.

tiistai 11. maaliskuuta 2014

Palauttelua ja Jessica

Sunnuntaina käytiin tuossa korjaamon pihalla vähän tekemässä palauttavii juttui kisojen jälkeen. Voi kun oli kivaa ja hetsata Uunoa ja anataa mennä, taisi nauttia myös Uuno kun meni todella lujaa joka paikkaan!! Kokeilin myös uutta käskyä zetaan ja sehän toimi nyt taitaa olla tulossa siihen liikkeeseen yhden käskyn muutos että voin itse elää asian kanssa rauhallisemmin. Kyllä Uuno varmasti saadaan kuuntelemaan käskyt oikein mutta kun nyt on toinen käsky käytettävissä niin ihan oman henkisen keskittymiseni takia taidan vaihtaa sen käskyn.....
Sunnuntai muuten huilattiin ja lenkkeiltiin koko sakin kanssa kunnon lenkki heti aamutuimaan! Ompa kivaa välillä viettää päivää ilman aikatauluja ja ohjelmaa voi tehdä juuri sitä mitä huvittaa!

Maanantaina piti mennä tokoileen ulos mutta kun töistä ajelin kotiin niin alkoi satamaan, niin lähdettiinkinn vaan metsään lenkille ja Uunon kanssa käytiin vähän ulkoiluttamassa kickbikeä, ei haitannut vaikka kura taas lensi ja oltiin molemmat Uunon kanssa ihan mudan peitossa lenkin jälkeen!!!

Tänään oli ihana vapaapäivä jota vietettiin tokoillen, shoppaillen ja syöden, voi miten ihana päivä ja vielä hyvässä seurassa!! :) Aamulla ajeltiin Sipooseen Jessican toko-oppiin ja ehdittiinkin tekemään vaikka mitä, aloitettiin ylläri ylläri zetalla... Aika selväksi kävi äkkiä et Uuno reagoi voimakkaasti liikkuriin, mutta todettiin et vaihdetaan käskyä ja saatiinkin se toimimaan todella hyvin ja nyt vaan häiriöö peliin käskytyksen suhteen ja jos ei ole liikkuri käytettävissä niin sit vaan itse huuteleen käskyä koska on sekin parempi kun ei mitään. Ruudun loppuosa katsottiin ja siihen vähän mielikuvitusta käyttöön, ei tylsii samanlaisii toistoi vaan pitää keksiä joku jekku aina matkaan niin saadaan Uuno pysymään tarkkaavaisena.
Toisella kierroksella kaukojen tekniikkaa ja sitä jatketaan peruutus ajatuksen kanssa edelleen mutta nyt yhditetään se myös maahanmenoihin, koska muuten kaukot alkaa olla loistavassa mallissa eli pikku viilausta viel tekniikkaan niin sitten ne on mahtavat! Loppuun vielä ohjatun merkkiä koska siinä selvästi Uuno hieman laskee itseään pitkän odotuksen takia, merkin kanssa nyt vähän leikitään ja kokeillaan saada sitä kautta ajatusta muuttumaan ja annetaan Uunon vähän sikaillakkin jos sille päälle sattuu! Asenne treenit siis jatkuu ja sitä kautta saadaan nostettua Uunon tokot taas seuraavalle tasolle, askel lähemmäs unelmaa!!! :)

Koulutuksen jälkeen käytiin vähän shoppaileen koiraihmisten paratiisissa, nyt mukaan tarttui vaan yksi pallo itselle ja yksi mukava synttärilahja joka käydään vkoloppuna viemässä sankarille. Ja eihän reissu ole mitään ilman suklaapuotia ja sen maistiasia, siellä olisi voinut olla vaikka koko päivän ja maistella erilaisia suklaita!! Onneksi puoti on sen verran kaukana ettei sinne pääse ihan joka viikko tai kuukausikaan!! :) Kylläpä oli mukava päivä ja illalla viel Uunon kanssa pyörällä kunnon lenkki ja päälle koko sakin kanssa kävely, nyt voi hyvällä omalla tunnolla vaan maata sohvalla ja miettiä kaikkea ihmeellistä ja kummallista!!! :)

2 kommenttia: