.

perjantai 29. maaliskuuta 2013

"Pentupäivä" ja vähän muutakin

Viikko ollaan vietetty aika rennosti ja valmistauduttu pääsiäisen reissuun, siitä sitten lisää ensi viikolla kun tullaan kotiin!! :) Ollaan kyllä tokoiltu Uunon kanssa joka päivä jotain perusjuttui ja ne on sujuneet todella hyvin, ollaan ajettu sisään uutta luoksetuloa käskyä ahkerasti ja se selvästi alkaa toimimaan, samoin metallinouto paranee kun ollaan juostu kapula suussa pitkin pihaa tai pieni tarkennus Uuno on juossut!! :)
Tiistaina tokoiltiin Lennun ja Annakaisan kanssa ja tehtiin pitkästä aikaa paikalla olotkin ulkona ja ne hyvin, niinkuin kaikki muukin!! Kokonaisuudessaa oikein hyvänmielen treenejä koko viikko!!

Tänään oli vuorossa Woollandian pentupäivä Salon koirahallilla ja sinne siis suunnattiin Uunon kanssa!! Olipa kiva nähdä tuttui ja päästä vaihtamaan kuulumisia ja muutenki hengailla mukana mukavassa porukassa! Uunon kanssa tehtiin agilityä pari kertaa päivän aikana ja uskokaa tai älkää se sujui todella hyvin. Mä olin valmistautunut et siitä tulee täys kaaos kun ei olla syksyn jälkeen tehty mutta eipä tullutkaan!! UUno oli ihan super pätevä ja osasi kaikki muut esteet paitsi kontaktit kun niitä ei olla viel treenattu eli jos nyt vaikka saisi pienen inspiraation ja treenaisi ne kuntoon, sittenhän Uuno oli olisi ihan kisavalmis!!! :)
Toisella kierroksella huomasi et alkoi yhteinen rytmi taas löytymään ja mä pysyin Uunon menossa mukana paremmin. Uunon ohjaaminen on kyllä niin helppoa kun menee sinne minne haluan kun vaan muistan sen kertoa, eikä tee mitään tyhmyyksiäkään!! Ihan Uuno jälleen kerran!! :)
Toivottavasti nyt vaan oma kenttä sulaisi pian niin päästäis treenaamaan kontaktit kuntoon ja kattoo vaikka sitä innostuis Uunon ki kanssa kisaamaan, Rokan kanssa täytyy ainaki kisata ja toivoa et saadaan se menolippu sinne kolmosiin! Agility oli kyllä niin kivaa pienen tauon jälkeen ja Uuno tykkäs ihan hulluna!! :)

Muutama kuva jälleen viikon varrelta, kyllä aurinko on nyt suosinut ulkoilijoita oikein kunnolla!!


 Vauhtimato Uuno!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti