.

maanantai 4. maaliskuuta 2013

Uusia ohjelmointi ideoita!! ;)

Lauantaina oli vaikka mitä suunnitelmia mutta ne sitten meni siinä päivän aikana moneen kertaan uusiksi ja eipä sitten loppujen lopuksi ehditty koirien kanssa muutakun kelkkaileen iltasella. Oli kyllä niin loistava kelkka keli, ehkä jopa jo hiukan liian liukas eli mentiin aika vauhtia!! ;) Rokan ja Uunon kanssa kävin testaamassa myös hankikantoa potkukelkan kanssa ja sehän kantoi hyvin!! Moottorikelkka ura olikin sitten loistava ratkaisu kelkkailulle, varsinki kun laittoi kaikki neljä koiraa vetämään niin pääsi todella lujaa!!! Seis käskyä täytyy ehkä vähän harjoitella sillä meinasi välillä pysähtyminen vähän venyä kun osa koirista vaan jatkoi eteenpäin!!! :)

Eilen taas töissä aamupäivä mutta iltapäivällä hypättiin Tiian kyytiin ja huristeltiin Saloon Niinan tokokoulutukseen! Koulutuksessa taas mukava porukka tuttuja ja aika meni jälleen niin nopeasti siinä rupatellessa ja vähän treenatessa.
Uunon kanssa ekana katsottiin kaukoja ja ekaa istumaan nousua kun se ollut vähän löysä ja ajoittain jäänyt jopa vajaaksi, mutta eihän Uuno nyt sellaista viitsi Niinalle näyttää vaan teki ihan super hienot istumiset!!! ;) Seisomisesta maahanmenossa vähän siirtää takatassuja eteen eli tuota pitää treenata ja sitten sain muutaman ajatuksen millä siirtää seisomisessa vähän painoa taaksepäin koska nyt seisoo hieman etupainoisena.
Toisena juttuna ohjatun paluu vauhtia koska menee kapulalle lujempaa kun palauttaa sen. Mä niin aikasemmin ajattelin et kun teen sitä suorapalkalla leluun niin vauhti paranee mutta eihän sitten niin käynnytkään.... Vaan nyt kokeillaan Uunoon ohjelmoida uusi mielikuva palautuksesta ja sen kautta saada vähän vauhtia palautukseen lisää, tämän ohjelmoinnin tulokset nähdään varmasti parin viikon päästä että toimiiko vai ei!
Kolmantena tehtiin vielä seuraamista ihan silleen tsekkaus mielessä ja se oli aikas kivaa. Täyskäännöksissä vähän irtoaa mun takana eli ne tehotreeniin ja ehkä palataan imutukseen et saadaan siinäkin Uunon mielikuva muuttumaan asiasta. Mun oli vähän olkapää heilunut sivuaskeleissa mutta askeleet parantuneet viimekerrasta. Seuraaminen tuntui mustakin aikas kivalta ja tasaiselta eli eteenpäin mennään!!
Kiitos Niina todella paljon neuvoista ja ajatuksista, niitä nyt lähdetään työstämään ja kiitos koko porukalle mukavasta iltapäivästä, hyvässä seurassa aika menee niin nopeasti!! :)

Tänään töiden jälkeen käväistiin metsässä lenkillä ja laahustettiin siellä hangessa aikamme, saivatpa koirat juosta taas mielin määrin!! :)


Kyllä tuo kelkkailu on vaan niin kivaa!!! :) Milläköhän me sit kesällä liikutaan kun ei ole enään lunta... ?

1 kommentti: