.

lauantai 29. maaliskuuta 2014

Viikko reissun jälkeen!

Huh huh kun jotenkin ei meinaa ollenkaan palautua reissusta tai sitten tämä pieni flunssan poikanen aiheuttaa tämän kamalan väsymyksen joka vaan jatkuu ja jatkuu ja ei meinaa helpottaa millään.... No viikko mennyt taas nopeasti ja otettu treenien kannalta aika rennosti eli alku viikko vaan oltiin ja käytiin lenkillä ja loppu aika maattiin kotona sohvalla!

Torstaina käytiin hallilla häirikköporukan kanssa tekemässä vähän häiriöjuttui, ekana zetaan häiriökäskyi ja häiriöihmisiä. Näistä Uuno selviytyi todella hyvin vaikka vähän alussa piti nuoleskella huulia. Tehtiin häiriökäskyi viel pari settiä lisää myöshemmin ja ne kaikke nyt hyvin. Zeta mennyt kyllä eteenpäin liikkeenä kanssa vaikka vielä se alku vaatii työstämistä ja uuden asenteen ohjelmintia Uunoon! Perus istuminen ryhmässä joka todella hyvin, tassut hyvin pysyivät paikoillaan. Eipä me sitten varmaan muuta tehtykkään kun piti mennä noutamaan uusia palkintovitriineitä kyytiin, uusia palkintoi tulee niin pitää uudet vitriinitkin hankkia et mahtuu kaikki kaappiin!!! ;)

Perjantaina hallille illalla jälleen, nyt vaan hassuteltiin Uunon kanssa ja haettiin vähän asennetta ruutuun ja merkkiin, sekä hieman kaukoihinkin. Seuraamisen vasemmalle käännöksetkin alkaa mennä pikku hiljaa eteenpäin kun niitä vaan treenaa!

Tänään oli vuorossa nuortenkoirien ringin koulutus Riihimäellä ja mukaan tuli myös Lahden seudun porukka, kouluttamassa meitä Huotarin Oili ja Mantereen Nina. Ihan huippu koulutus ja paljon tuli taas tehtyä ja hyviä huomioita. Aamu aloitettiin kisanomaisella treenillä eli kaksi koiraa yht aikaa suorittamassa omaa settiiään samassa kehässä. Uuno kanssa aloitettiin tunnarilla, jossa nytkin haisteli maata kapuloiden vieressä, varmasti tuo kyllä oman mutta voisi keskittyä paremmin kapuloihin (Oilin kommentit: alun pa hieman vino, toinen etutassu edempänä, lähti laukalla ravasi lopun, kapuloilla focus ei kapuloihin, haisteli maata, toi oman laukalla, lopun pa hieman vino).
Hyppy joka ihan perussettiä, ei ottanut häiriöö vaikka ihan vieressä toinen koira teki kaukoja (Oilin kommentit: hyvä kokonaisuus, suora lopun pa)
Vikana vielä kaukot jotka niin hienot mun mielestä ainakin, tekniikka alkaa hyvin kestämään kisamaisuuden ja ilme on niin kiva!!! :) (Oilin kommentit: hieno alas, jätössä haukotus/vinkahdus, kaikenkaikkiaan tekniikka hyvä, I->S siirsi takajalkaa, focus ok).

Perään tehtiin paikallamakuu silleen et kaikki 14 koiraa teki sen yht aikaa vähän sikinsokin kentällä, Uuno todella hyvä ja hyvin alas ja ylös. Kaukoja tehtiin myös kaikki yht aikaa ringissä, niissä Uuno keskittyi todella hyvin ja teki myös oikein hyvällä tekniikalla eli kyllä se tekniikka alkaa olemaan aika hyvässä mallissa ja niin nätit!!! :) Samassa ringissä viel vähäsen paikalla makuun alkua ja loppua, kaikki teki omaa tahtia niin sai hyvää häiriöö jokapuolelta! Kyllä oli hyvät häiriötreenit, tuollaisii pitäisi tehdä vaan useammin, mutta harvoin saa noin paljon koiria yht aikaa samaan halliin ja vielä osa vieraita koiria!

Loppu päivä treenattiin molempien kouluttajien opissa hetki, Ninan kanssa katsottiin luoksetulon loppua johon sainkin muutaman hyvän neuvon joilla sitä lähdetään viemään eteenpäin. Zetassa katsottiin sitä "ahdistusta" ja nyt vaan temputetaan alkua ja kokeillaan saada Uunon mielikuva vähän muuttumaan, niin ja mun pitää muistaa kävellä kulmat kunnolla.....
Oilin opissa sitten paneuduttiin tunnariin ja siihen kapuloilla oloon, no eipä Turhapuro nyt mokannut sitten kun olisi sen saanut tehdä, no provosoitiin vähän tilannetta lihapullan kanssa niin johan päästiin puuttumaan. Nyt vaan täytyy vähän provosoida tilannetta treeneissä ja saada Uuno ymmärtämään et vaikka kuuluu haistella niin se ei tarkoita sitä et haistellaan myös mattoa vaan haistella kuuluu kapulat ja focus kapuloihin pitää olla parempi kuin tällä hetkellä. Tunnarin palautukseen myös muutama idea ja niitä varmaan kokeillaan koska niistä voi olla apua myös tuohon haistelupulmaan eli kyllä on taas treenattavaa!!

Oli kyllä todella mukava ja antoisa päivä, kiitos kaikille mukana olleille ja oli todella kiva päästä tutustumaan myös Lahden seudun porukkaan ja toivottavasti syksylle toinen yhteinen koulutus saadaan järjestymään niin päästään jatkamaan yhdessä treenaamista!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti