.

perjantai 7. maaliskuuta 2014

Mitä enemmän kura lentää niin sen kivempaa on!! :)

Niimpä se menee samallalailla kun lapsilla jotka pomppii kuralävessä eli mitä enemmän kura lentää kun pyöräillään tai ajateen kickbikellä Uunon kanssa niin sitä kivempaa on ja lujempaa mennään!! :) Viikon aikana pari kertaa mennyt koira sekä kaikki vaatteet pesuun kun ollaan oltu mukavan kuran peitossa lenkin jälkeen, mutta kivaa on ollut molemmilla ja se on pääasia!! :) Nyt saisi kyllä vähän nuo tiet kuivaa niin pääsisi paremmin pyöräileen ettei olisi niin liujua ja  pehmeää.
Keskiviikkona lenkkeiltiin illalla Elonkierrossa ihanassa aurinkoisessa säässä ja katseltiin joutsenia eli nyt se kevät on virallisesti siis tullut myös mulle kun on kerran joutsenet nähty! Jotenkin vaan outoa katsella joutsenia joella kun ei siellä ole tulvaa pelloilla, mutta pääasia et joutsenet on!! :)
Kuravarpaat ihailemassa kevään tuloa!

Hallilla on käyty tällä viikolla pari kertaa treenaileen hieman eri kokoonpanoilla, mutta hyviä treenejä molemmat. Koko viikon treenit kokonaisuutena ovat olleet kisoja valmiteleviä eli kivaa ja paljon palkkaa tyyliin. Zeta vähän tuottanut pään vaivaa ja sen suhteen en ole koviin vakuuttunut mutta näillä mennään ja huomenna tehdään paras suoritus mihin pystytään! Ei se auta vaikka tässä alkaisi murehtiin zetasta tai keksimään jotain kikka kolmosia, kisojen jälkeen sitten tutkitaan asiaa paremmin ja treenataan sitä taas eteenpäin! Eilen hallilla käytiin häirikkö porukan kanssa ja Uuno se karkaili merkiltä ruutuun ja teki vähän muitakin hassui juttui, mutta eipä mua haittaa.... Uunolle on vaan hyvä kun vähän rötväilee kun on kuitenkin luonteeltaan hieman sellainen suorittaja, niin jos saatais nyt ennen sm-kisois vähän asennetta pariin juttuun erilailla niin uskoisin et moni asia menisi taas aimo harppauksen eteenpäin! Mä siis nauroin vaan treeneissä kun Turhapuro karkasi milloin minnekkin, no katsotaan naurattaako humenna enään!! :)
Viikolla ollaan treenattua myös ulkona kaks tai kolme kertaa ja voi sitä vapautta ja tilaa, se on tälleen talvikauden jälkeen ihanaa päästä ulos treenaan siellä pystyy ihan erilailla tekemään monta juttua kun sisällä eli taas vaan mielikuvitus kehiin!

Oben sairaloma loppui tänään, haava on parantunut hyvin ja eipä sen ekan päivän jälkeen Obe ole ollut yhtään kipeä vaan painanut menemään sen minkä on saanut mennä! Kauluria on pidetty vaan työpäivien ajan mutta eipä haava yhtään herraa kiinnosta! Tähän väliin pieni mainos eli tuo ilmatäytteinen kauluri on kyllä niin kätevä ja hyvä, ei lähde ovenkarmeista palasia tai muutenkaan haittaa menoa ja kaiken kukkuraksi Obe pitänyt sitä tyytnynä kun nukkuu!! Eli voin suositella lämoimästi jos tarvetta kaulurille on ja meiltä saa kyllä lainaan kokoa L jos joku tarvii!!! Lääkekuuri loppuun huomenna ja sitten alkaa normaali elämä ja Obe mukana lenkeillä, voin vaan kuvitella sitä vauhdin hurmaa kun pääsee ekan kerran juokseen muiden kanssa tuonne kuraan, luulen et sen jälkeen tiedossa pesupäivä Obella!! ;)

Huomenna mennään Uunon kanssa Lempäälään karsinto tokokokeeseen vähän katsomaan missä mennään tällä kertaa! Muuten vkolopun ohjelma onkin ihan avoin eli ei mitään aikaan sovittua menoa, voi miten ihanaa!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti