.

torstai 7. maaliskuuta 2013

Ohjelmointi aloitettu

Tiistaina käväistiin Uunon kanssa tokoilemassa Mtt:n pihalla ja ohjelmassa oli paikalla istuminen sillä aikaa kun rakensin kaiken valmiiksi ja se oli nätti. Ruudun paikka treeniä ensin alustan kanssa ja perään ilman alustaa ja hienosti haki oikeaan kohtaan. Tein myös ohjaus treenin eli Uuno ruudun sivussa ja siitä ruutuun, mikään suunta ei aiheuttanut mitään ongelmaa vaan kaikki oikein hyvin. Ruudussa maahanmenot vähän hidastuneet joten niitä taas palkkailin, siihen pitää vaan taas löytää se tasapaino et kuinka usein palkkaa maahan ja kuinka usein seisomisen. Merkkiä ihan erillisenä ja se oikein hyvä. Jäävistä seuraamaan lähtemistä kun se tuppaa vähän väljenemään toisen jäävän jälkeen, nyt meni hyvin kun autoin pari kertaa namilla ensin, noitakin pitää vaan muistaa treenata. Aloitettiin myös uusi noudon palautus ajattelu ja kun tarkemmin mietin tuota asiaa niin noinhan mä olen aika pitkälle rakentanut myös luoksetulon lopun eli nyt vaan jalostan sen myös noutoon, uskon et saan sen toimimaan. Loppuun vielä vähän kaukojen tekniikka treeniä ja siinä Uuno todella pätevä.

Keskiviikkona aamu aloitettiin paimennuksella ja nyt mä puhaltelin pilliin molemmat kierrokset ja Uuno osasi käskyt todella hyvin. Se on varmaan salaa harjoitellu niitä koska meni paljon paremmin kun viimeks!! Pysähdyksiin kiinnitettiin erityishuomio ja ne myös parani kun olin tarkka niiden suhteen. Vielä tarvitaan vähän tarkkuus treeniä niihin niin sit niistä tulee todella hyvät!! :) Paimennus sujui kokonaisuutena todella hyvin eli me vaan odotellaan Uunon kanssa et päästään ulos paimentaan niin saadaan vähän kasvatettua välimatkoi!!
Iltapäivällä kävin hiihtämässä Vaulammilla muttaaurinko paistoi sen verran lämpimästi että alkoi latu pettämään joten ei ehditty hiihtään kun Oben ja Uunon kanssa kierros ja sitten pelkän Uunon kanssa pari kierrosta. Pojilla oli kyllä kivaa ja mentiin aikas kyytiä jälleen!! Rapan, Rokan ja Uunon kanssa tein kunnon ravilenkin kelkan kanssa ja vielä Oben kanssa erikseen, alkaa Obenki ravi paraneen!!
Eilen iltasella viel sisällä tokoilin ja temppuilin vähän kaikkien kanssa ja kaikilla oli jälleen niin kivaa!! :)

Tänään oli ohjelmassa Katin kanssa pitkä metsälenkki ihan aurinkoisessa aamussa, kiitos seurasta!! :) Iltasella tokoilin Uunon kanssa ja vuorossa tunnari pari kertaa ja se hyvä. Luoksetuloa kiertämisen avulla, stopit nätit mutta suorassa voisi olla enemmän vauhtia. Noudon palautus uudella systeemillä hyvä eli ollaan menossa varmaan oikeaan suuntaan. Seuraamisen tempomuutoksia ja niissä UUno kyllä todella tarkka ja pysyy hyvin mukana. Loppuun vielä kaukojen eka nousu ja istuminen kyllä parantunut hurjasti, lisää vaan tekniikka treeniä niin saadaan kaukot kuntoon kesäkuuhun mennessä!!!

Huomenna meillä on Uunon kanssa vuorossa MM-tiimin kimppatreenit hyvällä porukalla jälleen. Ompa kiva mennä treenaan halliin ja päästä treenaamaan juuri niitä juttui jotka hallissa tuottaa pulmia, huomisia treenejä innolla odotellaan Uunon kanssa!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti