ennen sivulletuloa
-Paikalla istumisessa tassut vähän liikkui
+Kokonaisuus
+Luoksetulossa uusi käsky toimi hyvin
+Tasaista menoa
+Paikka makuun pää
+Ei haistelua
+Häiriöt ei haitannut
+Häntä heilui
+Moni treenattu juttu mennyt eteetnpäin hurjasti
+Yhdessä tekeminen on KIVAA!! :)

Kotiin ajeltiin sitten vielä sunnuntaina, kotona oltiin kyllä vasta maanantain puolella. Kotoa on aina kiva lähteä reissuun mutta on niin kiva tulla kotiinkin varsinkin kun täällä odotti kolme aikas innokasta ja iloista karvakorvaa! Voi sitä riumua ja iloa!!! :)
Kiitos Ansku matkaseurasta, oli niin lystiä matkata yhdessä ja onneksi on taas uusia reissuja suunnitteilla et voi niitä alkaa miettimään ja suunniittelemaan paremmin!! ;)
 Ihana kisakumppanini Uuno, sen kanssa kisaaminen on niin kivaa ja me nautitaan siitä molemmat varmasti yhtä paljon!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti