.

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Se FIILIS!

Eilen käytiin Lempäälässä maajoukkueen karsinta TOKOkokeessa, jossa tuomareina toimivat Jaana Tala ja Riitta Räsänen. Me oltiin suoritus vuorossa numerolla 11 eli hyvä paikka, ei tarvinut koko päivää odotella omaa vuoroaan mutta ei tarvinut ihan ekanakaan olla, hyvä arpaonni siis käynyt meillä!

Ekana käytiin tekemässä kehässäa 1 paikalla olot.Istumista hieman jännitin kun poistuminen piiloon oli aikas vino ja niissä Uuno tassut yleensä vähän liikkuneet mutta nyt istui hyvin suorassa. Toinen tassu oli ihan inan liikkunut piiloa kohden mutta eipä ollut tuomari sitä edes huomannut. Paikalla istuminen 10.
Makuussa ei ihan iin hyvin maahan kuin on viime aikoina mennyt mutta ihan reippaasti kumminkin. Pa:han nousussa hieman hidas ja hieman käänsin olkapäätä taakse kun tuli epäusko ettei nouse. Paikalla makuu 9.

Riitan kehään mentiin tekemään pienen odottelun jälkeen luoksetulo, joka nyt aikas tasainen vaikka vauhtia saisi olla lisää vielä. Luoksetulo mennyt kyllä viime kesästä paljon eteenpäin ja tullut vauhtiakin lisää vaikka sitä saisi vieläkin tulla vähän lisää. Stopit oikein kivat!! Luoksetulo 9.
Zetassa alusta alkaen Uuno jotenkin ahdistunut ja seuraamisessa painoi kaiken matkaa. Alussa tiesin heti että seisominen ei onnistu kun mielentila nyt huono ja en saanut sitä korjattua alussa. Järjestys oli istu-maahan-seiso, istuminen ja maahan ok, mutta seisomisen istui niinku arvelinkin. Zeta 5.5.
Ruutu oli hieno ja tasainen suoritus. Hyvin merkille ja päättäväisesti ruutuun ja sieltä sivulle nyt mun mielestä paremmin kuin ennen. Ruutu 9.5.
Seuraaminen aloitettiin suoraan juoksulla, mutta se meni hyvin. Seuraaminen tuntui koko matkan nyt hyvältä ja tasaiselta, vasemmalle käännöksiä pitää treenata mutta ne on nyt työn alla niin niihin ei voi kiinnittää liikaa huomioo itse nyt. Sivuaskeleissa Uuno voisi olla aktiivisempi ja samoin peruutuksessa mutta muuten tosi kivaa ja tasaista. Seuraaminen 8.5.

Loput liikkeet suoritettiin paikalla olo kehässä sen jälkeen kun kaikki tehneet paikalla olot, kehä eteni nopeasti eli ei tarvinut pitkää aikaa odottaa omaa vuoroaan.
Ohjatussa Uuno piti todella hyvin kontaktia muhun ja varmaan sen takia osaksi harhautuikin ensin keskikapulalle mutta sain korjattua vasemmalle. Muuten ohjattu oikein kiva oloinen ja näköinen, ehkä jopa palautus vauhti vähän parantunut! Ohjattu 6.5.
Hyppynoudossa onnistuin heittään kapulan taas kauemmas kun kuvittelin mutta kokonaisuutena tasainen ja varma suoritus. Hyppis 9.
Kaukoihin meinasin keskeyttää ekan vaihdon jälkeen en sen takia et se olisi ollut huono vaan sen takia että se oli ihan SUPER hieno!!! Uuno nousi kunnolla ylös asti istumaan ja oli todella tarkkaavainen!! Kaukot menneet kyllä aimo harppauken eteenpäin kanssa kun on saatu sitä alun jumia purettua. Eihän kaukojen tekniikka mikään täydellinen vielä ole mutta nyt ollaan menossa hyvään suuntaan ja varmasti ajattelu taaksepäin on auttanut hurjasti! Mä olen niin tyytyväinen Uunoon!!! :) Kaukot 8.
Vikana tunnari jossa moni koira oli kovasti tarkistellut ja niin teki Uunokin mutta oma tuli mun käteen ja siistillä työskentelyllä! Tunnari 8.
EVL1 266.5pist ja sijoitus 18/38!

Kokonaisuutena ihan sika hyvä fiilis läpi koko kokeen, mä ihan leijun, oli vaan niin kiva tehdä Uunon kanssa yhdessä ja olla yhdessä siellä kehässä! Uunon kanssa kisaaminen on aina kivaa ja mukavaa mutta nyt se yhteinen fiilis oli vaan ihan huippu ja tekeminen jotenkin todella helppoa ja ihanaa!! Eipä nuo pienet kauneusvirheet haittaa tai harmita yhtään koska se FIILIS on vaan kaikkein tärkein kaikessa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti